Arkadaşlar bugün son yoklamaya gittim izmir tepecik askerlik şubesine sağlık kontrolünde doktor bana sende skolyoz var dedi bir omzum çok az aşağıdaymış.Beni orta pedi bölümüne sevk ettiler hataydaki askeri hastaneye yarın gidicem.Sizce bana çürük raporu verirler mi ? ben askerliğimi yapmak istiyorum bir kaç kişiye sordum seni kesinlikle komando yapmazlar dediler jandarma yada bahriyeli olabilirsin dediler şöför yada yazıcı olma ihtimalimde yüksek olabilirmiş.
Askerlikte Bana Çürük Raporu Verirler mi ? =(
Bence de yaparsın.
Çünkü Şubat ayında tetik parmağı yaralı olduğu halde askere giden arkadaşım vardı.
Tabi ateş edebilme ihtimali yüksek idi arkadaşta.
Geçen sene bende bu zamanlarda muayene olmuştum.
1990/4 Kasım da gideceğim inşallah.2 aydan biraz fazla kalmış. :)
Hayırlı teskereler.
ben askerlıgımı 1988/1 erzıncanda egıtım cavusu olarak yaptım elımden 4 donemde 432 asker gectı ufak tefek de olsa bedensel engeli olan arkadaslar olmadı degıl ama azmetııkten sonra yapamıcan sey yoktur bız buna curuk degılde askerlıge elverıssızdır dıyelım o sekılde gıdenlerde oldu ama sorun olcanı zannetmem askerde komando ozel harekat cı olmakta aynı jandarma bahrıyelı olmakta komando dagda sınırlarımızı koruyorsa bahrıyelı denızlerımızı jandarmada ıl ve ılcelerdekı alılelerımızı koruyor anlıcan askerlık her yerde aynı dert etme
ALLAH yardımcın olsun
simdiden hayırlı teskereler dilerim.....( keske herkes sen gıbı olabılseydı )
Hocam benim askerden kaçma gibi bir derdim yok bazıları gibi aksine gitmek istiyorum canı gönülden.Ancak skolyoz yüzünden problem çıkabilirmiş =( gündelik işlerimi rahatlıkla yapabiliyorum ancak devamlı olarakta şiddetli olmamak üzere ağrılarım var bir arkadaşımında eli kırılmıştı kemik yanlış kaynamış elinin üstünde yumru gibi belirgindi kemik komando olamaz diye rapor vermişler galiba oda geçen hafta gitmişti muayneye bu skolyozda son zamanlarda çok yaygınlaşmaya başladı inşallah raporda birşey çıkmaz yarın ayrıca tüm arkadaşlara teşekkür ederim 2011 şubatta gel dediler ne zaman gitceğim o zaman belli olacakmış.
tamamen sağlamlarında hepsi zaten komando olamıyor orayı geçelim.Jandarmalık diğerlerine göre kolay mı ki jandarma yaparlar demişler.teröristlerle çatışanların büyük bölümü jandarma.Bahriyeli ve şöför olma ihtimalin yüksek, o doğru.Hiç merak etme yaparsın askerliğini.Helal olsun ben askere gitmemek için muayeneden önce zeytin çekirdeği yutan insan tanıyorum :)
keşke çürükBu sözü ne siz yazmış nede biz okumuş olalım. Şahsi düşüncenizdir saygı gösteririm. Ancak bu söz şuan bizim bu bilgisayarın başında rahatça oturmamızı sağlayan, kafamızı yastığa kaygısız koymamızı sağlayan Türk Askerine saygızsızlıktır. Eğer şimdi onlar çürük raporu almaya uğraşsalardı, askerlik yapmaktan kaçsalardı kim bilir şu an durumumuz ne olurdu. Her Türkiye genci için askerlik kutsal ve önemlidir. Askerlerimizinde aslanların kükrediği gibi söylediği şu söze dikkat " Her Türk Asker Doğar!".@Z1mBaBwE sana gelince inş. çürük raporu gibi birşey olmaz seninde istediğin gibi askerlik görevini yaparsın. Eğer çürük raporu verirlersede üzülme, senin iyiliğin için olduğunu hatırla.
Son Düzenleme: VOY ~ 17 Ağustos 2010 20:24
Yarın herşey belli olucak arkadaşlar çürük raporu vermezler umarım.Bu skolyoz herkezin başına bela olmaya başladı eğilip kalkınca bel ağrısı yapıyor ağır birşey kaldırıncada şiddetleniyor ağrı ayrıca ilerleme tehlikeside var omurilik ilerki yaşlarda iyice eğilebilir onun için ayrıca tedaviye gidicem askerliğimi bir şekilde yapayımda vatan borcumu vermiş olayım.
