Arkadaşlar yarın öss sınavına girecem lütfen benim için dua edin
Eğer önerileriniz varsa benim için onlarıda bekliyorum
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar yarın öss sınavım var ŞANS DİLEYİN..
BU saatten sonra ne önerebiliriz ki sana? Sınavında başarılar, iyi haberlerini de buraya yazarsın artık.
çok sağolun vallah
ama çok heycanlıyım ya yerimde duramıyorum
çalıştı isen hazırsan problem yok...
heyecan iyidir adrenalini yükseltir kafan daha hızlı çalışır.Sınavda yanında mutlaka su olsun cidden.İçmek istemesende belirli aralıklarda iç ki metabolizman hızlansın.Aksi halde bir süre sonra yorulursun ve sıkımaya başlarsın.Bana öyle olmuştu da sınavda...
Allah, yardımcın olsun. Heycan yapma. Sınavlarda, heycan en büyük düşmandır. Bildiklerinide unutursun. Soru kaydırırsın.
Dikkat et, hayatının sonu değil o sınav, lisede girdiğin normal sınavlarmış gibi düşün. Kafana fazla takma. Rahat ol!
Umarım güzel geçer sınavın!
Umarım güzel geçer zaten meslek lisesi çıkışkıyım 1. bölümen sorumluyum kolay sınav ama yarınki piskolojime bağlı
Allah yardımcın olsun takma kafana şimdiye kadar zaten çalıştoklarının karşılığını alırsın eğer yeterli hazırlığı yapmışsan öss senden korksun
Sınavında başarılar.. Söylenecekler söylenmiş... Heyecanlı olman normal, ama heyecanını kontrol edebilmen gerekir bence... Edebilirsinde çok zor değil.. Derin derin nefes al sınavdan önce iyi gelir heyecanına... Bismillah dedin mi gelir gerisi.. Allah yardımcın olsun...
saymexUmarım güzel geçer zaten meslek lisesi çıkışkıyım 1. bölümen sorumluyum kolay sınav ama yarınki piskolojime bağlıkolay olduğunu düşünüyorsan problem yok zaten.Ama şu direk
iki yıl hakkım var safsatasını da dikkate alma bence..Yapabileceğğinin en iyisini yapman için duacıyız...
hadi bakalım göster kendini...
teşekkürler arkadaşlar ya benim arkamda chip forum ve sizler gibi değerli arkadaşlarım olduktan sonra altından kalkamayacağım şey yoktur
saymex bak bu motivasyonla ben bile girerim sınava yarın...
gerçi dört sene geçti sınavın üstünden...
sınavdan sonra foruma bekliyoruz...
KorsanNetTeamYarın hesap vereceksin bize, ole beleşe desteğimizi almak yok :))ayıp ettiniz ya formunuzdan bir mühendis çıkacak inşallah
en kötü ihtimalle öğretmen
Hadi bakalım yarın sınavı kazanırsan tüm replerimi sana vereceğim
saymexUmarım güzel geçer zaten meslek lisesi çıkışkıyım 1. bölümen sorumluyum kolay sınav ama yarınki piskolojime bağlıbak biraz olsun rahatlaman için yeterli bir sebeb büyütme 4 oranla dahada kolay eminim başarırsınsaygılar
Başarılar.
Vollaha ben oks öncesinde yüzlerce test bitirmiştim .O yüzden artık testlere girerken hiç heyecan yapmıyorum eğer sende çok çalıştıysan bir şey olmayacaktır inşallah.
saymex yarın sınavında bende başarılar dliyorum.sakın heyecan yapma sakin ol.içinden ben bunu yaparım ne var bunda diyerek kendi kendini motive et.en iyi bildiğin yerden çözmeye başla.sakın yapamadığın soru üzerinde fazla düşünme.sona bakarsın.hadi bakalım.sınavdan sonra istersen nasıl geçtiğinide yazarsın.olmazsada dünyanın sonu değil.
kolay gelsin.
Valla çok teşekkür ederim arkadaşlar öss'nin 1. bölümünden sorumluydum ben bu gazla 2. bölümüde çözerim vallah çok iyi bir forumdayım boşuna burada değilm yanii
9:30 da idi sınav değil mi...
Neyse akşama oğru anca girersin sen zaten siteye.Arkadaşlarında dediği gibi ifadeni alırız.Sen daha
dur bakalım sınvı kazan şöyle, gurbete düşersen chiponline da çalışan bütün elemanlardan harç alacaz sana...
heee özellikle bu konuya yorum yazan arkadaşlar ommmer hariç diğerleri pamuk eller cebe ona göre...
Zülfikar9:30 da idi sınav değil mi...Neden ben sizlerden küçükmüyüm diye yoksa başka bir nedeni var mı?
Neyse akşama oğru anca girersin sen zaten siteye.Arkadaşlarında dediği gibi ifadeni alırız.Sen daha
dur bakalım sınvı kazan şöyle, gurbete düşersen chiponline da çalışan bütün elemanlardan harç alacaz sana...
heee özellikle bu konuya yorum yazan arkadaşlar ommmer hariç diğerleri pamuk eller cebe ona göre...
Zülfikar teşekkürler yardımlar hem maddi hemde manevi ben artık ağlamaya gidiyorum çok duygulandımm
hadi artık ben çıkıyorum yarın hesap veririm sizlere yüzünüzü kara çıkarmamaya çalışcam elimden geldiği ladar hepinize çok ama çok teşekkür ederim dostlarım sizlere minnetrarım
bunlar hepinize dostlarımm
saymexteşekkürler arkadaşlar ya benim arkamda chip forum ve sizler gibi değerli arkadaşlarım olduktan sonra altından kalkamayacağım şey yokturyarın ki sınavda başarılar dilerim Serdal.hiç bir şeyi gözünde büyütme kardeşim,istediğinde inan başaramayacağın şey yoktur.ne yazık ki günümüz bilinci ÖSS demek iş/para/güç/akıl demek zannediyor ama her zaman öyle değildir.bu sınav sana bunları vaat etmiyor sadece bir zorunluluk bu.zorunluluk olarak gör ve başarmaya çık.İstanbul daysan geleyim yarın sınav kapısına,moral vereyim.Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 16 Haziran 2007 22:18