Arkadaslar vücudumu geliştirmek istiyorum yani ilerde ;
Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne Bu klipteki adam gibi olmak istiyorum :)Şimdi diceksiniz bu hemen olmaz baya bi zaman gerekir yaparım 10 yıl olsa yine yaparım kafama taktım bu işi.Bana ne gibi spor önerirsiniz ? Dumbell alayımmı?
Boyum : 175 cm
Kilom : 59.5 KG
Arkadaslar Vücudumu Geliştirmek İstiyorum
Barfiks çek, ağırlık kaldır :))
kardeş yaşına 13 yazmışın bende 13 yaşındayım boy:1.79 kilo:80 benim ideal kilo 75 filanmış.bende dumbell yapıyorum bak eğer vücudunu çok iyi geliştirceksen yavaş yavaş başla örneğin:ilk başta 20 sonra 1 ay 20 sonra 30 bir ay 30 sonra 40 öyle öyle arttır arttır git barfiks çek ama hiç bırakmadan düzenli yapıcaksın.eğer bu işte çok kararlıysanda 1 yıl içinde spor salonundada çalış yani spor salonuna filan yazılman lazım.millet spor salonunda aldı yürüdü ben şaşırdım :)
valla bende boyları anlamadım .D hormonlu bu yeni nesil :) ben 18 yasındayım boy 1.83 :) arkadasım sana tavsiyem bol protein ağırlıklı beslen ve vücüdunun neresini geliştirmek istiorsan ona göre çalıs sadece dumbell olmaz mekik şınav barfiks ayrıca bir vücut geliştirme salonuna gitsen daha iyi olur :)
Yuh 13 yaşında bu boy.Seneye kapıdan giremessiniz.20 Yaşınızda balkona kadar uzarsınız.Konuya gelince hatun güzell :D(şaka şaka öyle bir takıntım yok :))
Klasik bi cevap spor salonuna git hocanın dediğini aynen yap 5-6 ay içinde gözle görülür bi fark olucaktır.
Eger imkanın yoksa evde de şınav, mekik, barfiks vs bunları yap mesela barfiks ilk başlarda 5 adet 1 dk dinlen bi 5 adet daha, bunu 4 defa gerçekleştir vs. vs.