arkadaşlar bunu lisanslı hale nasıl getireceğim yapamadım ? yardım ederseniz se sevinirim geçen ayki sayısındaydı şimdi kurmak istedim fakat key alamadım maille
ashampoo antiwirüs
Özel Mesaj Seçeneğinizi açarsanız Bilgileri gönderebilirim . info@gencturk.net adresini eklerseniz nettende gönderebilirim .
şu antispyware olanı mı diyorsun ersinbakar ??
onu alabilmek için bende çok uğraştım en iyisi bir gmail hesabı al öyle dene..
kolay gelsin..
bener msnden yolla bana olmazmı ersin_bakar@hotmail.com deniyim o keyden sana zahmet bana maille atsanda olur şimdiden teşekkürler
Ashampoo nun sitesinden başvuru yaptığında hotmail e keyi göndermiyor.Ben yahoo dan aldım.
ashampoo antivirüs mü yaptı?
MatematikCanavarıAshampoo nun sitesinden başvuru yaptığında hotmail e keyi göndermiyor.Ben yahoo dan aldım.Ashampoo hotmaile key göndermiyor arkadaşlar ya yahoo ya da gmail hesabı almalısınız.
kylieAshampoo hotmaile key göndermiyor arkadaşlar ya yahoo ya da gmail hesabı almalısınız.hayır gönderiyor ben öyle aldım ama gmail daha iyi
şanslısın ne diim ama hotmaille çok uğraştırıyor.
kylieşanslısın ne diim ama hotmaille çok uğraştırıyor.evet işte orada haklısın
minnoş_97ashampoo antivirüs mü yaptı?Chip haziran ayında Ashampoo antispyware 6 ay bedava kullanma veriyordu.Antivirüs üde veriyormuydu bilmiyorum çünkü dergi arkadaşındı.Ben sadece ashampoo antispyware ı yükledim.
Minnoş ashampoo nun antivirüs ünü tavsiye etmiyorum.Antispyware ı oldukça kaliteliye benziyor.Ek bir güvenlik yazılımı olarak kullanılabilir(Komple güvenlik yazılımı yanına veya bir antivirüs ün yanına çakışmadıkça kurulabilir)Ben Kis 2009 un yanında kullanıyorum.Herhangi bir çakışma yaşamadım.Ashampoo nun hotmail e key gönderdiğini hiç görmedim.Yahoo ve gmail e gönderiyor(yaşadığım olaylar)
Son Düzenleme: MatematikCanavarı ~ 13 Temmuz 2008 22:51
hepinize paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim sağolun arkadaşlar
ersinbakarhepinize paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim sağolun arkadaşoldu değil mi ersin abi
oldu abim yaptım sağolcan herşey için