Aslan saldırısından Ayı kurtardı :)
burdan
Aslan saldırısından Ayı kurtardı :)
vay be hayvan deyip geçmiycen işte
çok eskilerde okumuştum gazetede bayan mı erkek mi unuttum köpeğin sahibi evde kalp krizi geçiriyorr
köpek de 911 i arayıp havlıyor yetkililer telefon numarasından evin yerini tespit edip kalp krizi geçiren insanı kurtarıyorlar köpek kahraman oluyor
Bakın arkadaşlar yaa :( Çok üzücü bir durum. Hayvanlarında akıllı olduğunun kanıtı. Ölen eşine kalp masajı yapıyor kedi :(
vay be köpeğe bak 911 nası aradın dimi :D ben bi kere ormanda gezerken köpekete vardı yanımda porsuk cıktı önüme saldırdı üstüme doğru köpeğe güvendim dedim korur beni felan bi baktım saatte 90 km hızla kacıyo :D:D onu görünce bende kactım bazı hayvanlarda uyanık oluyo banane kardesim diyip tüyüyolar :D
vay be köpeğe bak 911 nası aradın dimi :D ben bi kere ormanda gezerken köpekete vardı yanımda porsuk cıktı önüme saldırdı üstüme doğru köpeğe güvendim dedim korur beni felan bi baktım saatte 90 km hızla kacıyo :D:D onu görünce bende kactım bazı hayvanlarda uyanık oluyo banane kardesim diyip tüyüyolar :ahahah crysis deki "maxsimum hız" moıduna geçip speedy gonzales gibi kaçmışsındır kesin
Elimde havalı tüfek vardı prosuğa attım bi tane bofii diye bi ses cıkardı baktım hala geliyo ben kacarken köpegi gectim maximum yusuff :D .D::D:D