ASLANI YOULA ÇARPTI..

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
onlineTR
26-10-2008, 21:14   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,947 mesaj

UYARI!
spor konulu hiçbir mesaj spor başlığı dışında yani diğer başlıklar[konu dışı,müzik,windows XP] altına açılamaz!

spor başlığı altında açılan her mesaj önceden yaşanmış istenmeyen olayları önlemek amacıyla onaylama sistemine geçilerek kontrol altında tutulmaktadır.
onaylanmayan konularınız ve silinen mesajlarınız hakkında merak ettiklerinizi administratör veya moderatörlere sorarak öğrenebilirsiniz.
bu şekilde diğer konu başlıklarına mesajlarınızı taşımayınız!

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 27 Ekim 2008 00:48
Banned
26-10-2008, 21:16   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

iyi olan kazandı.

frkncyr
26-10-2008, 21:23   |  #3  
Üye
83 mesaj

maçlar hakkında pek yorumlara girmek istemiyorum ama şunu söylemek istiyorum.youla gibi kazma, futbolculukla alakası olmayan,fransada yılın balon tarnasferi seçilen,gittiği yerde sürekli sorun olan ve sadece kendini göstebilceği maçlarda(ör:GS) g... yırtan bir adam nasıl oluyorda halen Türkiyede oynatılabiliyor ve GS ye gol atabiliyor anlamış değilim.Böyle bir adamdan gol yiyorsa Galatasaray ben başka bir şey demiyorum.Bir Galatasaraylı olarak bu durum beni fazlasıyla üzdü.yenilmek normaldir ama böyle birinden gol yemek yıkar beni...

omer_6134
26-10-2008, 21:50   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Morque oldu Moruk Kahkaha
Suskun_kral'da ömür boyu sussun Kahkaha

omer_6134
26-10-2008, 22:00   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,788 mesaj

Hep 4 büyükler kazanırsa tadı çıkmaz zaten. Arada böyle olması futbola tat veriyor.

emre__
26-10-2008, 22:19   |  #6  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

Sırada ki...

Fenerede bi 4 atarız :D

sticker
26-10-2008, 22:41   |  #7  
Yıllanmış Üye
669 mesaj
emre__
Sırada ki...

Fenerede bi 4 atarız :

bak onu yaparsınız.hiç zorlanmadan.hatta beş de diyebilirizBeğendimBeğendimBeğendimBeğendimBeğendim

Banned
26-10-2008, 23:33   |  #8  
Banlandı
1,098 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRR
Morque oldu Moruk Kahkaha
Suskun_kral'da ömür boyu sussun Kahkaha
Espiri anlayışını yesinler.. Ligde önünüzdeyiz.. İlla yağlama istiyosan puan tablosuna bakıcaksın.. Sonra gelip edebiyat yapmaya ''çalışacaksın''.. Yok ben kendimi avutuyorum diyosan ''Tahrik Unsurları''nı öncelikle kendine uyguluyacaksın.. Uyguluyacaksınki ''Zevk'' alacaksın..

Dediklerimi anlamacaksın, anlamanıda beklemiyorum.. ( Error: ''IQ'' yetersiz.. ) Uyarısı alacaksın..

sticker
26-10-2008, 23:38   |  #9  
Yıllanmış Üye
669 mesaj
Morgue
Espiri anlayışını yesinler.. Ligde önünüzdeyiz.. İlla yağlama istiyosan puan tablosuna bakıcaksın.. Sonra gelip edebiyat yapmaya ''çalışacaksın''.. Yok ben kendimi avutuyorum diyosan ''Tahrik Unsurları''nı öncelikle kendine uyguluyacaksın.. Uyguluyacaksınki ''Zevk'' alacaksın..

Dediklerimi anlamacaksın, anlamanıda beklemiyorum.. ( Error: ''IQ'' yetersiz.. ) Uyarısı alacaksın..

sende bi konuşuyon tam konuşuyon ha..

Banned
26-10-2008, 23:39   |  #10  
Banlandı
1,098 mesaj
sticker
(:

omer_6134
27-10-2008, 00:08   |  #11  
Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
Morgue

1         Beşiktaş       
2         Trabzonspor
.......
6         Galatasaray
....
9         Fenerbahçe

Espiri anlayışını yesinler
Espiri anlayışım yeterince iyi merak etme. Yakın dostlarıma sorabilirsin.

Ligde önünüzdeyiz
Tekrar düşün.

İlla yağlama istiyosan puan tablosuna bakıcaksın.
Baktım ne var ?

Sonra gelip edebiyat yapmaya ''çalışacaksın''..
Edebiyatım kötü o yüzden sayısal okuyorum.

