ya arkadaşlar aron feller aldı abdülheyi. o kadar plan yaptı polat hepsi bozuldu.
neler düşünüyorusunuz?
Aron Feller Abdülhey'i Aldı:((
Yakışıklı gayeyi konuşturmuş olmalı bir şekilde feller öğrenmiş olabilir bu sayede polat herşeyini kaybetti hem eşini hemde sağ kolu olan en iyi dostlarından biri olan mematiyi kaybetti.Memati fellerin eve gittiğini öğrenip orayı basabilir aslında mematidende şüphelenmiyor değilim bir planım var dedi abdülheyi orda sakladığınıda biliyodu ünsal ölmiyecek dedi acaba omu söyledi yerini yada buluta iletti oda tataroğluna oda felleremi öttü :S haftaya görücez bunları
Barış sen senaryoyu baya baya yazmışsın:) hani olmayacak gibi de değil dediklerin.
haftaya neler olucağını çok merak ediyorum.
iskender kafasınamı sıkacak?
polatta artık operasyonlara çift silahla çıkıyor. ya çift tekli yada çift uzi:D bide çift M4A1 alsa fena olmaz yani.:D bide nedir bu abdülün çektiği yaaa olan abdüle oluyor. bu arada memati diklenmeye başladı ve kazıma hüsnüyü dövdürtmesini hiç yakıştıramadım...
arkadşlar bide dizi bitince bi müzik çalıyo ya o müziğin hastasıyım ben ya nerden indirebilirim?
gladiodaki müzik var bendede bu daha bi değişik sizde bilirsiniz o müziği bulmak istiyorum.
:D adem abi bu değil ya bu bölümün sonunda çldı ya daha ince bir müzik o süper mükemmel ötesi:)
bundan bi önceki bölümdeki soytarılıktan sonra ıyıce sogudum bu diziden 5 tane aJan polat a 20 metreden ateş edıyro bi tanesi bile vuramıyor polat gidip ellerinden alıp silahı adamları vuruyor.ayrıca polatta silahsız.
VARMI BÖYLE Bİ MANTIK : ) TOK U CIKTI DİZİNİN : )
- Aynen...
Mekan basıyorlar Cahit biraz eğilerek yürüyor etrafa bakıyor falan, Polat her zaman olduğu gibi yürüyor.
Zaza'nın mekanını bastıklarında da öyleydi, çocuklar ateş ediyor herkes saklanıyor Polat arkasına falan bakmadan yürüyor...
- Bunlar filmin kalitesini düşürüyor.
polatta nsıl olsa ben ölürsem film biter niyetine yürüyo dikkatli bir biçimde gitmiyor. ama sonuçta öldürüyor:)