Beyler fikirlerinize ihtiyacım var.Birini çok seviyorum ama
En sevdiğim iki arkadaşımda onu seviyor... Neyapyım arkadaşlar sevdiğim kıza sevdiğimi söyliyim yoksa arkadaşlarımdan vaz geçmiyimmi ! yardım edin :D tanınmamak için ayrı bir hesapta yazıyorum siz oslanız ne yapardınız
AŞK
Eğer sevmedğini söylerse ne yaparım ben:D
Git bi bardak soğuk su al yanında antidepresan hapı.Kızın başka sevdiği yoksa,mücadelene devam et.Dünyad nice kızlar var oğlum, yapma unutuyorsun.Bi gün baskası cıkıyo a deyıp apısıp kalıyosun.Kızlar hayatta tecrube olur.Hayatını adayacagını bulana kadar bu benim düşüncem,başka düşünen olabilir.Aloo Güzin abiler nerdesiniz:)
O çok farklı herkesten farklı itavırları bakış açısı duruşu herşeyi farklı.... :)
BEn söyliyecem kıza Ama ençok anladım şeyle bilgisayarla söylemek istiyorum .Bir video hazırlıyım acaba elinde gzl bir fon müzik olan varmı duruma uygun yardımlarınızı bekliyorum :(
İyi yap bi güzel hamle,nelerden hoslanır,ne yapar,bul yakın arkadasını,yapcaksan git konusda daha nediyim.Tren kacmadan git.;)
Fon muzigi:Acıların cocugu emrah
Video güzel bak iyi olur,ama ole eften puften olmamalı.hedef 12 vurmalı.
Mr.Üsteltanınmamak için ayrı bir hesapta yazıyorum siz oslanız ne yapardınıdemek tanınmamak için iyide neden ayrı hesapta yazıyorsun ki senin arkadaşlarının bu forumla ne alakası var yoksa onlardamı buraya yazıyorlar? hadi öyleyse anlarımda değilse yersiz gibi olmuş bence.soruna gelince o kızı gerçekten seviyorsan söylemelisin arkadaşların sana değer veriyorsa anlayacaklardır.
ewt arakdaşlarımda bu forumda .
Şimdi arkadaşları mbana değer veriyorlarsa analyacaktır dedinde,aynı durumda olanda benim benimde onları anlamam gerekmiyormu...Ben ztn söylemeye karar verdim acaba çok sevdiğniz gzl bir şarkınız varmıdır:(
Aynı olay banada oldu ve fazla sürmedi, bence bırak arkadaşlarından vazgeçme...
He sen illede istiyorum diyosan:: dinle için geçer...ZzZ
tabiki gerekiyor ama eğer bir kenara çekilirsen bu seferde neden söylemedim diye düşünür durursun ilerde pişman olmaktansa bence söylemelisin en azından içinde kalmaz öyle düşün.
bu arada durum baya ilginç siz grup olarak mı foruma üye oldunuz ne oldu hayır grup olarak üye olunca indirim mi yapıyorlar
sana bu şarkıyı öneririm bence çok güzel.
Enrigue iglesias & withney housten - could I have this kiss forever
kylie senin şarkıya bakıcam:D
öbür arkadaşta çok acımasız:D düşene birde o vuruyor:D
makara yaptıklarını sanmıyorum..:(
beyler ben yatıyorum cevaplayamam muhtemelen yorumlarınız cevapsız kalırsa üzgünüm
Benim hiç video hazırlayanım olmadı amca...!
geçen aynı senin gibi durumdaydım hata edip teklif ettim tabi benle aynımı bilmem olay kız beni bir dövmedigi kaldı bes belli beni yanlış anladı nuri alçonun ikizi yaptı ben seni ne gördüm sen beni ne gördün dedi ama bir şeyi unuttu çevresindeki insanların ona baktıgı gözle bakmadım ona gerçekten keşke onların baktıgı gibi görseydim şimdi ona ters bakanların içinde yanıma gelmiyor hatta benim oldugum kaldırımdan geçmiyor karşıdan gidiyor
degmez kardeşim zamanı gelince hayatında yeni bir sayfa açılır ama çoçukluk edipde teklif etme
Sevmenin değil,Sevilmenin Peşinden koş..
aynen desigi gibi yap o sana kendini fark ettirmesini bekle çok istiyorsan ama sen ona fark edilme bırak o seni sevsin sen onu degil
iş güç bıraktım bu konu yüzünden meyer eşeklik edip gidip seviyorum demiş her şey konuştugu her şeyin yalan oldugunu ben seviyorum dedigimde ögrendim meyer bu kadın milleti harbiden iki yüzlü şeytanlarmış
Hikayenin kahramanlarının yaş ortalamaları nedir? Sakıncası yoksa tabi.
16-17 ise sen bu işi unut arkadaşım.
benim yaşım 21 onlarınkini bilmem
Sevdimsadecemeyer bu kadın milleti harbiden iki yüzlü şeytanlarmışbütün kadınları aynı kefeye koyman çok yanlış çevrende olan bir iki olay yüzünden herkeste böyle olacak değil.
Bence söyleyin tabii ki ileride keşkelerle yaşamaktansa şimdi söylemelisiniz :(
BEn söyliyecem sanırım :( ŞAns dileyin bana arkadaşlar !:D
eğer senden iki gün içinde haber almazsak polise gidelim mi
Mr.ÜstelBEn söyliyecem sanırım :( ŞAns dileyin bana arkadaşlar !:sen murphy kanunlarını bilirmisin?
2 numaralı ama kesinlikle en doğru olan kanun şudur:
birşeyin olma olasılığı o şeye duyulan arzu ile ters orantılıdır
yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen çok gençsindir bu yüzden de sana akıl vermek anlamsız(bi kulağından girip öbüründen çıkacağı ve kendi bildiini yapacağın için) ama ben yine de veriyim
herşey olacağına varır bir şey için mücadele etmenle etmemen arasında fark yoktur sonuçta ne kadar istersen olma olasılığı o kadar azdır
ve birşey olduysa hayatında bil ki bunun olmasında senin rolün hiçtir!Her zaman kararlar senin dışında verilir ve hiç kimse de sana sormaz
ve en son olarak bu gün çok istediğin bir şeyin muhtemelen 3-5 zaman sonra aslında istediğin şey olmadığını anlarsın
gönlüne göre olur inşaallah