arkadaşlar ya laptop klavyeme kuzenım kola döktu acil yardım tuslar basmıyo cat cut sesler cıkıyo klavyeden nasıl temızleye bılırım ne yapmalıyım ????
arkadaşlar ya laptop klavyeme kuzenım kola döktu
ilk iş olarak kapat o bilgisayarı ters vevir ve en azında bir gün kullanma buharlaşsın içindeki sıvı pilini de çıkar mümkünse birgün sonra aç tuslar biraz tuhaf hissettiricektir basta ama zamanla düzelir benim başımada gelmişti ha acılmazsa yada sorun cıkarırsa bir bilgisayarcıya götürürsün şasın varsa hiçbirşey olmaz.
tesekkur ederım umarım duzelir. laptopum daha yenıydı yaaaaaaaaaaaaaaa :(((((((((((((((((
Benim laptopada dökülmüştü bende ters çevirmiştim ve tuşları cıkarıp temizlemiştim.
Arkadaşın dediği gibi başta garip geldide sonrada düzeldi
ya tuşları nasl söküp temizlicem ayrıntılı bi anlatım yapsanız rica etsem
ya sen açma laptop unu uyma ona masaüstü kasasımı bu hem içini acsanda klavyeye ulasmadan önce anakart var hem de laptopun tuşunu söküp takmak riskli bide tek tek söktüğünü düşün.cok canını sıkarsa servise gönder onlar acsın sen elleme sakın yeniymiş bide garanti dışına cıkar.Zaten donanımda sorun yoksa tuslar zamanla düzelir hep yapıs yapıs kalmaz.
ya sen açma laptop unu uyma ona masaüstü kasasımı bu hem içini acsanda klavyeye ulasmadan önce anakart var hem de laptopun tuşunu söküp takmak riskli bide tek tek söktüğünü düşün.cok canını sıkarsa servise gönder onlar acsın sen elleme sakın yeniymiş bide garanti dışına cıkar.Zaten donanımda sorun yoksa tuslar zamanla düzelir hep yapıs yapıs kalmaz.