Arkadaşlar Ben Ram'imi Yükseltmeyi Düşünüyorum Left 2 Oynamak İstiyorum Ne Kdr Yükselteyim Rahat Kaldırması İçin Yardım Pls ŞİMDİDEN TEŞERKKÜRLER...
Arkadaşlar Yardım Ram Alacağım ?
System Manufacturer: ASUSTeK Computer Inc.
System Model: F3F
BIOS: Default System BIOS
Processor: Genuine Intel(R) CPU T2250 @ 1.73GHz (2 CPUs)
Memory: 504MB RAM
Page File: 830MB used, 398MB available
Evet Arkadaşlar Ne Düşünüyorsunuz Sistem Bu Napayım.... ?
Evt Laptop Ekran Kartına Bakıyorum 1sn
Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Family
laptopta oyun oynamak pek mümkün değilki özellikle ekran kartı laptoplarda ayrı satılmıyor herşeyi yükseltsende ekran kartı tek kalıcak oda problem laptopunuzu 2 gb yada 4 gb ney desteklerse artık alır takarsınız işlemci iyi ancak ekran kartı yinede oyun performansınızı etkileyecek bu da problem olacak
Saol... Kardeş Ekran Kartını Yükseltmek mümkün olmaz mı ki ?
kullandığın işletim sistemi şuanda win 7 ise, önericeğim sistem kabataslak, 4 gb ram, en az 5770 ekran kartı, en az i3 yada i5 in küçük modelli bi işlemcisi.. ram ihtiycı hiç bi oyunda 3 gb den fazla değil ama sen 4 gb al ki, bi taraftan oyun oynarken diğer tarafran oyunu alta aldığında pc seni 2 saat bekletmesin..
kardeş o pc değil laptop hd5770 diyor ya şakamısın sen bilmeden olaya atlıyorsun laptoplarda ekran kartını yükseltme ayrıyetten satılma yok olsa ben ilk yapmak isterim çünkü bende ati hd x700 var performansını hiç beğenmiyorum
yok neymiş i3 i5 onun için anakart değişmesi şart hd 5770 nasıl laptopa takıcaksınız bunu başarırsanız banada söyleyin bende gtx 46 takarım
kardeş o pc değil laptop hd5770 diyor ya şakamısın sen bilmeden olaya atlıyorsun laptoplarda ekran kartını yükseltme ayrıyetten satılma yok olsa ben ilk yapmak isterim çünkü bende ati hd x700 var performansını hiç beğenmiyorumkardeşim, güzel kardeşim, ben ne demişim orda?yok neymiş i3 i5 onun için anakart değişmesi şart hd 5770 nasıl laptopa takıcaksınız bunu başarırsanız banada söyleyin bende gtx 46 takarı
yani ben ona o laptop yerine win 7 ile kullanılabilicek, kabataslak bi sistem önermişim. laptop a ram takmak için kim bilir ne kadar uğraşıcaksın.. zaten ona ram taksan bile işlemcisi eski şunu bunu eski.. ben sistem önerdim..
"kullandığın işletim sistemi şuanda win 7 ise, önericeğim sistem kabataslak"
anlaştık umarım.. :)
yani diyorsunki takamazsın uğraşırsın en kolayı sat at yak ne biliyim git masaüstü topla
1.73 ghz işlemci çift çekirdek 2.99 ghz işlemci nerdeyse 3 ghz 2 gb ram olsa o pc güzel ama ekran kartı intelin bunla oynamak zor
laptopta oyun oynanmaz parça zor takılır diye bir şey yok ama işte masaüstünde olmayan tek bir şey var ekran kartı satılmıyor bu olmasaydı eminimki çoğu kişi laptop alır
ben şuanki aklıma sahip olduğum sürece asla laptop almam. bi kere masa keyfi yok. belki laptop u tşaıyabiliyosun sağa sola ama oyun için aldığın laptopu taşı da görelim. kas yaparsın onu taşırken.. ben laptopunu yak demiyorum ama bu laptop bu adamın elinde kalsa ne olur sence?
sayfasına bak mesela. laptop çok eski. şimdi satarsa belki 300-500 bişey alır ama elinde tutarsa satması imkansız olur. hiç yoktan biraz para ederken satması en güzeli olur bence. geliştirme işi pantolon yaması gibi olur. pantolonu yamamaktansa yeni bi pantolon almak bence çok daha kolay olur. hemde daha az masraf çıkarır..
ben görüşümün bu yönde olduğunu söyledim. adam illa benim dediğimi yapıcak değil. sende söyle görüşünü değerlendirsin ona göre karar versin...
bende biliyorum demek istediğinizi anladım ttabiki satmak iyi evet laptop şarjı ile oyun oynamak imkansız gibi birşey normal işlerde 1 saat sürmezken oyunda tam yükte ne kadar gider belli değil satsa yerine pc toplasa 600-800tlye daha iyi olur tabi konu sahibinin görüşü nedir bilmek gerek
Laptoplarda oyun oynamak pek mümkün olmuyo çok oyun oynamak istiyosan bence 600-700 tl verip bi masaüstü pc al
her yerde toplama pc öneriyoruz sanada önerebiliriz
ancak güzel hazır sistemlerde var reklam olsun istemiyorum ancak adamlar sözde pc topluyor anakart güç kaynağı ramlerin ddr kaç kaç mhz cl kaç yazmıyor bugün rastaladım ve adam gibi hazır sistem toplamış ve güzelce açıklama yapmış bir firma gördüm helal olsun dedim
http://www.exa.com.tr/intel-/exapc.html
laptopta tabiki oyun oynanmaz diye kesin dille kullanılmaz laptopta oyun pcleri daha pahalı masaüstüne göre
misal şu laptop ile bütün oyunları en üst detayda oynarsın priz ile tabiki buna şarj dayanmaz :D
http://www.exa.com.tr/asus/tasin ... 019v-323-13317.html 3500tl
ama masaüstü toplasan max 2000-2500tl civarı
şimdi inceledimde o pcyi anakart 1333mhz ram destekli iken pcye 1600mhz veriyorlar ayrıca o sisteme 1000tl lik ekran kartlı harika bir sistem var ama anakart bence hiç güzel değil dengesiz bir sistem olmuş