Dediklerimi anlamacaksın
Ben sen değilim merak etme

( Error: ''IQ'' yetersiz.. ) Uyarısı alacaksın..
Zamanında çok aldın galiba.

sticker
Evet çok güzel konuşmuş arkadaş Alkış

SaGoPa KaJMeR.
27-10-2008, 00:11   |  #12  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

Umadığınız taş baş yararmış. Fenerbahcem hakkında Bursaspor a yenilir gelir dediniz onu dediniz bunu dediniz. FENERBAHCE - galatasaray macında hayallerinize Ve sizi Tarihe gömcez .      

Banned
27-10-2008, 00:12   |  #13  
Banlandı
1,098 mesaj

Senin gibi anlayışı olan insan espiriden anlayan arkadaşları olmaz zaten.. Alayınız espiri yapmayı bilmediğiniz için iyi geliyo espirleriniz birbirinize.. Nihaha.. (:
Oku Oku Sayılsal iyidir bende okudum o devirden geçeli çok oldu.. bol bol türev, manyetizma çöz..

Uyarı mevzusu canını sıkmış belli.. Gidere ters cevap verme işini ilkokulda yapıyolardı o yaşdada dalga geçiyodum onlarla.. Giderde bişi değişmedi anlıcağın.. (:

Güzel konuşurum onaylamana gerek yoktu.. (: Nihaha..

byburak2008
Umadığınız taş baş yararmış. Fenerbahcem hakkında Bursaspor a yenilir gelir dediniz onu dediniz bunu dediniz. FENERBAHCE - galatasaray macında hayallerinize Ve sizi Tarihe gömcez .      
Bugün yine çok çizgi film izlemişsin.. Sütünü içte yat yavrucuğum saat 12'yi geçti.. SinsiSinsi

Son Düzenleme: Morgue ~ 27 Ekim 2008 00:14
omer_6134
27-10-2008, 00:13   |  #14  
Yıllanmış Üye
2,788 mesaj

Ben Trabzonspor'luyum çok kez dedim sanırım. Morque ve suskun_kralla tartışıyorum diye Fenerbahçe'li demeyin Göz kırpma

Banned
27-10-2008, 00:15   |  #15  
Banlandı
1,098 mesaj

Bende Trabzonluyum ama takım olarak desteklemiyorum.. Trabzonluysan kökten susman lazım 3-0 yendik.. Acını başka yollardan çıkarma boşuna..

omer_6134
27-10-2008, 00:16   |  #16  
Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
Morgue
Senin gibi anlayışı olan insan espiriden anlayan arkadaşları olmaz zaten.. Alayınız espiri yapmayı bilmediğiniz için iyi geliyo espirleriniz birbirinize.. Nihaha.. (:
Oku Oku Sayılsal iyidir bende okudum o devirden geçeli çok oldu.. bol bol türev, manyetizma çöz..

Uyarı mevzusu canını sıkmış belli.. Gidere ters cevap verme işini ilkokulda yapıyolardı o yaşdada dalga geçiyodum onlarla.. Giderde bişi değişmedi anlıcağın.. (:

Güzel konuşurum onaylamana gerek yoktu.. (: Nihaha..

Bakış açına göre değişiyor ne demek istediğim...
Demek istediklerimi anlamadıysan sende sorun var.

Senin gibi anlayışı olan insan espiriden anlayan arkadaşları olmaz zaten..

Benim arkadaşlarımın bir tanesi seninkinin hepsine bedel Göz kırpma

omer_6134
27-10-2008, 00:17   |  #17  
Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
Morgue
Bende Trabzonluyum ama takım olarak desteklemiyorum.. Trabzonluysan kökten susman lazım 3-0 yendik.. Acını başka yollardan çıkarma boşuna..
Yenebilirsiniz futbol bu. Hiç bir zaman yenildik diye bir şey demedim. Futbol bu

SaGoPa KaJMeR.
27-10-2008, 00:17   |  #18  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
Morgue
Bugün yine çok çizgi film izlemişsin.. Sütünü içte yat yavrucuğum saat 12'yi geçti.. SinsiSinsi
Süt icmem. iciririm. Sen seviyorsun galiba gel iciriyim     

Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 27 Ekim 2008 00:19
Banned
27-10-2008, 00:18   |  #19  
Banlandı
1,098 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRR
Bakış açına göre değişiyor ne demek istediğim...
Demek istediklerimi anlamadıysan sende sorun var.

Senin gibi anlayışı olan insan espiriden anlayan arkadaşları olmaz zaten..

