Arkadaşlar Uzmanına sorun bölümüne açtım bu gündür bekliyorum ! Sorumu burada soracağım :
Arkadaşlar total video converter da nasıl arka plan müziğini ayırırız ?
Arkadaşlar Uzmanına sorun bölümüne açtım bu gündür bekliyorum ! Sorumu burada soracağım :
Arkadaşlar total video converter da nasıl arka plan müziğini ayırırız ?
Bunu video converter programı ile değilde, video edit programı ile yapabilirsin. Video edit programlarında herhangi bir video açtığın zaman sana video harici audio'yu da gösterir zaman çizelgesinde(time-table) zaman çizelgesinden ses'i kopyala yapıştır yapıp, yada video'yu silip istediğin ses dosyasını almış olursun. Bazı programlarda bu audio1, audio2 diye zaman çizelgesinde geçer yapman gereken onların yanında bulunan "+" simgesine tıklayıp dosyayı görmen.
Video edit için birkaç program var ; Ulead Video Studio, Adobe Premier Pro,
Windows Movie Maker(Yapabilirmi bilmiyorum, denemedim böyle bir şey WMM üstünde....)
Off bana o TVC yi indir diyeni bir bulsam !
arkadşlar bende bişey sormak istiyorum Arkadaşlar ben bişi soracam ben total converter 2.6 yı indirdim video çevirisi yaptım wmw uzantıya ve çevrilmiş videolar üzerine sol üste total video converter birde altına bişler yazıyodu saydam olarak yani videoda o yazı yokken format çevirisinden sonra sol üste bir yazı yazı total converter bunu nasıl engelleriz acil yardım edin.