program "DLL Cleaner (Find redundant dll files)" bölümünde gereksiz dll dosyalarını buluyor. ben tereddüt ediyorum bu bulduğu dosyaları silmede. acaba sizce siliyim mi? bilgisayarda hız artışı olur mu acaba? çıkan dosyaların listesi www.geocities.com/dntonic sayfasında var bi bakarsanız (winoptimizer adlı resimler).
Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kardeşim Tonic bir kere Ashampoo programı DLL Cleaner modülündeyken farkettiysen ikili veya üçlü çoğalmış DLL dosyalarından bir ikisini siyah bir tanesinide kırmızı renkte gösterir ve senin bu kırmızı renkli dışındaki dosyaları gönül rahatlığıyla silebileceğini belirtir.Zaten kırmızı renk olanlarıda silmemen gerekir.Senin resimlerde mesela Winampda 5-6 yerde aynı DLL var,bunları silip silmemek sana kalmış,ama sistem klasörü ve birtane winamp içerisinde mutlaka bırak.Birde resimleri bir dahaki sefere .jpg,.png veya .gif olarak atarsan daha iyi olur.Zira bmp zor açılıyor ve flashget kullanmam gerekti.Lütfen buna dikkat et.
çok saol sniper yardımın için. hemen yüklediğim için dikkat ettemedim bmpye bi daha jpg olarak yüklerim.
ewet şimdi aynı sorun bende de oldu.windows bi hata falan vermişti ama hatırlamıyorum şimdi.bende ''update the exceptions list online'' dedim. bi şiileri geri getirdi galiba.şimdilik bi sorun yok.bakalım ileride olacak mı... Ama bi daha böle bi şii yapacağımı sanmıyorum :))