Aşırı Çaresizim Wifi sorunu var:(

ahmetcengiz26
18-08-2011, 02:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Merhabalar,Sorunum şu laptopun klavyesi olduğu gibi iptall lavye bozuldu tamirciye götürdüm klavyeyi donanım olarak iptal edilcek dedi.mecburen iptal ettirdik.haliyle wi-fi açma tuşu da gitti formatlamışlar wi-fi kapalıydı.şu an usb wifi ile bağlanıyorum.Hiç umudum yoktu fakat 1 hafta önce kablosuz klavye aldım:Speedlink comet kablosuz klavye bunu takmamla laptopumun üzerindeki wi-fi ışığının yanması bir oldu yani laptoun wi-fi si sonunda çalıştı çok sevindim yalnız pc ye format atmak zorunda kaldım ışık söndü.Klavyeyi takınca yine çalışır umuduyla taktım fakat ışık yanmadı.Üretici firmanın yapabileceği bir şey de yok.Nasıl geldi anlamadım ama klavyeyi takınca gelmişti ama neden şimdi gelmedi? değiştirdiğim tek şey işletim sistemini  7 ultimate den professional x64 e çevirmekti.Başlat çalıştır falan deyip veya komut sisteminden dos tan falan kodlar yazıp laptop wi fi sini açabilir miyim sorun bu wifi bağdaştırıcısını görüyor fakat bağlı değil diyor.
(Bilgisayar becerim iyidir yani devredışı bırak falan bilirim ve onlarla ilgili bi sorun da yok)

Lütfen Yardıııım!!:(:(:(:(

Castieltr
18-08-2011, 09:10   |  #2  
Castieltr avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
384 mesaj

ürünün garanti süresi bitmişmiydi, servisdekiler nasıl yapamamışlar anlamadım

ahmetcengiz26
18-08-2011, 15:22   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

Garanti Süresi bitti.Ve çok pahalıya yapıyorlar laptopun herhangi bir parçası bozulunca.O yüzden laptopu Türkiye de yaptırdım.Laptopu Almanya'dan almıştım.2008 de 1 yıl garantisi vardı.2011 de bozuldu.
Teknik olarak yapılabilecek bişey yok yani.Laptop aşırı ısındığı için gitmiş zaten klavye yani baya hasar görmüş ısıdan,malum yapımı da kolay olmaz,hatta olur mu onu da bilemem laptop çünkü.

ahmetcengiz26
28-08-2011, 00:34   |  #4  
OP Taze Üye
9 mesaj

TAMMAMM Çözdüm arkadaşlar bira zor oldu ama neyse laptopumun modeli P6618 idi ve hotkey driver i zaten yoktu.Ben de kablosuz bi klavye taktım fn tuşları olanlardan multimedia keys yazıyo üzerinde onlardan aldım bu lapropun yeni klavyesi 80 eur ben 50 eur a kablosuz klavye aldım(Speedlink Comet).:)taktım wireless lan ım çalışmamıştı ben de burada sorunumu yazmıştım.Neyse çok Şükür Çözdüm Olayı.
Önce bu laptopun bi üst versiyonu olan P6622 nin hotkey driver ini kurdum ardında klavyeyi taktımm ve sonra olduuu.:):) wireless lan ın ışığı yandı ve şu an intel wi-fi ile bağlanıyorum.:) Meğersem hotkey lazımmış :) Hepinize teşekkürlerr
Konuyu silmeyin de birisinin işine yarar belki