arkadaşlar benim internetim 8 mbyt ye kadar hızı var anca 400 kb /s hızla indirmeyi geçmiyor ttneti arama zorundamıyım ttnetin bir sitesine yazı yazsam onlar sorunu yapsa falan olmazmı
arkadaşlar ttnet hız la alakalı soru sorcam okadar
8 Mbps Kullanıyorum Bende Indırme Hızım 820 860 Arası Ararsan Daha Çabuk Yardımcı Olurlar Yazıyla Fılan Urasırsan Uzun Surer
SAĞOL YAŞIM 13 ARARSAM BENİ DİNLERLERMİ ACABA
Yaşını Sormuyolar:) Çaktırma Sende Sana Soracakları Hat Sahıbının Ismı Okadar Sende Solıceksın Annenmı Babamı Artık Kımse Bole Bole Bı Problemım Var Dedınmı Yeter
Peki Telefon Sınyalı Ile Internet Hızının Ve Dusme Sıklıgının Arasındakı Baglantıyı Bılıomusunuz :D Garip Ama Iste Telekomu Ara Gorevlıden Telefon Sınyalının Yukseltılmesını Iste Bıde :D Super Ise Yarıor Gunde eN Az 10 Kere Düşen Hat 3 Aydır Daha Hiç Düşmedi :):) 500 600 Kbps Indırdıgım Dosyaları Sımdı 1.4 1.5 Mbps ıNdırdıgım Oluor .
ben arıyamam arkadaşlar siz bana site verin uzun sürerse sürsün
sen o hızdan şikayet etme bence gayet normal. bende 600 kb/sn civarı kullanıyorum bazen 400 oluyor bazen 1,5 hız değişebiliyor sabit 8 mbit istersen 30 lira daha fazla vermen gerek. ayrıca nekadar yükseltirsen yükselt eğer benim gibi ayda 300 gb dan fazla indirme yapıyorsan zaten 50 gb kota hız işe yaramaz. artık sınırsız diye bir şey yok eskidendi şimdi gizli kota var..
kardeşimdaha dün modeme reset attım kurdum port açtım bence ttnet ten hızı sınırladılar ben ararsam düzeltirler ama yaşım dan dolayı arayamam verin işte bir site yha uzun sürerse sürsün