aşk mı para mı
sende görüşünü yaz
aşk mı para mı
tabiki ask güzel bir kızla beraber olmak ne güzel birşey benim hiç beraberliğim olmadı ahh ahh güzel bir kızla beraber olsam daha ne isterdim
tabiki herkes aşk demek ister oh ne güzel aşk . meşk pespembe dünya . ama işin aslı hiçte öyle değil.
aşık olmadı diye ölen yok. ama paran olmazsa bu dünya da göz göre göre ölürsün. gerçek hayat bu. biraz daha büyüyüp ev geçindirmenin ne olduğunu gördüğünüzde bunu anlarsınız . paran yok yoksa senin bir değerinde yok. ne kadar çokparan varsa o kadar değerlisin. eğer yeterince paran varsa mutluluk ve huzur da peşinden geliyor zaten.
tabiki herkes aşk demek ister oh ne güzel aşk . meşk pespembe dünya . ama işin aslı hiçte öyle değil.o kısmını bende biliyorum katılıyorum dediklerine ama ask olmadımı mutllukuk biraz zor
aşık olmadı diye ölen yok. ama paran olmazsa bu dünya da göz göre göre ölürsün. gerçek hayat bu. biraz daha büyüyüp ev geçindirmenin ne olduğunu gördüğünüzde bunu anlarsınız . paran yok yoksa senin bir değerinde yok. ne kadar çokparan varsa o kadar değerlisin. eğer yeterince paran varsa mutluluk ve huzur da peşinden geliyor zaten.
bence para
para olmadan ne aşk olur nede sevgi
para olsun aşkta olur
Aşık olduğunuz kızı bulduğnuzda bi şekilde (az da olsa)paraya erişebilirsiniz, ama çok paranız bile olsa aşık olacağınız kızı bulamuyabilir,ona erişemiyebilirsiniz..Hatta hem de bir ömür boyu...
Boşuna parayla saadet olmaz, dememişler dir.Asıl zor olan ise aşık olduğunuz kızı bulduğunuzda ,o parasız,zor kötü günlerinizde elinizde tutmayı başarabilmektir.Cıva gibi elinizden kayıp gidebilir çünkü..(tabii herhalde parası olana).Kolay gelsin,bol şans...
Aşk, sevgi, para, sağlık... Hepsi bir bütündür, birbirinden ayrı tutulamaz. Çok parası olmak zengin olmak veya mutlu olmak demek değildir. Evet, para; zengin ve mutlu olmanın bir parçasıdır, ama sadece bir parçası...
Ayrıca; "para oldu mu diğerleri de gelir" yorumlarının hiçbirine katılmıyorum. Yalnızca para; aşkı ve mutluluğu getiren bir şey değildir.