arkadaşlar benim lise 1 den beri çok sevdiğim bir kız var adı Nida telden mesajlaşmaya başladık herşey güzel sonra msnden konşmaya başladık lise 2 de ve bana bir kış günü
benimle dershaneye gelirmisin dedi ?dershaneside gerçekten uzakta ben de dedim ki yok gelmek istemiyorum dedim mal gibi o da dedi ii tmm sonradan bu kızla sürekli evin yakınlarında buluşuyoruz buluşuncada ben onun yüzüne bakamıyorum utanıyorum sadece konuşuyoruz ve ayrılırken bana öpmeden mi gidiyorsun diyen beni başka kızlarla gödükten sonra bana demediğini bırakmayan bu kız bu sıralarda da benim sınıfımdan bir çocuk bu kıza çıkma teklifi ediyor ve o kızda beni öyle gördüğü için onu la çıkıcak ama çocuk bana gelip bana Nidayı seviyormusun diye sorduğunda
BEN aynen yok sevmiyorum ne yaparsan yap dedim
aradan günler geçti ben sürekli onu bu çocuykla görmeye başladım ( acaba beni kıskandırmaya mı çalışıyor du ) ben dayanamadım seni seviyorum dedim o da bana sen demedin mi ben artık onu sevmiyorum ne yaparsan yap diye acaba kızın nasıl haberi oldu çıktığı söylemiş olabilir mi ?
ve çıktığı varken benimle tam 5 kez buluştu
arkadaşlar kafam çok karışık sorularım
acaba bu kız beni gerçekten sevdi mi?
bu kıza onu sevmediğimi söyleyen sınıfımdaki çocukmuydu ?
ne olur yardım edin deli gibi seviyorum onu ama artık kabul etmiyor ne olur baan bir çağre verin ne yapabilirim
(AŞK) ne olur yardım edin
niye çatıyorsunuz ki içinden gelmiş paylaşmış böyle şeylerin yeri olmaz.
gençliğin en büyük sorunu bu kendileri dinleyen bir yakının olmaması
içine atıp bunalıma girse iyi mi olur.
gerçekten çok saol çok doğru söyledin abi içime ata ata buraya kadar geldi artık ve tek mutluluk kaynağım beni hala unutmamasıdır inşallah unutmamıştır birkeresinde ona beni hiç sevdin mi diye sorduğumda evet ben seni çok düşündüm demesiydi o gün dünyalar benim olmuştu ama hala aklımda bir tek soru var acaba beni UNUTTUMU :(
çok saol abi herşey için vallaha yükümü hafiflettin
abi bende içime atarım hep çok bunalımdayım 1 yassam varya roman olur roman ve işin kötüsü derdimi dinleyecek kimse yok
salker dostum bence bu senin denemek için yapılmış ufak bir numara sonuçta sadece 3 kişi arasında geçen bir mevzuysa sınıfındaki arkadaşınla kız arkadaşın iş birliği yapmış seni test etmişler ha sevmiyorum ne yaparsan yap demişin onuda nasıl düzelticen bilinmez
2- madem seviyorsun kardeşim sende desene seviyorum diye şimdi o çocuk kzla çıksa inan çok acı çekersin
sevmiyorum dedim ne yaparsan yap dedim semih çocuk çıktı zaten kızla ve işin kötü tarafı kızla çıkarken dayanamayıp yazdım kıza seni seviyorum ve onunda bana dediği söz öyle bir koydu ki resmen ( ben nidayı sevmiyorum ne yaparsan yap demedin mi o çocuğa ) sözü oldu resmen hayatım kaydı acaba nasıl haberi oldu onu da bilmiyorum kesin çıktığı söylemiştir diyorum ama artık bilmiyorum
Dostum benim başımada benzer olaylar geldi kaybeden ve üzülen hep ben oldum kızlar hakkında bazı şeyleri arttık önceden görebiliyorum deneyimlerim sayesinde utangaçlığını bırak açık sözlü ol gidip direk söle içinde kalmasın içinde kaldımı söyliyemediklerin bunalıma girersin hatanın neresinden dönersen kardır gönlünü almak için elinden geleni yap onu sevdiğini kanıtlamak için süper bir fikir bulmalısın ne biliyim onun sevdiği şeyleri yap çok güzel bir fikir bulki kalbini yeniden kazanasın oda seni seviyordur ancak sen öyle dediğin için sana kırgındır ve naza çekiyordur.
çok haklısın(z1mbabwe) gerçekten çok saol arkadaşım gerçekten ayrıca punisher kız zaten bana çıkma teklifi etti ben kabul etmedim keçi inadı işte salak gibi artık olan oldu ben salaklığımın yanında üzülmemle kaldım ksıaca kendişm ettim kednim buldum hepsiniz çok saolun herşey için cevaplarınız için gerçekten büyük bir yükümü hafiflettiniz
Bak Kardesim Buna Benzer Bise Benimde Basıma GeLdi.Ben Sana Derim ki Seviyosan Hic Dusunme Git Konus Sonradan Cok Pisman oLursun.Ask Sakaya GeLmez.Daha Sonradan Pisman oLacagın Keske Diyecegin SeyLer Yapma.Ben Yaptım Sen Yapma.O KaLbinin Bi YerLerinde Durur.iLLaki Bi Yerden AkLına GeLir.İstersen MSN Adresini VerebiLirsin OzeL oLarak da KonusabiLiriz.Herkeze SaygıLar.İyi ForumLar.I Love You CHİP :D
kardeş ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün yani demem o ki samimi ol kendin ol başka türlü eninde sonunda kaybedersin seviyosan git hemen kızla konuş içinden nasıl geliyosa öyle davran kızda seni seviyosa zaten sonu gelir
okullar bir açılsın herşeyi yapıcam o zaman bir açılsın şu okul sonu gelir inanıyorum
bilmiyorum bu kızlar bir tip oluyor anlamak çok zor 2 sene önce lise 1dim aynı sınıftaydık. hiç konuşmuyoduk. geçen sene konuşmaya başladık(farklı sınıflardaydık.) 1 haftada aşık oldum ama benimle muhabbetikurarken en yakın arkadaşımı ayarlamaya çalışıyomuş. en yakın arkadaşımbunu bildiği halde gitti ve onla çıktı. daha sonra kız bana geri döndüben istemedim. beni çok etkilemişti.....
kız konusuysa işin zor onların piskolojilerini anlamak gerçekten çok zor oluyor.
kardeşim ben basıl salak gibi kız çağarıyor resmen neden gitmioyrsam kızı sevmiyorum dedim hala aklım aklım almıyor işte inat yaa böyle kaybederiz kızı bu bana ders olsun bir daha kaybedersem hemde deli gibi yaa öyle seviyordum ki ama hala seviyorum o başkasıyla olsada aynısını ona yaptığım için o da bana aynısyla cevap veriyor sağolsun