BUNLAR BOŞ İŞLER BENCE BIRAK NİCELERİ ÇIKAR KARŞINA.DİPNOT:
ZAMANI GELMEDEN YAŞADIĞIN DUYGULARI ZAMANI GELİNCE YAŞAYAMAZSIN...
AŞK
C@BİRZAMANI GELMEDEN YAŞADIĞIN DUYGULARI ZAMANI GELİNCE YAŞAYAMAZSIN...vayy! baya esaslı laf etmişsin cabircim.
Kylievayy! baya esaslı laf etmişsin cabircim.Bunlar laf değil sadece.gerçekler.50 kişiyle flört ettikten sonra yaşında ilerlediyse onlardan da zevk alamıyorsun bi yerden sonra. dolayısıyla evlilikten soğuyorsun..Hepsi boş.yok flörtmüş yok dost hayatıymış.sadece bir anlık adrenalin..
http://www.izlesene.com/video/am ... ni-seviyorum/806707
tikla buna ben yaptim kiz baya begenmisti ...
http://www.izlesene.com/video/am ... erseye-deger/806695
bide bu var bak bunun sonuna siir yazmistim hee
bencede söylemelisin yoksa bi başkası gelir gönlünü ona kaptırır sana karşı hisleri varsada körelir ondan vakit kaybetme
her aşk gelip geçicidir. eğer kızı gerçekten seviyorsan ve onunla ciddiysen git konuş. yoksa bir hevesse bırak gitsin. arkadaşalarını bırakma hele dost gibseniz hiç bırakma bu devirde gerçek dost bulamazsın. benden bukadar gerisi sana kalmış
Why I can't be your man
When I'd give up the world for you
Girl I'll do the best I can
Love you forever that's what I'd do
Joe - If I Was Your Man...
Ne kızmış ya kaç kişi seviyor.Valla kaçırma derim bayrağı sen tut.:DZafer senin olsun.
Mr.ÜstelEğer sevmedğini söylerse ne yaparım ben:ölmezsin ya. ikinci bir sayfa açarsın. bana da oldu bu üni deyken. noldu daha iyisini buldum. hoş oda yürümedi. kendi haline bırak.Ha bu arada sakın Ayna gibi grupları dinleme ben iki hafta üniye gidemdim. "Kıza önce ben teklif ettim olmayınca"
Herşeyin bir oluru vardır.
Şimdi yaşamın tadını çıkartıyorum kafam da dert yok konuşcam fln diye ohh.
Tek sorunum var askerlik sonra düşünürüz gerisini..
mc_emrebence terk et bırak yakasınıkızın abisi gibi konuştun ha
urkatatkızın abisi gibi konuştun haaynen katılıyorum :))Son Düzenleme: Erim77 ~ 08 Mart 2009 21:44
urkatatkızın abisi gibi konuştun haDiğer 2 aşıktan biriymiş gibi geldi
Kardeşim Arkadaşlarınla Hayatına Devam Etmiyeceksin Eğer Kızında Sende Gönlü Warsa Benderimki Madem Seviyon Hiç Kaçırma Derim Arkadaşlarında Niye Böle Bişey Yaptın Derlerse Eğer Deki "Napıyım Kızda Beni Seviyoruş" Dersen Bi Problem Kalmaz
Saygılarımla ...
bence cık kızın karsısına seni seviyorum uleenn de.patlat bi tokat tut kolundan cek götür kızı :):)
buda kadir inanır üsulü oldu bea :D:D
''Sevmenin değil,Sevilmenin Peşinden koş...''
Böyle olsa kimse birbirini sevmez ki :)
Neyse arkadaşım söyledin mi??? haber ver hee bekliyorum cevabını :)
olay seni baya sardı bakıyorum tam arkası yarına döndü bu bide kızın varsa abileri foruma geliyormuş sen o zaman izle gümbürtüyü:)
bence açıl kıza arkadaşları n eğer sen seviosun die sana darılıosa öle arkadaşlar zaten hiç arkadaşın olmamıştır. sen kıza açıl belki kızda senden hoşlanıodur :D
Bak dostum bu iş bilgisyar işine benzemiyor. Keşkelerle dolu bir yaşam istemiyorsan baştan çözümünü bul ve ona göre kararı birlikte verin derim. Bilgisayar olayı gibi değil anlayacağın reset atsam format çeksem vs gibi.. Bunun ne formatı ne de rteseti var garip ama bazen update bile geçemiyorsun.
Çözümde sende çözümsüzlükte.. Kararı sen ver ve uygula ee biraz da cesaret ama..
urkatatkızın abisi gibi konuştun haeğer abiside warsa işin zor allah wersin
Arkadaş siteye girmedine göre söylemiş :)
furkantArkadaş siteye girmedine göre söylemiş :)bunu iyi dedin baksana hiç ses seda yok biri hemen polisi arasın.
furkantArkadaş siteye girmedine göre söylemiş :)yada yüzü olmadığı için.Düşünsene:
(Şaka Ha sadece yatakta asta hasta kendimi neşelendirmek için bu söze cvp verdim.)Arkadaşlar ben şey öe kem küm yüzüm yok söylemeye ama ne yapalım açtık bi kere topiği. şey e öbür çocuklardan biri sölemiş. zaten kızda beni sevmiyormuş eee kem küm işte anlayın hadi eyvallah.Neti kopmuş olabilir. Uyduruyoruz birşeyler. İnş Söylemiştir :D
Konuya katılmadım ama takip ediyordum. Dizi izler gibi :)
Kyliebunu iyi dedin baksana hiç ses seda yok biri hemen polisi arasın.
Yarın 2. sayfa haberlerinde görürüz merak etme.
-Bir aşkın hazin sonu.
-Kız kardeşine teklif edeni 42 yerinden bıçaklayar....
-Bir anda ortadan kaybolan genç. Derin dondurucuda bulundu
Çok mu abartıyorum be.