http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=52290
Ekran kartını alabilirsen bunu almalısın. Ve ramleri bence 8 bırak 1-2 sene sonra 16 yap. Şu an pek de ihtiyacın olmaz.
http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=52290
Ekran kartını alabilirsen bunu almalısın. Ve ramleri bence 8 bırak 1-2 sene sonra 16 yap. Şu an pek de ihtiyacın olmaz.
Peki. Bütçen ne kadar bu arada ben de bir şeyler yapacağım da :D
biri benimi çağırdı sistem topluyormuşsunuz galiba kambersiz düğün olurmu
pc toplayacak arkadaşa şunu söylemek istiyorum eğer vereceğin paraya en iyi performansı almak istiyorsan beni dinle ve 1 ay daha bekle intel in 22 nm büyüklüğünde yeni işlemcileri gelecek ve bu işlemciler gerçekden de çok hızlı arabalarda bugatti neyse işlemcide intel odur eğer sen 1500 civarı sistem istiyorum deseydin amd sistem toplardım sana madem yüksek bir bütçen var paranı yazık etme bekle 1 ay daha şu yeni işlemciler çıksın öyle sistem topla hatta yine burda konu aç ben sana toplarım
ha amd iyi diyen arkadaşlara katılıyorum fiyat performans da iyi ama bütçen iyise yüksekse intel almalısın
buyrun buradan bakın
fx 8 e karşı i7 hemde i7 5 ghz e kadar o.c olabiliyor zaten 5 ghz olunca amd yi solda sıfır bırakır
bu linkde i7 2600 K dan da iyi işlemciler var testlerde çok açık belli oluyor
i7 3770 K eğer i7 2600 K yı geçiyorsa fx8 in işi zaten çokdan bitmiştir yani
biri benimi çağırdı sistem topluyormuşsunuz galiba kambersiz düğün olurmuMerhabalar :) İntel tercihim degil bir oyun makinesinde Yinede görüşüne saygım sonsuzdur :) Ama kim bilir yeni intel işlemcilerin piyasa fiyatı kac para olacak :) Yane Amd Her zaman tercihim :)pc toplayacak arkadaşa şunu söylemek istiyorum eğer vereceğin paraya en iyi performansı almak istiyorsan beni dinle ve 1 ay daha bekle intel in 22 nm büyüklüğünde yeni işlemcileri gelecek ve bu işlemciler gerçekden de çok hızlı arabalarda bugatti neyse işlemcide intel odur eğer sen 1500 civarı sistem istiyorum deseydin amd sistem toplardım sana madem yüksek bir bütçen var paranı yazık etme bekle 1 ay daha şu yeni işlemciler çıksın öyle sistem topla hatta yine burda konu aç ben sana toplarım
ha amd iyi diyen arkadaşlara katılıyorum fiyat performans da iyi ama bütçen iyise yüksekse intel almalısın
buyrun buradan bakın
fx 8 e karşı i7 hemde i7 5 ghz e kadar o.c olabiliyor zaten 5 ghz olunca amd yi solda sıfır bırakırbu linkde i7 2600 K dan da iyi işlemciler var testlerde çok açık belli oluyor
i7 3770 K eğer i7 2600 K yı geçiyorsa fx8 in işi zaten çokdan bitmiştir
Merhabalar :) İntel tercihim degil bir oyun makinesinde Yinede görüşüne saygım sonsuzdur :) Ama kim bilir yeni intel işlemcilerin piyasa fiyatı kac para olacak :) Yane Amd Her zaman tercihim :)bak dostum ben olabildiğince objektif olmaya çalışırım artık ne kadar objektif im orasını siz bilirsiniz şu bi gerçek ki amd düşük bütçeli sistemlerde çok iyi işlemciler üretiyor ama senin bütçen düşük değil ve intel e yönel görmüyor musun teslerin lisklerini verdim bi baksan anlarsın zaten i7 2600 k stok haliyle geçiyor bide bu işlemciler 5 ghz e kada ro.c olabiliyor o zaman daha da yüksek performans veriryeni işlemcilerin fiyatları hakkında net bir bilgim yok ama bi çıksınlar 1 aydan az kaldı zaten sabret sana ıvy bridge sistem toplarsak daha iyi performans alırsın ben i5 de kullandım amd x6 1090 t de kullandım i3 de kullandım amd x4 de kullandım zaten teslterde herşey belli sana tavsiyem intel sistem toplamandır ama para senin keyfin bilir istediğini yaparsın o ayrı konu
anakarti asus ROG serisi al , kasa ve power supplyi corsairden al ekran karti nvidia 680 sli yap tamamdir.
