Arkadaşlar dün torrentdownloads dan Assasin's Creed Brotherhood'u torrentle indirdim (bayağı uzun sürdü.)Sabah da winrar dosyasından çıkarttım baktım içinden bidaha winrar dosyası çıktı onun içine baktım Assasin's in iso dosyası vardı. Arşivden çıkar a tıkladım şifre istedi. Çıkarttığımda rar ile yanında bir Password adlı bir internet dosyası çıktı. Girdim, orda yazıyodu regular download diye falan ama bi türlü indiremedim :( sadece bir rar şifresi ben bu oyunu 1 gün bekledim indi ve 1 saniyelik oldu inanıyomusunuz... Siz olsaydınız napardınız? Ben ilk başta rar şifresi kırma diye falan aradım 5-6 tane programla denedim yapamadım(zaten windows 7 kullanıyorum destekliyomu desteklemiyomu onu bile bilmiyorum)... Sabah saat 10'dan öğlen 1'e kadar uğraştım olmadı. Dosyanın adını falan arama motoruna falan yazdım yani her seçeneği dneedim fakat iyi bir sonuca ulaşamadım.Size rar pass ın olduğu linki vereyimde bir bakın sabahtan beri çok sinirliyim yardım ederseniz sevinirim... çünkü her an sinir krizi geçirebilirim :D
link: http://filesmy.com/1hl5B
Assasin Creed Brotherhood rar yardım !
ben senin yerinde olsam pcye kafa atardım tam cinnetlik bi durum abi bide oyunun orjinali pc için çıkmadı senin indirdiğin nedir demo felanmı ?
yok benimkide full oyun çıktı arkadaşım 19 October 2010 Ayrıca torrent indiriyoruz onlar 2 günde oyunu koyuyolar :D valla bi linke bakın seriali o ama nasıl indireceğimi bilmiyorum bide notebook kullanıyorum taksiti bitmedi daha vuramıyom :D
ya regular download de indir işte öyle bedava inmesi lazım
siteye girdim dün ama regulara basmadım şimi denedim para istiyor arkadaşım aslında istememsii lazım adı üstünde regular dedinmi beleştir halbuki ama sanırım abonelik istiyor dosyada 1kb bişey bunada paramı istenir anlamış değilim doğrusu.
siteye girdim dün ama regulara basmadım şimi denedim para istiyor arkadaşım aslında istememsii lazım adı üstünde regular dedinmi beleştir halbuki ama sanırım abonelik istiyor dosyada 1kb bişey bunada paramı istenir anlamış değilim doğrusu.valla evet öyle ... artık 2. sini indiririz assasin's in
abi oyunun anlatçak yerimi kalmadı sevgilisini soyuyo ha allahta seni güldürsün baskurt beni çok güldürdün oyunun pc versionu çıkmadı bitane varmış ama 2 saatte bitiyomuş sanırım daha sağlam çıkmadı piyasaya ertelemişler 2yi oyna ben bitirdim 2den başlaman önemli değil 1le pek bağlantısı yok ve uzun süren bi oyun hem matrak hem kaliteli sanırım 3de 2nin devamı gibi olucakmış
iyi doğru seçim yaptım ozaman 2. ile :D
güzel seçim bide sevgilisini soyuyo ama gerisini göremiyon belli yere kadar soyabiliyon gerisini ezio hallediyo. 2 ile doğru seçim yaptın ama oyun biraz ağır sistemin iyidir inşallah
güzel seçim bide sevgilisini soyuyo ama gerisini göremiyon belli yere kadar soyabiliyon gerisini ezio hallediyo. 2 ile doğru seçim yaptın ama oyun biraz ağır sistemin iyidir inşsen sisteme bakma sistem uçuyo 4gb ram 2gb ekran kartı çift çekirde p7400 intel işlemci var. tüm oyunlarıda kaldırıyo. sistemi geç gerisini görmemek en hayal kırıcı şey sanırım :D
=P İlk başta sevgilisinin penceresinin önüne geçiyo bağırıyo adı neydi unuttum sonra sevgilisi çıkıyo Tamam gel ama sadece 5 dk diyor.Oğlan içeri bi giriyo şu tuşa bas diyo basıyon öpüyo şu tuşa bas diyon sarılıyo bi tuşa daha basıyon soyuyo sonra sabaha kadar.........................Sonra kral babası basıyo. =D
Ya aga ben format atmıştım silindi bu şimdi tekrar kuruyom Skidrow Crack felan yapıyom ama hala internet bağlantısı key felan istiyo bide bana yardım edin :D
http://hotfile.com/dl/100866077/ ... II-SKIDROW.rar.html indir en asağı hız 200 kb/s torrent biliyosan hızlı iner :=)
sıcak sıcak upload ettim senin için :D
abi bi dll dosyası indirip crack yapıcan yoksa produck key ister ubiportmu ne öyle bi dll indircen linkini verebilirim istersen