acer aspire 5720G marka laptopuma xp kurmak istiyorum ama bir turlu xpye uyumlu driverleri bulamadım ozellikle ekran kartı driveri linklerini hiç gormedim ati 2300 mobile ekran kartı var makinada 1gb paylaşımlı bu driveri veya diger driver ları nerden bulabilecegimi bilen varsa lutfen yardımcı olunuz
aspire 5720G xp drivers
driver'ları bulmanın en sağlam yolu bilgisayarın kendi sitesidir. ancak orda senin bilgisayarınla ilgili xp driverları yok maalesef.
sacmalık zaten resmi sitesinde xp diriveri olmaması; ama setup programları xp de de calısır diye dusunuyorum,kendim hazırladıgım driver cdsi başka bilgisayarda calısmıyor cdnin içinden bir operasyon duzenliyip driverları baska yere aktarsam xp yukledigim zaman calısırmı acaba diye dusunuyorum sonra fötümüzde patlamasın diyorum operasyon ne dersiniz ahali cd de sitesinde sadece vista uyumludur dedigi setuplar xp de de calısırmı
çalışmaz..eğer cd üstünde vista driver yazıyorsa vista driverdir:) zaten yeni çıkan sistemlerin xp driver bulundurmaması insanları vistaya yöneltmesidir bence..benimde başıma geldi kimi laptoplarda xp driveri bulamadım ..
http://hackhell.com/showthread.php?p=3655104#post3655104
tum marka modellerın xp driver ları