Artık Ay'a neden gitmiyoruz?

CHIP Online
02-03-2011, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Yıllar önce yaptık ama ondan sonra neden bir kez daha Ay'a gidemedik? Merak edenler buraya...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/arti ... tmiyoruz_25506.html

Resimlerle: Gizli UFO belgeleri yayınlandı!

Ay'a yapılan son insanlı uçuş Apollo 17'den sonra, NASA'nın planlarında üç farklı insanlı uçuş daha vardı. Ancak bütçe yetersizliğinden dolayı bu uçuşların iptal edildiği açıklandı. Bazı kesimlerse aslında bu uçuşlardan birinin yapıldığını ve dünya dışı varlıklarla karşılaşıldığı için gizlendiğini düşünüyor.

İşte Apollo 18 de bu konuyu işleyen bir sinema filmi ve 1973'te yapılmış olan uçuşta neler olmuş olabileceğini seyirciye göstermeyi hedefliyor. Filmin yönetmeni Gonzalo Lopez-Gallego ve film 22  Nisan'da Amerika'da gösterime girecek. Sahneleriyle adından çok söz ettirecek gibi duran filmin sitesinde ise iddiaya göre, o zamana ait olan Apollo 18 uçuşunun gizli belgesi yayınlandı.

Daha detaylı bilgiye filmin sitesinden   ulaşabilirsiniz.

Tüm konu: Artık Ay'a neden gitmiyoruz?

Resimlerle: Gizli UFO belgeleri yayınlandı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Apollo 18'i nasıl buldunuz?

nooodoubt
02-03-2011, 21:08   |  #2  
nooodoubt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
112 mesaj

film türkiye'de nisan ayında gösterime girecek :D :D

censez41
02-03-2011, 22:05   |  #3  
censez41 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,705 mesaj

aya gitmeye benim de niyetim vardı ne varki ben çok sıska biriyim ayda zafiyet geçirmek istemem nede olsa ayın çekim kuvveti dünyadakinin  1/6 sı kadardır

alpbilgekagan
03-03-2011, 02:33   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj

Ya aya gercekten gidilip gelinmedi ki! Bu sadece ABD'nin Ruslara karsi teknolojik ustunluklerini ispatlamak icin yaptiklari bir oyundu. Bu oyun basarili oldu. Artik gercekleri aciklamanin zamani geldi. Ayda cekildigi soylenen goruntuleri iyi izleyin ve dikkat edin amerikan bayragi dalgalaniyor. Bu en basit hata zaten. Su an ki teknolojiyle bile aya gidip gelmek mumkun degil bildigim kadariyla.Bu konuyu bilen arkadaslar daha ayrintili aciklasinlar lutfen...

Kapalı Hesap (153334)
03-03-2011, 10:57   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Arkadaşlar aya daha ayak basan olmadı hepsi vegasta arizonada çekilmiş filmlerden ibarettir.Aya ayak bastılarsa nasa neden ayda su buldugunu idda ediyor aya ayak basan adamlar varsa inerken hiçmi bulguya rastlanmadı.Hani aydan gelen toprak parçaları gösterdilermi.Aya ayak bassalardı emin olun hz.Muhhamedin (s.a.v) Ayı 2 böldügünü görürlerdi.Hani açıklama geldimi ay bölünmüş diye.Aya çıksınlar bizde evimizden teleskoplarla izleyelim yada canlı yayına versinler bunların hiçbiri olmaz çünkü diger büyük gezegenlere yollanan çogu araştırma uyduları yok oldu.Gezegenlerin çekim gücü çokçok yüksek.Dünya dışına çıkamayız.Ancak Amerika gitsin uydularını tamir etsin.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (11) ~ 03 Mart 2011 23:18
censez41
03-03-2011, 21:25   |  #6  
censez41 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,705 mesaj

tanıdığımın danıdığının danıdığının dedesi aya gitmiş hatta orda uzaylılarla resim bile çektirmiş hemide deniz kenarında

Banned
03-03-2011, 23:23   |  #7  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Aya gittik diyorlarmış,  külliyen yalan ben aygaz'cılardan başka gelen giden görmedim.

emrah33
03-03-2011, 23:33   |  #8  
emrah33 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
802 mesaj
Alıntı: khramn  
Aya gittik diyorlarmış,  külliyen yalan ben aygaz'cılardan başka gelen giden görmedim.
Aygaz'ın reklamını da sıkıştırıverdiniz araya:))