~~AŞK ÖLÇER~~

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
thckr1
03-01-2007, 18:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

-gezerken değişik bir adrese rastladım. kendi adını ve özelliklerini giriyorsun. daha sonra hoşlandığın 3 kişinin adını giriyorsun. daha az girsen falanda oluyor. sonra işte hesaplatıyosun. hangi kişiye nasıl davranman gerektiği, onun seni ne kadar sevdiği, senin onu ne kadar sevdiğin, ona nasıl açılabileceğin falan yazıyor.

ben çok beendim. bide sen bak istersen. işte adres:

VISTA İLE ALAKASI OLMADIĞI GİBİ KULLANICILARI DA KANDIRMA AMACI GÜTMESİNDEN ÖTÜRÜ KONUYA KİLİT VURULMUŞTUR.

SouL ReaveR

Son Düzenleme: Soul_Reaver ~ 03 Ocak 2007 21:32
artizkiran
03-01-2007, 18:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
106 mesaj

bu bolummle ne alakasi war ilk mesajinda adamin yazdina bak baska isin gucun yokmu arkadasim..Kızgın

Son Düzenleme: artizkiran ~ 03 Ocak 2007 18:33
turksoftware
03-01-2007, 18:33   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,015 mesaj

Denemeyin arkadaşlar yanıltmaca! yazdığınız şeyler konuyu açanın mail adresine gidiyor

thckr1
-gezerken değişik bir adrese rastladım.
Ne gezerkeni kesin biri sana yem atmıştır sende yiyince burdaki insanlara yem atmaya çalıştın!Saf sandın heralde burdaki insanları aklın sıraKızgın

Ayrıca yeri burası değil!!!

Bu konu kapanır...

Son Düzenleme: turksoftware ~ 03 Ocak 2007 19:20
İtacHi_
03-01-2007, 19:50   |  #4  
İtacHi_ avatarı
Yıllanmış Üye
1,894 mesaj

artizkıran sana katılıyorum.ben de çok sinirlendim.ne alakası var bu forumlaKızgınKızgınKızgınKızgınKızgınKızgın

can_n01
03-01-2007, 20:08   |  #5  
Yıllanmış Üye
347 mesaj

Bir kere bu konunun windows vista ile ne ilgisi var bisey vista  askolcer zaten buna inanan kerizdir benim kanaatim
bu.Bu konuyu konu disina yazman gerekir ordada tepki alir az sonra kilitlenir bu konu ben bilmem sacmaaaaaaaaaaaKızgınKızgınKızgınKızgınKızgınKızgınKızgınKızgın

CU_GS7
03-01-2007, 20:37   |  #6  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Benim sevdiğimin ismi senin veya bu siteyi yapanın mailine gidince ne olacak,sana veya ona ne yararı var anlamak mümkün değil..

Bu siteyi kaç kere gördüm..
İlk gördüğümdeki cevabım..:
Ablan
Annen
Eben
şeklindeydi sıralamayı doğru hatırlıyorsam tabi hehe..

Bunu yiyen başkasına da yedirme isteği ile yanıp tutuşuyor anlaşılan..

theironman
03-01-2007, 21:25   |  #7  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

Ya bir şeyi çok merak ettim: Şimdi bu oyunu genelde tanıdığın arkadaşlarına oynarsın; yani bu tipte olaylara tanık oldum; aptalca ama var böyleleri. Peki sen ne demeye bu oyuna kalkışıyorsun? İçimizden birkaç kek bulup belki olan aşklarımızı(!) yazmamızı bekliyorsun yalnız öğrenip de ne yapacaksın? Başın göğe mi erecek? Bizi tanımazsın etmezsin, Ayşe'den Sinem'den Özge'den vs'den ne gibi bir çıkarın olabilir Allah aşkına?