Benim arkadaşlarımın bir tanesi seninkinin hepsine bedel Göz kırpma

Demek istediklerini anlamaya göre bişi yok.. Verdiğin cevaplar çok uzun.. baktın ne olmuş.. ee..? üü..? şeklinde basit cevaplar.. ve boş geçtiklerinde var tabi.. hazımsıyamaman normal kolay cümleler değil.. (:

İlkokuldaki gibi benim babam senin babanı döver.. benim arkadaşların seninkileri amuda kaldırır gibi ucuz sözcükler sarf edemicem.. Yazık büyümek için adım atın biraz..

byburak2008
Süt icmem. iciririm. Sen seviyorsun galiba gel iciriyim     
Gel içir yanlış hatırlamıyosam sana adresimi vermiştim msnde.. Unuttuysan ekle bi daha veriyim..
OOOOMMMMEEEERRRR
Yenebilirsiniz futbol bu. Hiç bir zaman yenildik diye bir şey demedim. Futbol
O Zaman çevirmiceksin lafı böyle.. Morgue bilmem ne oldu yok suskun kral cart oldu curt oldu demiceksin.. Madem Hiç bişi demedin o zaman şimdide gelip bana ona buna laf uzatmayacaksın.. Dedikleriniz biraz birbirini tutsun.. Çifte oynamayın..

Son Düzenleme: Morgue ~ 27 Ekim 2008 00:22
SaGoPa KaJMeR.
27-10-2008, 00:22   |  #20  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
Morgue
Demek istediklerini anlamaya göre bişi yok.. Verdiğin cevaplar çok uzun.. baktın ne olmuş.. ee..? üü..? şeklinde basit cevaplar.. ve boş geçtiklerinde var tabi.. hazımsıyamaman normal kolay cümleler değil.. (:

İlkokuldaki gibi benim babam senin babanı döver.. benim arkadaşların seninkileri amuda kaldırır gibi ucuz sözcükler sarf edemicem.. Yazık büyümek için adım atın biraz..

Gel içir yanlış hatırlamıyosam sana adresimi vermiştim msnde.. Unuttuysan ekle bi daha veriyim..

Evet. verdin. gelmek nasip olmadi. Bizim bir arkadaşı gönderdim acık acık ilgilenecekti senle. Ne oldu anlaşamadınızmı ?     

Banned
27-10-2008, 00:23   |  #21  
Banlandı
1,098 mesaj

Yok kimse gelmedi.. istediği saatte gelsin evimiz adresimiz belli ama dediğim gibi ben akşam 9'dan sonra evde oluyorum genelde.. O saatten sonra gelirse sevinirim..

Son Düzenleme: Morgue ~ 27 Ekim 2008 00:24
SaGoPa KaJMeR.
27-10-2008, 00:24   |  #22  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
Morgue
Yok kimse gelmedi.. istediği saatte gelsin evimiz adresimiz belli dediğim gibi ben akşam 9'dan sonra evde oluyorum genelde.. O saatten sonra gelirse sevinirim..
Benim gönderdigim arkadaşta genelde geceleri takılıyor. Geceleri seviyor. ayarlarız. Gece gelir..     

omer_6134
27-10-2008, 00:25   |  #23  
Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
Morgue

O Zaman çevirmiceksin lafı böyle.. Morgue bilmem ne oldu yok suskun kral cart oldu curt oldu demiceksin.. Madem Hiç bişi demedin o zaman şimdide gelip bana ona buna laf uzatmayacaksın.. Dedikleriniz biraz birbirini tutsun.. Çifte oynamayın..

Demek istediklerini anlamaya göre bişi yok
Çabalama anlamazsın zaten.
Yazık büyümek için adım atın biraz..
Sen o yoldan giderken biz geri dönüyorduk.
Ayrıca ben o lafları niye söylediğimi anlatıyım (anlarsan tabi).

Galatasaryı fazla abarttınız. Sizin sayenizde gs'ye bakış açım değişti. Hep Fb'ye yenildi diye laf attınız. Sıra bizde şimdide gs yenildi...

Banned
27-10-2008, 00:26   |  #24  
Banlandı
1,098 mesaj

Gelsin bekliyorum.. Bir kişi yetmez ekip gönder.. daha gelmek isteyen varsa özel mesaj atsın adresimi vereyim.. senin gibi çaluk çocuktan korksaydım geleneksel fenerli kovalama günlerinde kafalarda sopa kırıp cezalar almazdım..

omer_6134
27-10-2008, 00:26   |  #25  
Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
Morgue
Yok kimse gelmedi.. istediği saatte gelsin evimiz adresimiz belli ama dediğim gibi ben akşam 9'dan sonra evde oluyorum genelde.. O saatten sonra gelirse sevinirim..
--------------------------------------------
Gelsin bekliyorum.. Bir kişi yetmez ekip gönder.. daha gelmek isteyen varsa özel mesaj atsın adresimi
Meraklısın ?

Son Düzenleme: omer_6134 ~ 27 Ekim 2008 00:27