Armies of Exigo

Fuksya
03-09-2011, 23:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

Öncelikle herkese selam. Orjinal Armies of Exigo oyununa sahibim oyunu 3-4 sene evvel almıştım aldığımda eski bilgisayarımda çalışmıştı şimdi oynayasım geldi oyunu sorunsuz bir şekilde yeni dizüstü pc'me yükledim fakat açınca "Your video card does not meet Armies of Exigo minimum requirements" hatasını alıyorum. Ekran kartım kötü olsa tamam bu hatanın önünde ceketimi ilikleyip saygıyla eğiliyim fakat ekran kartımın bu oyun için fazlasıyla sağlam olduğunu düşünüyorum buyrun bunlarda dxdiag bilgilerim aşağıda. Arkadaşlar oyunun bu sorunu vermesini anlayamadım yönetici olarak çalıştırdım olmadı oyunu en son versiyonuna güncelleştirdim yine olmadı eğer farklı bir çözüm biliyorsanız lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler saygılar...

Boracalin
04-09-2011, 02:39   |  #2  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

Wİn 7 ile alakalı olabilir diye düşünüyorum... XP uyumluluk modunda çalıştırmayı denedin mi ?

Fuksya
04-09-2011, 03:39   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

İlgin için teşekkürler şimdi denedim yine aynı hatayı veriyor. Programı başlatıldığında ekran kartı sorgulamasını iptal etmek işe yarayabilir ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bu imkanlı mı ?