Arkadaşlar ben bir laptop almayı düşünüyorum hangi markayı tavsiye edersiniz ? ve nasıl bir sistemi tavsiye edersiniz özellikleri nasıl olmalı ...
Laptobu oyun için vede film izlemek için alıcam tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum .....
Arkadaşlar ben bir laptop almayı düşünüyorum hangi markayı tavsiye edersiniz ? ve nasıl bir sistemi tavsiye edersiniz özellikleri nasıl olmalı ...
Laptobu oyun için vede film izlemek için alıcam tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum .....
bunun için yazılmış birsürü konu var
işlemci core 2 duo olursa iyi olur en az 2.0 ghz olsun.belleğin en az 2 gb olsun 3 4 olursa dah iyi olur.250 lik bir hdd ve tabi iyi bir ekran kartı.mesela nvidia 9600. casperin bilgisayarlarını araştırın derim tabi bunlar sadece öneri.
oyun ve film için...
bence leptap bunlar için gereksiz bi masraf.. masa üstü öneririm..
http://www.istanbulbilisim.com.t ... 35J-B-4-GB-NOTEBOOK,7344.html
görüntü kalitesi 1600X900 çözünürlükte,gayet iyi, performans ayarlarıyla biraz oynarsın, fakat laptop da kimse size her oyunu oynayabilme garantisini vermez. Ben şahsen test ettim bu cihazı, sana da öneririm
acer 5740g yi öneririm i5li versiyonu teknomarketim ve hızlıalda uygun fiyata bulabilirsiniz. onun dışında samsungun i5 li serisi var kırmızı olan hb ve vatanda görebilirsiniz fiyat acerdan daha fazla bütçe söylerseniz ona göre tavsiye gelecektir.