Askerlikte Bana Çürük Raporu Verirler mi ? =(

Z1mBaBwE
17-08-2010, 18:26   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj

Arkadaşlar bugün son yoklamaya gittim izmir tepecik askerlik şubesine sağlık kontrolünde doktor bana sende skolyoz var dedi bir omzum çok az aşağıdaymış.Beni orta pedi bölümüne sevk ettiler hataydaki askeri hastaneye yarın gidicem.Sizce bana çürük raporu verirler mi ? ben askerliğimi yapmak istiyorum  bir kaç kişiye sordum seni kesinlikle komando yapmazlar dediler jandarma yada bahriyeli olabilirsin dediler şöför yada yazıcı olma ihtimalimde yüksek olabilirmiş.

Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 17 Ağustos 2010 18:26
fatihdw
17-08-2010, 18:30   |  #2  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

söylentilere kulak asma ne olarak yaparsın bilemem ama aslanlar gibi askerliğini yaparsın

allah yardımcın olsun...

ADEM-KAYA
17-08-2010, 18:35   |  #3  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Bence de yaparsın.

Çünkü Şubat ayında tetik parmağı yaralı olduğu halde askere giden arkadaşım vardı.
Tabi ateş edebilme ihtimali yüksek idi arkadaşta.

Geçen sene bende bu zamanlarda muayene olmuştum.
1990/4 Kasım da gideceğim inşallah.2 aydan biraz fazla kalmış. :)

Hayırlı teskereler.

DEXTER 26
17-08-2010, 19:04   |  #4  
DEXTER 26 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 26
1,018 mesaj

ben askerlıgımı 1988/1 erzıncanda egıtım cavusu olarak yaptım elımden 4 donemde 432 asker gectı ufak tefek de olsa bedensel engeli olan arkadaslar olmadı degıl ama azmetııkten sonra yapamıcan sey yoktur bız buna curuk degılde askerlıge elverıssızdır dıyelım o sekılde gıdenlerde oldu ama sorun olcanı zannetmem askerde komando ozel harekat cı olmakta aynı jandarma bahrıyelı olmakta komando dagda sınırlarımızı koruyorsa bahrıyelı denızlerımızı jandarmada ıl ve ılcelerdekı alılelerımızı koruyor anlıcan askerlık her yerde aynı dert etme
ALLAH yardımcın olsun
simdiden hayırlı teskereler dilerim.....( keske herkes sen gıbı olabılseydı )

nedbed
17-08-2010, 19:10   |  #5  
Yıllanmış Üye
616 mesaj

keşke çürük alsan

PCKoLiK BeRKaY
17-08-2010, 19:27   |  #6  
PCKoLiK BeRKaY avatarı
Yıllanmış Üye
542 mesaj

Yaparsın .

Z1mBaBwE
17-08-2010, 19:40   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

Hocam benim askerden kaçma gibi bir derdim yok bazıları gibi aksine gitmek istiyorum canı gönülden.Ancak skolyoz yüzünden problem çıkabilirmiş =( gündelik işlerimi rahatlıkla yapabiliyorum ancak devamlı olarakta şiddetli olmamak üzere ağrılarım var bir arkadaşımında eli kırılmıştı kemik yanlış kaynamış elinin üstünde yumru gibi belirgindi kemik komando olamaz diye rapor vermişler galiba oda geçen hafta gitmişti muayneye bu skolyozda son zamanlarda çok yaygınlaşmaya başladı inşallah raporda birşey çıkmaz yarın ayrıca tüm arkadaşlara teşekkür ederim 2011 şubatta gel dediler ne zaman gitceğim o zaman belli olacakmış.

