arkadaslar ben pcmi sattim iki yil once toplamistim 700 e verdim su an internet olayini az bucuk iphonedan hallediyorum biraz arastirma yaptim toplama bilgisayar almaya niyetliyim yine
ama nasil olcak bi turlu istikrarli verilere ulasamadim ben istedigimi soyliyim belki yardimci olabilirsiniz tabi donanim kadar fiyat ve alinmasini tavsiye ettiginiz yerde onemli istanbulda oturuyorum
pc oyun ve gerektiginde kullanicagim programlatda beni sekteye ugratmicak bisi olmali video film gibi aliskanligim var oyunda bazen oynarim ama cok ucuk olmicagida kesin maliyeti de cok yuksek olmamali
yaninda yeni bi monitorde alicam saten kablosuz klavye mouse um var
monitor 22 inc felan olabilir tavsiyeniz ve fiyatini ogrenirsem sevinirim
diger turlu kasada sifirdan toplicam
az arastirma yaptim istedigim hizmeti vercek islemci kesinlikle i5 750 bence ama fiyat olarak bilgim yok tabi
ekran kartida donanimdan okadar anlamdigim icin sizden tavsiye alarak belirliyecegim
anakart da yine ayni sekilde olucak
ram 4gb hayli hayli yater gorusundeim ddr3 oluyo oda herhalde ama kac mhrz onu bilemiyorum
bir dvd yazici
ve tabiki kasa yeterli olucaktir
maliyetinin dusuk olmasi tercihimdir.
ses karti felan istemiyorum lazim olursa rklerim 2+1 im oldugu icin gerek duymuyorum.
anlicaginiz kasa ve monitor ihtiyaci duyuyorum lutfen bilgilerinizi paylasirmisiniz...
saygilar.....