Ashampoo WinOptimizer 6 [27.05.2010]

CHIP Online
27-05-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

12 Yıllık tecrübe ve Ashampoo isminin ağırlığıyla yeni ve kaliteli bir uygulama: Asshampoo WinOptimizer 6!Bu güvenilir uygulama Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 bakım işlemlerini inanılmaz kolay hale getirir. Tek tıklamayla sisteminizi optimize eder, sorun çıkartmaz. Sonuçta zahmetsizce daha temiz, daha optmizde, daha hızlı bir bilgisayara kavuşursunuz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

12 Yıllık tecrübe ve Ashampoo isminin ağırlığıyla yeni ve kaliteli bir uygulama: Asshampoo WinOptimizer 6!Bu güvenilir uygulama Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 bakım işlemlerini inanılmaz kolay hale getirir. Tek tıklamayla sisteminizi optimize eder, sorun çıkartmaz. Sonuçta zahmetsizce daha temiz, daha optmizde, daha hızlı bir bilgisayara kavuşursunuz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumEtkili Windows bakımının yanında pek çok kullanışlı ve güçlü sistem aracı barındıran bu uygulama sayesinde Windows'u istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Ashampoo WinOptimizer 6

Roadrunnner
27-05-2010, 11:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
694 mesaj
Alıntı: CHIP Online  
12 Yıllık tecrübe ve Ashampoo isminin ağırlığıyla yeni ve kaliteli bir uygulama: Asshampoo WinOptimizer 6!Bu güvenilir uygulama Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 bakım işlemlerini inanılmaz kolay hale getirir. Tek tıklamayla sisteminizi optimize eder, sorun çıkartmaz. Sonuçta zahmetsizce daha temiz, daha optmizde, daha hızlı bir bilgisayara kavuşursunuz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum
Arkadaşlar dosyayı indirip kullanmadan önce lütfen kendinize "Neden altı çizili yerlerin üstünde bu kadar durulmuş?" diye sorun , daha sonra içiniz rahat ederse(!) kullanın.Bir Ashampoo WinOptimizer kazazedesi olarak benden size bir tavsiye...

https://www.chip.com.tr/forum/bil ... slatin_t158836.html

Linkteki ilk mesajıma bakın , ne demek istediğimi anlayacaksınız...

Ayrıca eklemek isterim ki benim başıma gelen bu olay bir istisna olabilir,programı uzun süredir herhangi bir problemle karşılaşmadan kullanmış arkadaşlar da olabilir.Buna bir şey diyemem...Ben sadece programa olan güvensizliğimi dile getirdim ve olabilecek olumsuzluklara karşı arkadaşları uyarmak istedim...

Bu arada Chip ailesine herhangi bir söz söylemişliğim yoktur...Yazının alıntı olduğunun farkındayım.Yanlış anlaşılmasın...Yukarıda da dedeğim gibi programın kendisine olan güvensizliğimi dile getirdim sadece...

Son Düzenleme: Roadrunnner ~ 27 Mayıs 2010 11:20
viking20
27-05-2010, 11:52   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

(ayrıca hatırlatma)
https://www.chip.com.tr/forum/ash ... vanced_t164705.html

Son Düzenleme: viking20 ~ 27 Mayıs 2010 19:32
Mert_06
27-05-2010, 17:29   |  #4  
Mert_06 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,082 mesaj

Hiç iyi bir program değil, pc yi yavaşlatmakatan başka işe yaramıyor. Chip in DVD sinde vardı, bi deneyim dedim. Pc hızında hiçbir değişiklik olmazken, ilk res atmamdan sonra pc geç açılıp yavaşlamaya başladı. 4 çekirdekli vista kullanıyorum. Win vista ve 7 kullananlar, performansından memnun olanlar kesinlikle kullanamasın. Ayrıca bazı programlar ve oyunlar düzgün çalışmamaya başladı.

çağdaşefe
28-05-2010, 00:41   |  #5  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
68 mesaj

Türkçe dil desteği yok  ... ben mi bulamadım acaba ??