Öncelikle iyi günler
Ben 5.sınıfta bir kıza aşık olmuştum .Ama kıza bir türlü açılamıyordum. Arkadaşlarımda sevgilim yok diye benle dalga geçiyordu bende bi kızka sevgili oldum sevmeden sevgili oldum çok saçma işte ama çocukluk aklı sonra ben bu kızı oynatır gibi falan oldum . Bu kız sevdiğim kzıın yakın arkadaşıymış . Neyse Sonra ben Bu kızdan ayrıldım ve kız benden sadece bşi istedi Şu kız seni seviyor ondan uzak dur . şu kız dediğide sevdiğim kız . Ama Bende Fake olur diye taviz vermedim . neyse zaman geldi geçti sınıflarımız ayrıldı lisede ama ben artık çok bunalıyorum hiç kimseden hoşlanmıyorum o kzı istiyorumda illada o kız falan filan bu korona girdi araya benim aklımdan kız çıkmıyor çok bunalıyorum en çok mutlu olarak yaptığım şeyleri hiç zevk almadam yapıyorum gelecek hayallerimi onun üstünden kuruyorum. Neyse İşte Şu 1 hafta önce Kıza mesaj attım nasılsın napıyorsun diye iyiyim falan dedi şaşırmış benden hiç mesaj beklemiyomuş iyi yapmışsın falan dedi . Sonra işte Dedim ki napıyorsun görüşmeyeli dedim .Eve yeni geldim yazamıyorum dedi bende tamam o zaman müsait olunca yazmak istersen yaz dedim oda zennetmiyorum dedi korktum bian sonra şaka yaptım falan dedi . Ben Bu kızla konuşmak istiyorum ama bazı şeylerden korkuyorum Elimde Olmaan bir şeyide kaybedemem ama korkuyorum işte ne yapmalıyım sizce