işlemciyle bi çakışma oluyor
Arkadaşlar Win 7 aşırı kasıyor
- 1
- 2
cakişa oluyor diyelim 1 ara pc kapatip actim cpu normale döndü sorunsuz calisti tekrar reset atisimda bozuldu bu sorunu işlemcimi yapıyor
Tamam kardeş indirdimde eksik indirmiş tekrardan yarım kalan partları indircem 7127 sürümünün belki onda düzelir birde onu deneyelim diyorum
Win7 7127 sürümünü kurdum 7100 sürümden daha fazla kastı kaldı işlemci kullanımı tavanladı ben bıraktım artık vistaya geri dönüş yaptım tam sürümü çıkıncaya kadar...:(
embalotrWin7 7127 sürümünü kurdum 7100 sürümden daha fazla kastı kaldı işlemci kullanımı tavanladı ben bıraktım artık vistaya geri dönüş yaptım tam sürümü çıkıncaya kadar...:(Arkadaşlar bırakın 71xx diye giden sürümleri kullanın microsoftun yayınladığı RC 7100'ü içiniz rahat etsin,hem ne farkı var anlamıyorum...
büyük ihtimalle driver çakışmasıdır.
ben sorunu cözdüm ama gel görki gigabyte driverlerini cikmasini bekliyorum
su resimde cizmis oldugum bölümleri kaldirinca cpu %10 felan oluyor ama pc tekrar baslatinca otomtik driverleri tekrar kuruyor kurulmamasi icin yapabilicek birsey yoıkmu
[URL=http://img34.imageshack.us/my.php?image=dfafa.jpg][/URL]
Arkadaşım o driverleri kapatırsak ne anlamı kaldı ki valla ben herkesin rc den daha performanslı dediği 7127 sürümünü de kurdum kasma gene var benim bille şimdilik barışık değil bu win 7 napalım tam sürümünü beklemekten başka çaremiz yok
walla arkadaş bende amd turion 64 X2 (2,00 ghz)- ddr2 667 mhz 2 gb ram-nvidia go6100 onboard 256mb vga - 80 gb hhd'li laptopa kurdum dediğin gibi kasılmalar ve takılmalar yaşadım. vista ultimate kurmuştum bu makineye bu kadar takılma ve donma yaşamamıştım. üstelik o zaman sempron işlemci vardı makinede... Ancak beta sürümü oluşuna bağlayabilirim kendimce.. Final çıksın birde o zaman deneyeceğim... iki kez kurdum ikisinde de aynı..... ms'den indirmiştim bende... Finali bekleyelim diyelim....
Öyle arkadaşım genelde dikkat ettimde bende bu kasılma sorunları amd işlemci olan bilgisayarlarda yaşanıyor intel işlemciye sahip billerde kasılma sorunu görmedim daha biz gibi aşırı kasıyor diyen
embalotrÖyle arkadaşım genelde dikkat ettimde bende bu kasılma sorunları amd işlemci olan bilgisayarlarda yaşanıyor intel işlemciye sahip billerde kasılma sorunu görmedim daha biz gibi aşırı kasıyordostum peki sen win 7 kurduntan sonra güncellemelerin hepsini yapıyormusn onu merak ettim
bence işlemciyle alakası yok. benim laptopumda amd turion tl-58 x2 işlemci var. bende öyle hiç kasılmalar olmuyor. laptobumda uyumsuzluk yaratan bir sürücü de olmadı.büyük ihtimalle sizin donanımlarınızdaki drver uyumsuzluğundan kaynaklanıyor birde win 7'nin daha geliştirilmekte olmasından tabiki. sorunları artık üretici firmaların çıkaracağı yeni sürücüler ve win 7'nin final sürümü giderecektir.
dört gözle gigabytenin sürücülerini bekliyorum
herkez gibi bende driver sorunu diyeceğim..driverlerini tekrar indir kur..sistemimiz hemen hemen aynı gibi.ses kartımın driverinde sorun vardı ..asus ses kartım değildi ama arkadaşımın önerdiği asus ses kartı driverini indirdim kurdum ve sorunum bitti.eski bir ati cd si vardı bende..onu kurdum ve arada bir hata veriyor ve kasmalar oluyordu..o sorunumu ise ati nin sitesine girip win7 64 bitlik driverini indirdim.en son sürümünü..o sorunum da böle hallettim..bir tek webcam orita rn3700 webcam de problem yaşadım..onu da aygıt yöneticinde ki soru işareti gitmiyor.webcam e veda ettim :) onun dışında başka hiç bir driver kullanmadım ve pc den çok iyi bir şekilde verim alabiliyorum...
