Aşk şiirleri blogu

Emre Apaydın
13-05-2016, 04:41   |  #1  
Emre Apaydın avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2016

Aşk Şiirleri Blogu - İçindekiler
Blogumuz aşk şiirleri, kuruluş amacı ve içindekileri bu özet metinde bulabilirsiniz.

Blogumu kendi aşk şiirlerimi yayınlamak amacı ile kurdum, şiirler ve paylaşıldığı zaman şiirdir ve şairler bile şiirlerini kitaplara basarak paylaşmışlardır.

Aşk şiirlerimi yayınlamaya devam ederken bir yandan da blogumun Türk Edebiyatı ve şiirler hakkında bilgi vermesini ve blogumun insanlara ekstra faydada bulunmasını istedim.

Bunun üzerine edebiyat ve şiirler içinde yeni sayfaları sol taraftaki linklerle bağlantı kurabileceğiniz hale getirdim. Edebiyat ve özellikle şiirler ve türleri hakkında bilgi almak isteyenler bu bağlantıları kullanarak erişim sağlayabilirler.

Şiirler ve aşk yayınları olur da en güzel sözler, en beğenilen sözler sayfası olmaz mı? Tabi ki olur. Yine sol tarafta en beğenilen sözler sayfasından ulaşabilirsiniz.

Aşk şiirleri blogu sabit konulu bir blog olarak görülmekte fakat blogumuz Atatürk'ü Sevmek adlı eseri gururla paylaşarak çağdaş uygarlık hakkında ki makalede de farklı olduğunu göstermiştir.

Blogumuz yazdığım her makale ve aşk şiirleri ile hergün gelişmeye devam edecek, siz değerli okurlarımıza hizmet edecektir. Şiirler, şiir gibi yaşamak, aşk ve sevgi insanoğlunun her zaman her dönem yanında olacağı faktörlerdendir.