Bu sözü ne siz yazmış nede biz okumuş olalım. Şahsi düşüncenizdir saygı gösteririm. Ancak bu söz şuan bizim bu bilgisayarın başında rahatça oturmamızı sağlayan, kafamızı yastığa kaygısız koymamızı sağlayan Türk Askerine saygızsızlıktır. Eğer şimdi onlar çürük raporu almaya uğraşsalardı, askerlik yapmaktan kaçsalardı kim bilir şu an durumumuz ne olurdu. Her Türkiye genci için askerlik kutsal ve önemlidir. Askerlerimizinde aslanların kükrediği gibi söylediği şu söze dikkat " Her Türk Asker Doğar!".arkadaş çürük alırım diye korkuyor çünkü vücudunda bir sıkıntısı var. bende diyorum keşke çürük verseler. askerde o kadar çok gıcık insanlar var ki tadını burakmıyorlar. Dünya kadar iş yaptırdılar ezdiler doğru düzgün yemek bile vermediler evden para gelmese acımızdan ölüyorduk. Her gün sabah tesisatsız 3 km koşuyorduk orucun birinci günü tüfekli 3 km koşmaya başladık daha neler neler hangisini anlatayım. Ben bi daha askere gitmek istemem ama savaş çıksa çağırsalar koşa koşa giderim.@Z1mBaBwE sana gelince inş. çürük raporu gibi birşey olmaz seninde istediğin gibi askerlik görevini yaparsın. Eğer çürük raporu verirlersede üzülme, senin iyiliğin için olduğunu hatırla.
düşünün bu arkadaşımızında sağlık olarak sorunu var yazık değilmi bu arkadaşımıza. arkadaş askere gitmediği için kolaygeliyor. Arkadaşım askeriyede sağlık mağlık dinlemezler ne taşıdacaklarsa ne yaptıracaklarsa gene yaptırırlar sıkıntın büyükse çürük alcaksın tabikide
Son Düzenleme: nedbed ~ 17 Ağustos 2010 21:44
Bence de yaparsın.
Çünkü Şubat ayında tetik parmağı yaralı olduğu halde askere giden arkadaşım vardı.
Tabi ateş edebilme ihtimali yüksek idi arkadaşta.
Geçen sene bende bu zamanlarda muayene olmuştum.
1990/4 Kasım da gideceğim inşallah.2 aydan biraz fazla kalmış. :)
Hayırlı teskereler.
demek askere gidiyorsun adem:)
haydi hayırlısı gitmeden önce foruma bi başlık atarsın artık özleyeceğiz seni
allah yardımcın olsun...
Bugün muayene oldum doktor minimal skolyoz teşhisi koydu raporda ortapedik olarak askerliğe elverişlidir komando olamaz yazıyordu.
Gülsem mi ? Ağlasam mı ? Diyorsun yani :)
evet kafana takma, tekvando belgesini götürüpte komando olamayanlar var
14 yaşında ama kendini asal sanıyor
şimdiden hayırlı teskereler gidecek olanlara ve devam edenlere
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım daha üniversitem var ve sağlık kontrolüne gitmedim fakat 13 yaşında açık kalp ameliyatı olmuştum.zar vardı aldılar.yarasıda duruyor vücudumda zaten.Ayrıca çok koşamıyorum hemen yoruluyorum.Sizce çürük raporu verirlermi ? yada beni alırlarsa ne çok koştururlarmı?mekik felan.
tamamen sağlamlarında hepsi zaten komando olamıyor orayı geçelim.Jandarmalık diğerlerine göre kolay mı ki jandarma yaparlar demişler.teröristlerle çatışanların büyük bölümü jandarma.Bahriyeli ve şöför olma ihtimalin yüksek, o doğru.Hiç merak etme yaparsın askerliğini.Helal olsun ben askere gitmemek için muayeneden önce zeytin çekirdeği yutan insan tanıyorum :)merakımı mazur görün zeytin çekirdeğini yutunca ne oluyor yada bunu yapanın zeytin çekirdeği yutunca olmasını umuyorda bunu yapan kişi bu yaptığı ile askere elverişli değildir raporu almayı umuyor
bunu meraktan soruyorum bunu bildiğinize göre sonuçta bir işe yaramadığı ortadaSon Düzenleme: mehmet9999 ~ 27 Ağustos 2010 17:22