ttnet 8 mbit sınırsız tarifedeyim dün ttnet yapacağını yaptı ve hızımı 512 kbite indirdi 800kbyte ile indirdiğim bi dosyayı 59 kbyte zor indiriyorum ttnet sitesinden testleri yaptım 512 kbitolarak görünüyo benim soracağım şu diğer internet sağlayıcıları mesela biri adsl de böyle yapıyor mu onda da adil kullanım limiti var mı bunu öğrenmek istiyorum bide ttnetin online işlem merkezinden 1mbit paketini seçiyorum düşük hıza geçemezsiniz diyo bu soruların cevabını verirseniz çok iyi olur...
arkadaşlar ttnet yapacağını yaptı :((
Adam baştan diyor 15GB'ı geçersen 512 kbps'ye indiririm diye illegal kullanıldığı için böyle bi uygulama yapıyor yapcak birşey yok diğerlerindede war bu uygulama
Adam baştan diyor 15GB'ı geçersen 512 kbps'ye indiririm diye illegal kullanıldığı için böyle bi uygulama yapıyor yapcak birşey yok diğerlerindede war bune biliyorsun illegal kullandığı
ttnetin yaptığı da iş sanki ADİCE bişey yapmış hem sınırsız diyor hem hıza kota koyuyor
bunu adil kullanım hakkı için değil türkiyede herkese 8mbt sağlayacak altyapısı olmadığı için yapmış
TTnet müşteri kaybediyo bu şekilde....normalde taahhüt ettiğim 24 aylık 1mb hızımı 2 mb yükseltmek istediğimde yükseltiyo ama 24 ay bitmeden ilk taahütünü imzaladıgım 1 mb e geçemezsiniz diyo...bu mantıklı mı hayır? ben belki 2 yada 4 mb hızını denemek için hız yükseltmeyi seçerek oradaki hızımı ve ödememi daimi yapmaya niyetlenicem ama bu erken infazla deneyeceğim varsa da isteksizce yanına bile yaklaşmıyorum diğer paketlerin...
Kendi kuyusunu kazan bi firma ve cem yılmaz gibi birine reklam yapsın diye tonlarca para döküyor...işte tekelleşmeye bu yüzden izin verilmemeli ki önlerini görememezlik edemesinler...4 gözle kablolu yayın olan yeni evime geçmeyi bekliyorum...kablo net e geçip kayıpsız bağlantı ve daha düşük ücretle nete abone olmak istiyorum..
arkdsaşlar sonuçta bağlantı sınırısz bir tarafınızı yırtmaya gerek yok:D adil kullnaım ben de alıcaktım 512 yi görünce vazgeçtim normal bir kullanıcı 10 gb geçmiyor kendini yırtma...
bende bu sorun var diye smile 7 ay sabit fiyat aldım 2mbit ayda 150 gb rahatça kullanıyorum bilgine...
benim hızı 8 den 4 e indirdiler hat yetmiyor diye
kotaya baktım 80 gb indirmişim
sonra 50 kb e düştüm
ama modemde hala 4mbit yazıyor 10 defa reset attım fayda yok
ttnet mi kıstı yoksa modemmi bozuk
FastDownstream Rate: 3770 kbpsUpstream Rate: 799 yazıyor modemde ama dosya indirirken 48 kb ı geçmiyor
Ya her şeye TTNET e çamur atmayın Bu Türkiye de uygulanan bir uyugulama
Smile TTNET BİRİADSL vs.. hepsi 15 gb ı aşınca hıızınız kaç olrusa olsun 512 ye çeker
Indırme hızınızda 40 - 70 kb olur yani hiç bi terslık yok ay başı
Tekrar eskisine döner...
Ya her şeye TTNET e çamur atmayın Bu Türkiye de uygulanan bir uyugulamabenim canımın sıkıldığı nokta türkiyedeki internet sağlayıcıların hepsi başka ülkelerde bizden daha ucuza daha hızlı internet hizmeti veriliyor ben ttnet kullandığım için ttnet yapacağını yaptı dedim biri kullansaydım aynısını ona da yazardım..şu resme bi bakın..</Smile TTNET BİRİADSL vs.. hepsi 15 gb ı aşınca hıızınız kaç olrusa olsun 512 ye çeker
Indırme hızınızda 40 - 70 kb olur yani hiç bi terslık yok ay başı
Tekrar eskisine döner...
alt yapısı yetersiz ttnet in boktan internet
burda olsa quicknet e gecicem
Araştırsaydınız keşke bir.Sözleşme imzalamak bukadar kolay mı?
Hızlı İnternetle Tanış Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'ye kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır.Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.
http://www.ttnet.com.tr/evde_4
Sayfanın en altı.Sonuncu paragraf.
Kusura bakmayın lütfen ama bence hata sizde.Neden mi? Keşke birazcık araştırsaydınız.Sitesine girip hiç ayrıntıları incelemediniz mi? TT'netin yaptığı birşey yokki.Aksine söylediklerini yapıyorlar.Ben ve birçok kullanıcı sırf bu madde için 1mbitte kalıyoruz:)
Tarife düşürmek hakkında ise bir bilgim yok.İmzaladığınız sözleşme maddelerini tek tek okumanızı öneririm.
Bir maduriyet yok tabi ama yinede geçmiş olsun.
Şimdi aynısını bende kullanıyorum NetLimitsiz Paketi 8mbit inter hızı ama TTNETLe sözLeşmemizde 15Gb Kota aımı sonucu hız 512 mbps ye düşüyor buda indirme hızı takriben 50kb/sn oLuyor..
Yapacak birşey yok sizde ayLık 15gb Lık döküman indirmeyin yada başladığın aydan itibaren dosya download takip programı kullan..YsaL oLmadığını düşünüyorsan..