Merhabalar,Sorunum şu laptopun klavyesi olduğu gibi iptall lavye bozuldu tamirciye götürdüm klavyeyi donanım olarak iptal edilcek dedi.mecburen iptal ettirdik.haliyle wi-fi açma tuşu da gitti formatlamışlar wi-fi kapalıydı.şu an usb wifi ile bağlanıyorum.Hiç umudum yoktu fakat 1 hafta önce kablosuz klavye aldım:Speedlink comet kablosuz klavye bunu takmamla laptopumun üzerindeki wi-fi ışığının yanması bir oldu yani laptoun wi-fi si sonunda çalıştı çok sevindim yalnız pc ye format atmak zorunda kaldım ışık söndü.Klavyeyi takınca yine çalışır umuduyla taktım fakat ışık yanmadı.Üretici firmanın yapabileceği bir şey de yok.Nasıl geldi anlamadım ama klavyeyi takınca gelmişti ama neden şimdi gelmedi? değiştirdiğim tek şey işletim sistemini 7 ultimate den professional x64 e çevirmekti.Başlat çalıştır falan deyip veya komut sisteminden dos tan falan kodlar yazıp laptop wi fi sini açabilir miyim sorun bu wifi bağdaştırıcısını görüyor fakat bağlı değil diyor.
(Bilgisayar becerim iyidir yani devredışı bırak falan bilirim ve onlarla ilgili bi sorun da yok)
Lütfen Yardıııım!!:(:(:(:(