Assasin Creed Brotherhood rar yardım !
http://hotfile.com/dl/101041101/88510b7/crack.rar.html Bunları rar dan çıkar rar şifresi yok. içinekileri "C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher"
içine at. yeterli olacaktır...
tabi update et oyunu zaten kendi update açılıyo otomatik ilk sahnesi hakkat fena tam ümitleniyon görüntü vardiye atlıyo oyun babası gelince kaçışı çok güzel yalnız baskurt virüs programını dosyayı çıkarırken kapa araya girebilir bende oyunu ilk aldığımda trojan demişti crackte 1 sene yattı oyun kenrada sonra biri visüssüz o dosya dedide öyle bitirdim yoksa hala yatıyodu kenarda :))))
ben hiç kapamadım virüs programını kis varsa kapama :D
yalnız bende eset 4 vardı nerde işime yarıcak şey var hep ötüyodu sonra bi abi boşa ötüyo o dedi attım pcden bişey de olmadı şimi avira var iyi program
yalnız virüsü açtığında o dllyi silicektir virüs programına o dll yi özel dosya olarak işaretle yoksa habire yeniden crack yaparsın
Yok Oyunu başlatmadığım sürece bişey olmuyor eset 4 kullanıyorum özel dosya olarak nasıl seçeceğiz?bende bi ara kullanıyordum eset şöyle yapacaksın:eset menüsünü açacaksın ilk önce sonra F5 tuşuna basacaksın gelen ekranda sol tarfta Antivirüs + Antispyware ' nin yanındaki işareti tıkla.Tıkladığımız zaman altında Web erişimi koruması (Web acsess protection) oraya yıkla sonrada Tarama dısı ögeler (Exclusions) bölümüne gelip, Ekle (Add) butonuna bas ve Ordan klasörün veya gönderdiğim dll dosyasının olduğu yeri gir son olarakta Tamam (Ok) butonuna bas.
Hayırlı olsun... =)
eset çok gıcık bi korumadır nerde yararlı crack felan var lüzumsuz öter şahsen beni çıldırtmıştı sonra sildim avirayı kurdum eset4ün öttüğü her şeyi taradım hiç bişey çıkmadı eset4 yüzünden assasins2yi aldıktan çok sonra oynuyabildim virüslü diye izin vermiyodu dll dosyasına..
kasperskyın updateti bile 1 saat felan sürüyomuş en iyi o diyolar ama bilmem hiç kullanmadım çünki pcyi çok kasıyomuş öyle diyolar
kasperskyın updateti bile 1 saat felan sürüyomuş en iyi o diyolar ama bilmem hiç kullanmadım çünki pcyi çok kasıyomuş öylegit 2011 indir kis cracki falan vardır eğer bilmiyosan ben yardımcı olurum site falan.. (burası bir legal site olduğu için sana buradan yollayamam) gayet güzel 2dk da update ediyo zaten yenisi yani 2011 ne kasıyo ne de bişey.. yani çok güzel. :D
valla ben hiç kullanmadım bir 2 kişi ğyle demişti 1saat sürüyo diye ben aviradan memnunum şuan sağol yine kaspersky var elimde şuan ama kumayı düşünmüyorum zaten virüs programları ile aram yok sevemedim gitti :))
:D doğru. avirada iyi ve sistemi yormayan bi antivirüs programı. bende kullanmıştım. fena değil =)
tek sorunu neti yavaşlatıyor ve habire update yapıyo eli ediyo bazen
valla bendeki 2011 değil ama ben cod4 serverine giriyorum mesela avirayı kurunca tırtıklanma yapıyor ama kaldırınca dizüeliyor indirme hızı ise 25 kb ise 6ya düşürüyor bende bu eksileri olmasa güzel program
ben de aynı siteden indirdim oyunu(: bu arada oyun bilgisayara çıktı cahil misiniz bilmiyorum ama ben şifreyi kırınca buraya yazarım oldu mu Ümidini yitirme sen