Aşı Olmak Bu Kadar Zor Olmasa Gerek
Aşı Olmak Bu Kadar Zor Olmasa Gerek
- 1
- 2
Siz bir de askerde görün aşı olmayı.
Bende korkarım ama bu kadar değil.
"Somurtuk suratlılar doluşur.Ayı gibi vururlar iğneyi." Hep aşı deyince bu sözcüğün görüntüsü gelir aklıma.
eee küçükken bizde korkardık aslında ben hala tırsıyorum ama neyse :d
Siz bir de askerde görün aşı olmayı.
Askerde aşı olurken, bir arkadaş aynen resimde ki çocuk gibi çığlığı bastı ve arkasından da düşüp bayıldı. Bazılarının fobisi de buymuş. Bakıyosun adamda 190 cm boy var ama ufacık iğeden ödü kopuyor. Düşüp bayılıyor.Son Düzenleme: alloss ~ 14 Ekim 2009 16:53
aşı meselesi çok gündemde. ve domuz gribi. nerede bir habere rastlasam, I am Legend filmi aklıma geliyor nedense
I'm legend gerçekten güzel filmdi.Ama en sonunda kendisin kaçmamasını saçma buldum.
Hiii neyse Allah Korusun...Öyle birşey olsa felaket olurdu Valla.=)
Ben başında bi kırmızı mustangdı galiba ile gittiklerini hatırladım.Ne vardı ki.
kansere karşı bağışıklık sağlıyoruz diyorlar, herkes ilaç içiyor
Şimdi hatırladım.Sonra o ilaçlar yan etki yapıyordu değil mi?
köpek sahnesi olmasaydı bir daha izlerdim
Köpek sahnesi.Şu köpeğin yaratıklar tarafında öldürüldüğü sahne mi?Ama en güzel sahne ayaklarından asılı kalıyor ya.
adamın köpeğini boğmak zorunda olduğu sahne diyorum, gözlere iyi gelmiyormuş
ben şey hatırlıyorum o sahneyi bunun köpeğini yaratıklar parçalıyo o da köpeği öldürüyor.
yaratıklar hiçbir şeyi parçalamıyor ki. sadece kendilerine benzetiyorlar, vampir gibi. adam köpeğini elleriyle boğmak zorunda kalıyor sonunda, kucağında kafası. köpek ölürken çok mazlum bir ses çıkarıyor. iç parçalayıcı
Parçalıyor dediğim köpeği boğazından ısırıyorlar hastalık ona geçiyor.Will Smith'de köpeği öldümek zorunda kalıyor.Birden parçalıyo diye hatırladım.Filmi geçen sene izlemiştim.
- 1
- 2