ASP.Net de site yapmak

idcelik
07-08-2009, 15:18   |  #1  
idcelik avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
64 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

ASp.Net de site yapmak isttiyorum .hiç yapmadım daha önce ama visual basic.net ve dev c++ kullandım sanrım yeterli değil ama c# da öğrenmek istiyorum.ASP.net site yapmak için hangi yolları uygulamam gerekli.yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa mail adresimi verip oradan yardımcı olabilirler.photoshopla tema yapıp orada kullanmak istiyorum.Gerçekten yardımcı olursanız cok saolun şimdiden..

GhostKhaos
08-08-2009, 16:23   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

Video öğretilerini  beğendiğimkariyervideo
Adem Aktepe ve diğer kişilerin üzel anlatımları ile bilgilenebilirsin. Ben makale okuyarak konuları sindirerek bu işi öğrenmek istiyorum dersen. Sırasıyla ..

Master.page  kavramı ve kullanımı .
UserControl Kavramı ve kullanımı .
LoginControl kavramı ve kullanımı.
Veritabanı update delete insert işlemleri.

gibi konulardan başlangıç yapabilirsin.  Asp.net MVC modeli ile site yapımı için  Csharnedir.com yada www.mehmetduran.com gibi sitelerden bilgi edinebilirsin .. Başka sorun olursa yardımcı olmak isterim . Bu arada bende yeni başlayan biriyim . İzlediğim yolları gösterdim.

idcelik
27-08-2009, 17:37   |  #3  
idcelik avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
64 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

saolunn.benim bir sorunum var.photoshopla web teması yaptm.bunu slıce lar ile bölüp html olarak kaydettım.daha sonra tema ASP.Net de kullanmak için yeni bir website actım.orda add existing item den html i actım.fakat image içindekileri nasıl oraya yukleyebılırm.Yani devamında temayı kullanabilmem için neyapmalıyım?