Elimde usb sorunlu anakartlı kasa var p5vd2-mx 1.5 gb ram 350 watt ekran kartı yok cd ve dvd + disket okuyucu var kaca gider ona gore butcem artabilir monitor mouse fila var sadece kasa için 1000-1500 tl civari lutfen yardim edin elimdeki kasa kisa devre yapiyor islemci intel pentium inside 3.0 ghz
arkadaslar yardım pc toplıcam
arkadaşında dediği gibi bu şekilde kimse almaz ama parça parça satmayı deneyebilirsin tabi bilgisayarcıya satmaya kalkma çok ucuza alır etrafdan ihtiyacı olana veya sahibinden.com a üye olup ordan ilan vererek sat
Peki toplama için oneriniz var mi
iş yerinden girdiğim için cok fazla pc başında duramıyorum yoksa pc toplar önerirdim
Arkadaslar ya da 2. El yada 0 ankart alip butcemi biraz daha mi arttirsam olur mu ki
Ben ankaradayim tamirci ulustan 77t soket asus p5vd2-mx 2. El anakart al dedi 0 ı 190 tl filan dedi
190 liraya çok daha iyi kart alırsın vatanbilgisayardan 0 hemde. elindeki malzemeler işine yaramaz yeni toplayacaksan herşeyi yeniden alman lazım monitör klavye mouse hariç tabi uygun bir anda sistem öneririm. bende ankaradayım bu arada ulusdan 2.el pahalı almak yerine vatandan 0 yeni nesil anakart alabilirsin
Peki kasaya uyar mi onu dusunuyorum
1500 lira bütçen var ise yeniden toplaman en iyisi ve arkadaş toplamış bir bak istersen. Yada vatan bilgisayara gidip ordaki çalışanlardan yardım alabilirsin senin için 1.500 liralık sistem toplarlar
Elimde usb sorunlu anakartlı kasa var p5vd2-mx 1.5 gb ram 350 watt ekran kartı yok cd ve dvd + disket okuyucu var kaca gider ona gore butcem artabilir monitor mouse fila var sadece kasa için 1000-1500 tl civari lutfen yardim edin elimdeki kasa kisa devre yapiyor islemci intel pentium inside 3.0Monitör hariç 1.500 lik sistem toplayabilirsin. Kullanacağın parçaları kullan (optik sürücü gibi) diğerlerini elden çıkar.
Arkadaslar bir sıkıntı oldu butcem 1000-1250 tl ye dustu hemen vatan pc toplayabilecek biri var mı %30 indirim varken acil
Abi onu bosver de 1000-1250 tl civari ortalama bir oyun pc toplayabilir misin vatan computer dan %30 indirim var da
Abi onu bosver de 1000-1250 tl civari ortalama bir oyun pc toplayabilir misin vatan computer dan %30 indirim var da
Abi onu bosver de 1000-1250 tl civari ortalama bir oyun pc toplayabilir misin vatan computer dan %30 indirim varO indirimler sürekli var.
https://www.chip.com.tr/forum/vat ... yorlar_t283278.htmlSon Düzenleme: padisah ~ 30 Ocak 2014 21:36