meraba arkadaşlar yarın yeni almiş olduğum coolar master 212x fan gelcek ve CPU üstünde eski termal aseton ile pamukla temizlesem sorun cıkarmı sizce yada kolanyami hangisi sorun çıkartmaz sizce
aseton ile CPU temizleme ???
pamuğun parça kalma olasılığı olduğu içinmi peki dostum ??
birde elimde tg-2 termal macun var fan içinden çıkan termal ilemi kullanayim coolar masterin yoksa tg-2 kullanayim
canım cıktı dün o macun yüzünden fan sökerken cpuda fanla birlikte anakrttan cıktı cpu fan yapişmiş sökemedim sandım bir an bütünleşti diye gittim vatan computer götürdüm ordan yetkili arkadaş biraz zorladı fandan cpu ayırdık ama 2-3 tell eyrilmiş dedi bıçak yardımıyla o tell düzeltti al dedi sorun kalmadi o tellerin olduğu yeri eliyle dokundu acaba cpu sorun olmuş olabilirmi sizce
canım cıktı dün o macun yüzünden fan sökerken cpuda fanla birlikte anakrttan cıktı cpu fan yapişmiş sökemedim sandım bir an bütünleşti diye gittim vatan computer götürdüm ordan yetkili arkadaş biraz zorladı fandan cpu ayırdık ama 2-3 tell eyrilmiş dedi bıçak yardımıyla o tell düzeltti al dedi sorun kalmadi o tellerin olduğu yeri eliyle dokundu acaba cpu sorun olmuş olabilirmitakıp kullanmadıktan sonra bilemeyiz
şuan pc taktım coolar master 212x fan ile birlikte cpu taktım düzgün şekilde açıldı peki cpu sorun olduğunu nasıl anlayabiliriz belli edermi kendini amd fx 8350 kullanıyorum cpu 1 aylik daha
şuan pc taktım coolar master 212x fan ile birlikte cpu taktım düzgün şekilde açıldı peki cpu sorun olduğunu nasıl anlayabiliriz belli edermi kendini amd fx 8350 kullanıyorum cpu 1 aylikİşlemcinin pinleri bükülmesi ve düzeltilmesi önemli değil. Eğer pin kırılırsa, çalışmayadabilir çalışadabilir. İşlemciye göre değişir. Eski işlemcilerde mesela 2 kırık pini olan işlemciler bile çalışıyordu ama bazılarıda çalışmıyordu. Eğer kırılmadıysa merak edecek bişey yok. AIDA64 ile bir benç testi yaptır bakalım nedir durumu.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 25 Haziran 2013 21:11
test ettim 10 dk çalıştı sorun cıkmadi cpu ısı 55 vurdu test sonrası
şuan 9 tane vmware worksitation açıp her birindeLeague of Legends acık sorunsuz çalışıyor inşallah sorun çıkmaz
bu durum iyimi sizce sıcaklık