Win7yi bir heves indirdim kurdum 7100 Rc sürümünü ancak çok takılma ve kasma meydana geliyor yorumları okudum herkesde çok güzel çalışıyor ancak ben bi kullanamadım.
Sistemim :
AMD Phenom Q9550 2.2 Ghz
Atı HD 4830 512 MB GDDR3 256 BİT
4 Gb 800 mhz ram
320 gb harddisk
Arkadaşlar Win 7 aşırı kasıyor
- 1
- 2
senin pcdede kasıyosa ben o zaman pcmi kaldırıp çöpe atıyım :D
Haklısın arkadaşımda bende kafayı yedim valla vistada hiç bir sorun yok burda yazılanları okuyorum çıldırdım yani sorun ne onuda anlamadım
bi ihtimal trojen, virüs olabilir. yada driver'larla ilgili uyumsuzluk veya çakışma olabilir. ilk kurulduğunda mı başladı sorun yoksa sonradan mı ortaya çıktı? sistemin oldukça iyi, vistada normal çalıştığına göre donanımsal bi sorun olması pek aklıma yatmıyor.
Win7 yi microsoftun sitesinden indirdim, virüs yada trojen olma ihtimali yok ekran kartının sürücüsünüde uyumlu yayınladı Atı diğer sürücülerde bi sorun çıkarmadan kuruldu ilk yüklediğim andan itibaren kasma var çok yavaş çalışıyor vistaya göre
Aynı problem bir arkadaşın bilgisayarında da vardı.Son sistem bilgisayar topladık.Vista çok iyi çalışıken Windows 7 yi yükleyince acaip şekilde kasmaya başladı bilgisayar ve en önemlisi sık sık donuyordu.Mecbur reset atmak zorunda kalıyordun.Sürücülerin hepsi tamamdı.Vista sürücüleri.Tüm donanımlar sorunsuz bir şekilde kasıyordu.Tekrar Vista ya döndük ve sorun kalmadı.Bir anlam veremedim açıkçası.Sanırım Sürücülerin TAM ANLAMIYLA Windows 7 uyumlu olmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum arkadaşın bilgisayarı için.Senin de bu şekilde olabilir.
4 kere kurdum arkadaşlar ne yapayım daha sinir oldum valla yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize bekleyelim artık tam sürümünü ne diyelim
Senin bilgisayarda başka bir sorun var bence, ben 478 Pentium ,DDR 512 ram, 128 mb AGP VGA,bu şekil en az 6 yıllık bir makineye kurdum driver ları bile XP uyumlu hepsini tanıttım XP olduğu zamankinden daha Performanslı geldi bana harika stabil bir çalışması var. Olabilecek en düşük sistem böyle olur bence
kasilmalar doğal cünkü beta ve test asamasinda full sürümü yayinlansin o zman kullan bak xp ve vistadan nasil performans farki oluyor
kullanılan yazılım oyun ve sürücülerden kaynaklı bir sorun tek tek kontrolde zor şuanda bu yüzden vistaya terfi etmen daha uygun.full sürümde bu sorunlarda kalkacaktır.vista beta sürümündede ses kartları hep sorunlu çalışıyordu ve takılıyordu.
Bilgisayar özelliklerinde sistemin performansını puanladığı bir yer var. Sistem ile ilgili puanlamalarda dramatik bir şekilde düşük puan almış bir yer var mı kontrol edin ve sorunu asıl nedenini aradığınız çemberi daraltmaya çalışın. Görev yöneticisi de yardımcı olabilir. Sisteminizde kasıntılı çalışması için bir sebep görünmüyor.
Güzel bir sistemde çok kasılan bir vista kurulu bilgisayar elime gelmişti. Sistem çok geç açılıyor ve kasılıyordu. Akabinde disk okuma yazma perormansının süründüğünü tespit ettik ve kasayı açmaya karar verdik. Gördük ki tırnaksız bir ide kablosu sabit diske ters bağlanmıştı. Sizde bu örnekte olduğu gibi aklınıza gelmeyecek şeyleri ihtimal olarak düşünmelisiniz.
yha normaldir kasılmalar.
çünkü microsoft windows 7'nin betasını internete sürdü.e doğal olarak hatalar ve kasılmalar olması normal.ama dikatimi çeken birşey var herkes windows 7 yüklüyor onlarda kasmıyor sende niye kasıyor?belkide senin donanım uyuşmazlığın vardır?
bence sen en iyisi şimdilik vistada kal hem sisteminde iyi.
bekle windows 7'nin orijinal sürümü çıksın.paşa paşa kullan.
embalotrWin7yi bir heves indirdim kurdum 7100 Rc sürümünü ancak çok takılma ve kasma meydana geliyor yorumları okudum herkesde çok güzel çalışıyor ancak ben bi kullanamadım.Bu pc de nasıl kasar anlamamak mümkün deil 4 çekirdek var bizde 2 tane var biri sahte işlemci %8 üzerine çımıyor normalde.Şu bilgisayar bende olucak windows 7+vista+xp aynı anda kurarım.
