Bu Oyunu Ucuz Satan Bir Yer Varmı?Sizler Nerden Aldınız?
Assassin's Creed 2 bir haftadir geçemedim
Arkadaşlar yine takıldım
Altair oluyoruz ve eagle vision açıp birini kovalıyoruz
sonra kale gibi biryere kaçıyor
o kaleye bir türlü tırmanamadım
lambanın ipine asılcaksın diyorlar
bir türlü olmadı :D
takip etmekte sorun yok en son balkona çıkyorum ordan yukarı çıkamıyorum
bir lamba sallanıyor
ona tutunmam lazım ama tutunamıyorum
Balkonun sol duvarının üstüne çık, kuleye doğru koşarken duvara doğru tırmanarak zıpla ve havadayken tekrar sağa yani lamba direğine doğru zıplayacaksın (Assasins mezarındaki hareketin aynısı)
çok saol ahmet abi geçtim :)
Assassin's Creed:Brotherhood PC: http://www.thehut.com/games/plat ... rhood/10173900.html
Release Date: 22 October 2010 İlginç olan fiyatını bile belirlemişler.:)Çoğu çıkacak oyunların önceden fiyatları belli oluyor.
Assasin's Creed 2: http://www.thehut.com/games/plat ... eed-2/10042545.html Yaklaşık 40TL.
yine takıldım bir bölümde
silah benzeri birşey le 3 hedef vurmamız isteniyor ama bir türlü vuramıyorum
bi yardım edermisiniz arkadaşlar
valla hangi oyun olursa olsun ben geçemdiğim yerleri isim olarak youtube ye yazdığım zaman çıkıyor aynen arkadaşlar bu yöntem daha sağlam:D
Dolaşırken gördüğün tüm codexleri alıp Leonardo'ya okutup üflet. Sonra git amcanın villasındaki duvara koy. Sonra yapboz yapar gibi codex sayfalarını döndürerek dünya haritası şeklini bul. Oyun sonunda işine yarar. Ben oyunu bitirmeden epey önce yapıp hazır etmiştim. Oysa ki oyun sonunda lazım olduğunu bilmiyordum. İyi de oldu bence. Ama final gerçekten iyi olmuş.
far from the tree görevinde 3 rahipi yakalmamız isteniyor
iyice yaklaşıp shift e basıyorum olmuyor
bir türlü atlayamadım adamın üstüne yav deli oldum :S:S
Kafayı bozdum bugün oyunla :)
Kiralık katil görevlerini yapıyorumda bir tanesinde takıldım.1dk içinde 10 asker öldürmemi istiyor ama istedikleri askerleri bir görün :) biraz daha zaman gerek bu görev için.Mezarlara bende başlayacam ama florance de gözükmüyor şuan hiç.
Oyuna tekrar başladım,epey ilerledim.Adem 1 ay oldu daha kılıcı alamadın mı:)
1 tane daha Assasins Tomb açarsam kılıcı alıyorum.Şuan Forli deyim.
View Point de 35-40 tane filan kaldı eksik olan.Bütün yan görevleri açmaya çalışıyorum.
-Yarış
-Mektup
-Archer
.....
he birde yarın geliyormusun? telefonun kapalı.