bize chipset driver sürücüleri gerel bizde cikmasini bekliyoprız gigabyte ne zman cikaririzsa anca o zman kkullanicaz windows7 yi
gigabyte ga vm900m rev 1 sürücü bulan varsa upload etsin
vista olarak indirdim kabul etmedi
bende motherboard cd sinde chipset adlı klasör vardı..kurmadım bile ben..
sen nasıl hata alıyorsun.
.küçük bir problem için bu kadar kişinin en güzel işletim sistemi dediği win7 yi kullanmayıp bundan vazgeçmen doğru değil ..
küçücük dediğin bir hatanın çözümü elbette çıkınca herkes kullanır arkdaşım ancak bu küçücük hata kullanımın tadını kaçırıyorsa kimse kusura bakmasın ben zevk alarak kullandığım sistemi tercih ederim.....
webcam sorunum var.tadımı kaçırıyor gerçekten..driverleri yok..bulunmuyor..bulamadım..pc den anlayan çok arkadaş bana yardım etmeye çalıştı ve başarılı olamadı..vista da sorunum yoktu..vista da benim tadımı kaçırıyor (win 7 çıktığından beri)..webcam ı o kadar para verdim aldım.kullanamıyorum..ama yine de win 7 yi silmem..benim düşüncem böle..senin tadını kaçıracak ne oldu ?
anlatırsan problemini yardım etmeye çalışırım ve çalışırız ???
Anlatıyorum arkadaşım cpu %50 de takılıyor kalıyor sürekli takılarak çalışıyor benim problemim bu bi kaç kişide de aynı problem var ve onlarda ben gibi kullanamıyorar daha sürücü yüklemesem bile aynı sorunla karşılaşıyorum tam sürümü beklerim bakalım güzel win 7 bende sevdim beyendim ama o şekilde de kullanamam ki..
şu anda win7 rc 7137 kullanıyorum..hiç bir sürücü driver yok..indirmedim de kurmadım da..program msn bile yok pc de..çok rahat kullanabiliyorum..cpu nun yüzde 50 takılması pc ile alakalı bişey olacaktır gibi..donanımlarında mı bozukluk var yani..win 7 ile alakası ne olabilir ki..sistemimiz de hemen hemen aynı gibi..
osman_2626şu anda win7 rc 7137 kullanıyorum..hiç bir sürücü driver yok..indirmedim de kurmadım da..program msn bile yok pc de..çok rahat kullanabiliyorum..cpu nun yüzde 50 takılması pc ile alakalı bişey olacaktır gibi..donanımlarında mı bozukluk var yani..win 7 ile alakası ne olabilir ki..sistemimiz de hemen hemen aynı gibi..donanımıyla ilgili bi sorun olsa başka OSlerde de sorun olur ama sadece win7de oluyosa o zaman demekki win7 de sorun var ayrıca benim webcam sorunum kafaya takmıorum tadını çıkarıyorum sende kafaya takma tadını çıkar diyosun ama adam cpu%50 takılıyo sitem kasıyo diyo bunun nasıl tadını çıkarabilir sence.....
Win7 yi yere göğe sığdıramıyosunuz ama sonuçta final sürüm deil ve hala sorunları var MS de bunun farkında her gün yeni bir build çıkmasının sebebide buSon Düzenleme: H€LL ~ 30 Mayıs 2009 02:44
o zaman arkadaşın win7 hoşuna gittiyse eğer ve sınırsız kotası var ise buildlerden denemekten başka bişey yapamaz..final sürümü değil haklısın ama build i bile güzel..çok kişi eminim ben gibi final sürümü çıkmasada olur ben böle devam ederim diyordur.ayrıca tek sebebi olarak build lerin her gün birinin çıkması o değildir..en azından tek sebebi bu değildir..bu konuda bizim bilmediğimiz eminim çok şey vardır..
- 1
- 2