OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
298 mesaj
evet valla ya hemde nasıll bilemessin neredeyse göbek atcam
evet valla ya hemde nasıll bilemessin neredeyse göbek atcam
korsannetteam haklı tatlı yemek lazım :)
hehe sende sertifikanı aldığına göre tatlıyı ikinz
alın gelin ben eşit olarak forumdaki arkadaşlara dağıtırım :))))
tamam ben yemekleri ısmarlayayım oda tatlıları alsın böle daha iyi demii
saymexarkadaşlar ben geldim kusura bakmayın dün çok yoruldum eve zaten 20:00 de geldim yemek bile yemeden yattımTebrik ederim seni... Umarım yerleştirmede de istediğin olur...
Sınav güzel geçti sadece tarihle kimyada zorlandım aslında matematikten korkuyordum ama resmen toplama çıkarma işlemi sormuşlar inşallah sonuç iyi
saymextamam ben yemekleri ısmarlayayım oda tatlıları alsın böle daha iyiolmaz sen öğrencisin yemek pahalıya gelir.Herkes karnını doyursunda gelsin..
tatlıyı alın yeter.Bölüşün aranızda...Hatta bak bende ehliyetimi alıyorum çarşambaya.Etti sana üç.
Bölüşürüz üçe alırız büyük bir tatlıı...Son Düzenleme: Zülfikar ~ 18 Haziran 2007 15:13
Zülfikaryok be ben çalışıyorum sorun olmaz ama 3 ay beklemeniz gerekecek anca öle yeter parasaymextamam ben yemekleri ısmarlayayım oda tatlıları alsın böle daha iyiolmaz sen öğrencisin yemek pahalıya gelir.Herkes karnını doyursunda gelsin..
tatlıyı alın yeter.Bölüşün aranızda...Hatta bak bende ehliyetimi alıyorum çarşambaya.Etti sana üç.
Bölüşürüz üçe alırız büyük bir tatlıı...
şu forumda öss ye giren 2-3 kişi mi var??
giren herkese söyleyeceğim tek bişey var:
(emek harcadıysa eğer) emeğinin karşılığını, çalışmasının karşılığını almasıdır.
çalışıp çalışıp da sınav da bişey yapamamak çok kötü olsa gerek???
sakin_insanşu forumda öss ye giren 2-3 kişi mi var??giren herkese söyleyeceğim tek bişey var:
(emek harcadıysa eğer) emeğinin karşılığını, çalışmasının karşılığını almasıdır.çalışıp çalışıp da sınav da bişey yapamamak çok kötü olsa gerek???