ARKADAŞLAR ŞİMDİ
Bİ CD NIN KOPYASINI ALICAM AMA KOPYALADIGIM CDYİ Bİ DAHA BAŞKA BİRİ KOPYALAYAMASIN
BUNU Bİ KAÇ CHIP CD SINDE GORDUM
BİLİYORMUSUNUZ BÖYLE Bİ PROGRAM
ARKADAŞLAR ŞİMDİ
Bİ CD NIN KOPYASINI ALICAM AMA KOPYALADIGIM CDYİ Bİ DAHA BAŞKA BİRİ KOPYALAYAMASIN
BUNU Bİ KAÇ CHIP CD SINDE GORDUM
BİLİYORMUSUNUZ BÖYLE Bİ PROGRAM
Sen istediğin kadar koruma koy, nasıl olsa kırılır (bkz. CloneCD). Ama illa istiyorsan burdan indireceğin program işini görür. www.cryptcd.com
4 versiyonu var yazılımın, ana sayfada görürsün, sırayla en zayıf korumadan en iyiye göre sıralanmış sanırım. Deneme sürümlerini indirebilirsin.
Bencede kırılır.Bununla ilgili komik bir olay var:
Adamlar çuvalla para harcayıp bir kopya korumayöntemi yapmışlar.Yöntem cd pc ye takılınca pc ye bir program kuruyormuş ve o program kopyalamayı engelliyormuş.Akıllının biride bu korumayı cd yi takıca SHIFT tuşuna basarak kırmış(SHIFT tuşu otomatik çalıştır ı engelliyor.
vallaha bazı müzik cdlerinde var o direk bir program sayesinde dinliyorsun ama cd'nin içinde müzik dosyası yok
koruması kırılmıcak bir şey yok
Var ama Meçhul..StarForce,Tages gibi korumalar duymuştum.Galiba kırılması "imkansız" idi.
En son Microsoft'un yapmış olduğu MSDN paketlerinin DVD'leri de kopyalanmayacaktı. Fakat Clone DVD ve Nero DVD bariz Koplaylıyor. Bencede Kopyalanmayacak bir şey kalmadı...
valla bi kopyalama var (vitsamin eğitim cdlerindeki gibi) cdnin arkasında farklı bi lazerla yazılan yazılar var. buralar kopyalanamıyo imaj alınamıyo denedim cd rw bile kopyalayamıyo ama pahalaı galiba...
Sonuç olarak: Ne yaparsan yap kopyalarlar.
doğru sen ben kopyalayamasak bile elbet biri çıkar kopyalar