arkadaşlar biri bana ati 5770 128 bit ddr5 pcı-e ekran kartı nasıl performansı nasıl özellikle oyunlarda biri kısa ve öz açıklarsa sevinirim
artık yeterrrr
Bana Canavar Gibi Bir Ekran Kartı Oldugunu Söylediler Ama 128 Bit Olması Kafamı Karıştırıyor Bilgisi Olan Arkadaşlar Yazarsa Daha İyi Olur
Konuyu inceleyin: https://www.chip.com.tr/forum/ekr ... in-alma_t82149.html
128 bit olsun, duruma göre çok da önemli birşey değil. DDR5 hafıza hızı ile tolere ediliyor o eksiklik. Güzel bir kart, bütçeniz müsaitse alabilirsiniz.
benim kart sapphire ati hd 4650 128 bit ve ddr 2 >> Piyasada oynatmadıgı oyun yok. Senkide benkinden iyi. Böyle bir kıyaslama da yapabilirsin...
canavar ve güzel kartta ben gta son çıkan ve crysis warheat oyununu full oynamaya yeter mi bu dedigim ekran kartı
Bilgisayarının diger özelliklerini de yazarsan daha iyi yardımcı olunur. Sadece ekran kartıyla da bitmiyor iş. İşletim sistemin bile önemli !!!
amd athlon II x4 620 2.6ghz 4çekirdekli sanırım 4 gb ram 800mhz
birde dedigim ekran kartı ile crysis warheat ve gta son çıkan oyununu full grafikte oynayabılırmıyım
evet doğru bütün sistwmini yaz arkadaşım
amd athlon II x4 620 2.6ghz 4çekirdekli sanırım 4 gb ram 800mhz
birde dedigim ekran kartı ile crysis warheat ve gta son çıkan oyununu full grafikte oynayabılırmıyım
amd athlon II x4 620 2.6ghz 4çekirdekli sanırım 4 gb ram 800mhzo işlemci ile bilmiyorum ama intel olsaydı full grafik hiç kasılma olmadan oynayabilirsin.
birde dedigim ekran kartı ile crysis warheat ve gta son çıkan oyununu full grafikte oynayabılırmıyı
bu kartta bellek arayüzüne bakmayın işlemci ve ram hızları çok yüksek bellek arayüzü nvidia gibi olsaydı daha da hızlı olabilirdi ama amd mimariyi böyle geliştirmiş bu kartta.
GTA 4 ü hoplatır Crysis warhead ı da en az 40 - 50 fps verir 1600 * 1200 de AA8 ve Full detaylar açıkken.
Ben bile kıytırık 9800 gt de 1600*1050 de full detay açık AA4 ile hiç kasılmadan oynuyorsam bu oyunu sen hayli hayli oynarsın.
Bana Canavar Gibi Bir Ekran Kartı Oldugunu Söylediler Ama 128 Bit Olması Kafamı Karıştırıyor Bilgisi Olan Arkadaşlar Yazarsa Daha İyi OlurKartı Alıcağın Adammı Söyledi :D:D:D O Kartın Oyunlardaki Performansı Rezil Alma.. 512 Al Daha İyiSon Düzenleme: CarL CoX ~ 18 Aralık 2009 15:40
ATİ 1Gb 5770 128 BİT DDR5 Ekran Kartından Bahsediyor.
64bit yüklesen daha iyi olur.