HK-G3
17-08-2010, 19:53   |  #8  
Yıllanmış Üye
106 mesaj

tamamen sağlamlarında hepsi zaten komando olamıyor orayı geçelim.Jandarmalık diğerlerine göre kolay mı ki jandarma yaparlar demişler.teröristlerle çatışanların büyük bölümü jandarma.Bahriyeli ve şöför olma ihtimalin yüksek, o doğru.Hiç merak etme yaparsın askerliğini.Helal olsun ben askere gitmemek için muayeneden önce zeytin çekirdeği yutan insan tanıyorum :)

VOY
17-08-2010, 19:58   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj
Alıntı: nedbed  
keşke çürük
Bu sözü ne siz yazmış nede biz okumuş olalım. Şahsi düşüncenizdir saygı gösteririm. Ancak bu söz şuan bizim bu bilgisayarın başında rahatça oturmamızı sağlayan, kafamızı yastığa kaygısız koymamızı sağlayan Türk Askerine saygızsızlıktır. Eğer şimdi onlar çürük raporu almaya uğraşsalardı, askerlik yapmaktan kaçsalardı kim bilir şu an durumumuz ne olurdu. Her Türkiye genci için askerlik kutsal ve önemlidir. Askerlerimizinde aslanların kükrediği gibi söylediği şu söze dikkat " Her Türk Asker Doğar!".

@Z1mBaBwE sana gelince inş. çürük raporu gibi birşey olmaz seninde istediğin gibi askerlik görevini yaparsın. Eğer çürük raporu verirlersede üzülme, senin iyiliğin için olduğunu hatırla.

Son Düzenleme: VOY ~ 17 Ağustos 2010 20:24
Z1mBaBwE
17-08-2010, 20:09   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

Yarın herşey belli olucak arkadaşlar çürük raporu vermezler umarım.Bu skolyoz herkezin başına bela olmaya başladı eğilip kalkınca bel ağrısı yapıyor ağır birşey kaldırıncada şiddetleniyor ağrı ayrıca ilerleme tehlikeside var omurilik ilerki yaşlarda iyice eğilebilir onun için ayrıca tedaviye gidicem askerliğimi bir şekilde yapayımda vatan borcumu vermiş olayım.

nedbed
17-08-2010, 21:28   |  #11  
Yıllanmış Üye
616 mesaj
Alıntı: VOY  
Bu sözü ne siz yazmış nede biz okumuş olalım. Şahsi düşüncenizdir saygı gösteririm. Ancak bu söz şuan bizim bu bilgisayarın başında rahatça oturmamızı sağlayan, kafamızı yastığa kaygısız koymamızı sağlayan Türk Askerine saygızsızlıktır. Eğer şimdi onlar çürük raporu almaya uğraşsalardı, askerlik yapmaktan kaçsalardı kim bilir şu an durumumuz ne olurdu. Her Türkiye genci için askerlik kutsal ve önemlidir. Askerlerimizinde aslanların kükrediği gibi söylediği şu söze dikkat " Her Türk Asker Doğar!".

@Z1mBaBwE sana gelince inş. çürük raporu gibi birşey olmaz seninde istediğin gibi askerlik görevini yaparsın. Eğer çürük raporu verirlersede üzülme, senin iyiliğin için olduğunu hatırla.

arkadaş çürük alırım diye korkuyor çünkü vücudunda bir sıkıntısı var. bende diyorum keşke çürük verseler. askerde o kadar çok gıcık insanlar var ki tadını burakmıyorlar. Dünya kadar iş yaptırdılar ezdiler doğru düzgün yemek bile vermediler evden para gelmese acımızdan ölüyorduk. Her gün sabah tesisatsız 3 km koşuyorduk orucun birinci günü tüfekli 3 km koşmaya başladık daha neler neler hangisini anlatayım. Ben bi daha askere gitmek istemem ama savaş çıksa çağırsalar koşa koşa giderim.

düşünün bu arkadaşımızında sağlık olarak sorunu var yazık değilmi bu arkadaşımıza. arkadaş askere gitmediği için kolaygeliyor. Arkadaşım askeriyede sağlık mağlık dinlemezler ne taşıdacaklarsa ne yaptıracaklarsa gene yaptırırlar sıkıntın büyükse çürük alcaksın tabikide

Son Düzenleme: nedbed ~ 17 Ağustos 2010 21:44
fatihdw
17-08-2010, 22:50   |  #12  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj
Alıntı: ADEM-KAYA  
Bence de yaparsın.

Çünkü Şubat ayında tetik parmağı yaralı olduğu halde askere giden arkadaşım vardı.
Tabi ateş edebilme ihtimali yüksek idi arkadaşta.