Sistemim :
AMD Phenom Q9550 2.2 Ghz
4 Gb 800 mhz ram
320 gb harddisk
Son Düzenleme: DETROID ~ 21 Mayıs 2009 17:55
embalotrWin7yi bir heves indirdim kurdum 7100 Rc sürümünü ancak çok takılma ve kasma meydana geliyor yorumları okudum herkesde çok güzel çalışıyor ancak ben bi kullanamadım.İkidir bakıyorum AMD Quadlarda sorun var.Zaten Phenom Q serisinde bir bug sorunu vardı sitesinden windows 7 driverlerini indirin.
Sistemim :
AMD Phenom Q9550 2.2 Ghz
4 Gb 800 mhz ram
320 gb harddisk
Haklısınız arkadaşlar hepinizde yorumlarınızda da saçımı başımı yoldum herkes süper çalışıyor dedi kurdum vista daha rahat çalışıyor inanın anlamadım gitti ne yaptıysam düzeltemedim bir türlü mecbur döndüm vistaya artık full sürümü bekliyorum çıkınca onu yüklicem onda kasmaz sanırım böyle sürücülerden olabilir diye düşünüyorum ama görünende sorun yaratan bir sürücü veya başka bişi de yok açıkca
DETROIDİkidir bakıyorum AMD Quadlarda sorun var.Zaten Phenom Q serisinde bir bug sorunu vardı sitesinden windows 7 driverlerini indirin.Amd Quadlarda sorun vardıda B3 revizyonlu işlemcilerle düzeltildi sorunlar giderildi bendeki Quadda sorunları giderilmiş sürümden ancak sitesine varmı bir sürücüsü diye baktığımda sürücü bulamadım ne yazık ki
embalotrWin7yi bir heves indirdim kurdum 7100 Rc sürümünü ancak çok takılma ve kasma meydana geliyor yorumları okudum herkesde çok güzel çalışıyor ancak ben bi kullanamadım.
Sistemim :
AMD Phenom Q9550 2.2 Ghz
4 Gb 800 mhz ram
320 gb harddisk
mümkün değil pc in çok iyi uçması lazım win 7 nin
asus p5vd2-vm se anakartlı sistemimde ses kartı klasör sayfasını çevirirken ve internet trayıcıyı sayfasını çevirirken ses çızırtılı şekilde çıkıyor ama windows7 böyle bir sorun görmedim final sürümü fiyatları inşalla fahiş fiyatlardan satmazlar.
xp 32 bit sonrasindada seven 64 bit kurdum arada ucurum var seven her konuda fark cekiyor.
Ama bazi programlar mesala infra recorder masaustundeki butun simgelerin kaybolmasina sebeb oluyor neticede beta ve dogal ama adamlar yapmislar.
2000 üstüne cikan Xp simdide vista üzerine seven.
Senin soruna gelince o makinada oldukca stabil calismasi gerekir bence. muhtemelen uyumsuz bir drivers yada baska bir sorun vardir.
Emin degilim ama 20 kerede format atsan ssorun o sekilde formatla duzelmez senin bence netten son cikan driverslari arayip kurman gerekiyor.
Sanırım sorunu buldum en sonunda arkadaşlar ses kartımın sürücüsü IDT audio başka win7 lerde de CPU kullanımını %100 çıkarıp sistemin kitlenmesine sebeb oluyormuş henüz bir çözümü yokmuş yazılanlara göre
embalotrSanırım sorunu buldum en sonunda arkadaşlar ses kartımın sürücüsü IDT audio başka win7 lerde de CPU kullanımını %100 çıkarıp sistemin kitlenmesine sebeb oluyormuş henüz bir çözümü yokmuş yazılanlara göDediğim gibi sorun Sürücülerin uyumsuzluğundan kaynaklanıyomuş.
sanirsam o sorun bendede var cpu %100 takiliyo zawalli bu yeni cikan driverleri nereden indiricez site verebilciek varmi
Hayır yani insan sinir oluyor ne yalan sölim yorumlara bakıyoruz herkesde güzel çalışıyor bir hefes indiriyoruz kuruyoruz takılmalar kasmalar başlıyor :(
walla ya bende sırf cpu yüzünden low level format cektim tüm oyunlarim gitti
sanirsam driverlerden ola bilir vista driverini kursam düzelirmiki diye düsünüyorum
olmadi windows 7 build 7127 indiricem
windows 7 cok sevdiim ama nedense birakamiyorum
- 1
- 2