GTX 680 SLİ PARASI VAR ZATEN ADAMDA :) bencede i7 260k alıp 5GHZ yapmak lazım akasa venom voodoo ile
bir tane hd6950 veya GTx560 ti 8gb ram 750w 80+ bir kasa 120gh ssd senin sistem hazır çok da iyi oyun oynarsın.
adam 3500 liralık sistem topluyor 6950 öneriyorlar ya :) benim 1000 liralık sistemimde takılı 6950...
,5-500gb-caviar-green-intellipower-sata-30-64mb-cache-hardisk/productdetails.aspx?I_ID=59135
3200 lira yapar... vatanın %25 indiriminden alırsan çok uyguna gelir... ramleri vs de üzerine eklersin...
oyun için amd diye düşünme... üst seviyede intel amd den daha üstündür... amd nin fiyat performans odaklı ürünleri iyidir ama para harcanacaksa intel alınır...
6950 ye falan da bakma... yeni seri kartlardan al...
6950yle bugün bütün oyunları oynarsın ama yarın oynayamazsın...
bütçe artarsa bir de ssd eklenir..
hani monitör ?
hani dvd righter?
onları çıkarsak bu sistemi biz de yaparız.
Ama ssd bile yok sisteminde.
hani monitör ?ben ana bileşenleri ekledim... ram ve diğer eksikleri kendin eklersin diye not düştüm...
hani dvd righter?
onları çıkarsak bu sistemi biz de yaparız.
Ama ssd bile yok sisteminde.
topladığım sistem 3200 lira yapıyor %25 indirimle 2500 lira yapar... 1000 tl ye ram monitör ve dvd rahat alırsın...
senin 3500 liran olsa 6950 mi alırsın ?
HD6970 ve 50 nin oyunlarda yetersiz kalma gibi bir durumu yok o kartlardan birini alıp güzel bir sistem kurulur yoksa gt580 sli +850w power alıp onu izlesin :d
6950 yi msi ms-7255 anakart 4 gb 800 mhz ram 600 w psu ve core2quadlık sistemde kullanıyorum ben arkadaşım... 3500 lira diyor adam siz 6950 diyorsunuz.. küfür gibi :D
bir de i7 önerip 5 ghz ye çıkartmışsın :D
Bilemiyorum.
Fiyatlara bakmadım ama bu fiyata bu sistemi yaptıysan güzel yani. Tebrik ederim başka da bir şey diyemem ama ufak hatırlatma %25 indirim ile o kadar yapmaz zaten şu an %8 mevcut indirim var. İndirimsiz fiyattan yaptıysan hesabı doğrudur.
core 2 almayacaz biz adam i7 den bahsediyor 600w kasa nedir biz full tower aldıracaz :D
ramlar ne biz ddr3 1600mhz aldıracaz.
SSD varmı monitör ne :D tam eksiksiz buraya 3500tl ye kasa diz bakalım.
Harbi daha fazla mı yapıyor çünkü ben bakmadım ama o kart sadece bin tlden fazla anakartta 800den aşa değildir.
Bilemiyorum.evet düzeltiyorum indirimli fiyat üzerinden yapmışım tekrar... yani yaklaşık 2700 lira yapar topladığım sistem...Fiyatlara bakmadım ama bu fiyata bu sistemi yaptıysan güzel yani. Tebrik ederim başka da bir şey diyemem ama ufak hatırlatma %25 indirim ile o kadar yapmaz zaten şu an %8 mevcut indirim var. İndirimsiz fiyattan yaptıysan hesabı doğrudur.
ama akıl var mantık var... yeni seri oc canavarı kartlar varken eski seriden 6950 neden alınsın?
200 liraya ram 500 liraya monitör 50 liraya da dvd eklersin fiyata... bütçe biraz aşılırsa 3d iyi bir monitör de alınır...
3500 lira az para değil...
6950 alacak olsam 600 w psu i3 işlemciyle alırım... kalan parayı da yerim açıkçası :DSon Düzenleme: guneyozcan ~ 15 Nisan 2012 00:57