Geçen sene bende bu zamanlarda muayene olmuştum.
1990/4 Kasım da gideceğim inşallah.2 aydan biraz fazla kalmış. :)

Hayırlı teskereler.

demek askere gidiyorsun adem:)

haydi hayırlısı gitmeden önce foruma bi başlık atarsın artık özleyeceğiz seni

allah yardımcın olsun...

ADEM-KAYA
17-08-2010, 23:00   |  #13  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Teşekkürler Fatih.
Atarız bir başlık elbet merak etme.

Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 17 Ağustos 2010 23:01
Z1mBaBwE
18-08-2010, 19:27   |  #14  
OP Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

Bugün muayene oldum doktor minimal skolyoz teşhisi koydu raporda ortapedik olarak askerliğe elverişlidir komando olamaz yazıyordu.

Atilla Sarıtaş
18-08-2010, 19:30   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Gülsem mi ? Ağlasam mı ? Diyorsun yani :)

fatihdw
18-08-2010, 21:19   |  #16  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj
Alıntı: Z1mBaBwE  
Bugün muayene oldum doktor minimal skolyoz teşhisi koydu raporda ortapedik olarak askerliğe elverişlidir komando olamaz yazıyordu.

allah yolunu açık etsin işte bu kadar

komando oalyına da kafanı takma komando zaten ben komando olacağım deyip olamıyorsun

HK-G3
19-08-2010, 01:46   |  #17  
Yıllanmış Üye
106 mesaj

evet kafana takma, tekvando belgesini götürüpte komando olamayanlar var

mcafee23 ayrılmıştır
19-08-2010, 01:58   |  #18  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Alıntı: PCKoLiK BeRKaY  
Yaparsın .

kaça kaç yaptın askerliği?
Her konuya birşey yazıyorsun ama....
Dikkat ediyorum da konuya yorum yapanlar ne ağırlıklı ise sende onu yazıyorsun.Bu her yorumunda böyle.

HK-G3
19-08-2010, 02:39   |  #19  
Yıllanmış Üye
106 mesaj

14 yaşında ama kendini asal sanıyor

Atilla Sarıtaş
19-08-2010, 10:03   |  #20  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Alıntı: mcafee23  

kaça kaç yaptın askerliği?
Her konuya birşey yazıyorsun ama....
Dikkat ediyorum da konuya yorum yapanlar ne ağırlıklı ise sende onu yazıyorsun.Bu her yorumunda böyle.

Aynen hocam. 3 kişi bişey yazıyor oda aynısını çevirip çevirip yazıyor. :))
Askerliğini bahriyeli olarak yapmış :D:D 

bir dost
24-08-2010, 19:16   |  #21  
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj

şimdiden hayırlı teskereler gidecek olanlara ve devam edenlere

TheM
27-08-2010, 08:06   |  #22  
TheM avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
98 mesaj

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım daha üniversitem var ve sağlık kontrolüne gitmedim fakat 13 yaşında açık kalp ameliyatı olmuştum.zar vardı aldılar.yarasıda duruyor vücudumda zaten.Ayrıca çok koşamıyorum hemen yoruluyorum.Sizce çürük raporu verirlermi ? yada beni alırlarsa ne çok koştururlarmı?mekik felan.

mehmet9999
27-08-2010, 17:17   |  #23  
mehmet9999 avatarı
Üye
55 mesaj
Alıntı: HK-G3  
tamamen sağlamlarında hepsi zaten komando olamıyor orayı geçelim.Jandarmalık diğerlerine göre kolay mı ki jandarma yaparlar demişler.teröristlerle çatışanların büyük bölümü jandarma.Bahriyeli ve şöför olma ihtimalin yüksek, o doğru.Hiç merak etme yaparsın askerliğini.Helal olsun ben askere gitmemek için muayeneden önce zeytin çekirdeği yutan insan tanıyorum :)
merakımı mazur görün zeytin çekirdeğini yutunca ne oluyor yada bunu yapanın zeytin çekirdeği yutunca olmasını umuyorda bunu yapan kişi bu yaptığı ile askere elverişli değildir  raporu almayı umuyor

bunu meraktan soruyorum bunu bildiğinize göre sonuçta bir işe yaramadığı ortada

Son Düzenleme: mehmet9999 ~ 27 Ağustos 2010 17:22