ar
arkadaşlar burayi nasil geçecegim her tuşu denedim olmadi bir haftadir geçemedim yardımcı olursanız sevinirim
Assassin's Creed 2 bir haftadir geçemedim
O önünde durduğunuz gösterge ise ona bakmadan önce çektiğiniz kolun veya çevirdiğiniz yerin ne kadar sürede eski hale geleceğini gösterir. Yanlış hatırlamıyorsam doğru yerde olmanız gerek sağ taraftaki kola atlayarak kolu tutucaksınız ve aşağı inicek sonra diğer kollarıda aşağı indirince kapı tamamen yerleşicek ve simge ortaya çıkıcak,açılacak gireceksiniz.
Sanırım Altair's Armor için simgeleri topluyorsunuz?
Yanlış yeri de anlatmış olabilirim öyle ise kusura bakmayın.
Hayır yanlış yerdesiniz.Ne kapısı Adem sen karıştırdın galibaKapının altından geçeceksiniz.
İleride sağ tarafta demir parmaklı kapı var,eğilin geçin.Burda duvara doğru koşun tam duvarda zıplayıp havadayken sağa doğru tekrar zıplayacaksınız o zaman sağ tarafındaki diğreği tutacak
2-3 gün bende uğraşmıştım orda, Süleyman sağolsun
Vala ben o kadar detaylı oynamadım,öyle dediğim gibi geçtim.
Ama şu video her şeyi anlatıyor:
http://www.youtube.com/watch?v=F47wGStwPQs
Adem sen assasins ve şovalye mezarlarını geçtin mi?
Oyun bayağı güzel olmuş ve altyazıyı akıl etmişler nihayet . İtalyan aksanı da ayrı bir güzel :)Yüzde 15 lerdeyim.Baba öldürüldükten sonra aileyi kaçırdım.Sonra yolda amcayla karşılaştım oda bana bir iki şey öğretti.
Ezio Ben gidicem amca falan diyor ama amca bırakcak gibi değil
Trip yapıyo şimdi gidersen git diye
Bu arada oyunda karşılaştığım ilk bulmaca.Gayet hoştu.Bakalım oluşan videoyu tamamlayabilecekmiyim.
<
Bu Oyunda enzio nun babası asıldıktan sonra kızlar enzio ya görünmeden yürümeyi gösteriyor ya
ondan sonra o bölgenin dışına çıkamıyorum ne yapmam gerek
hafızası yetmiyor enzionun ??
Bu Oyunda enzio nun babası asıldıktan sonra kızlar enzio ya görünmeden yürümeyi gösteriyor yaTüm istenilenleri yaptığınıza emin misiniz ?
ondan sonra o bölgenin dışına çıkamıyorum ne yapmam gerek
hafızası yetmiyor enzionun ??
Hırsızlıkta öğretiliyordu o bölümde.___
Benimde bir sorum var.Tüm görevler bitince diğer şeylerle de meşgul olabiliyoruz di mi ?
Pat diye kapanmıyor yani oyun ? Gta misali..Son Düzenleme: _hEro ~ 09 Mayıs 2010 22:27
Hayır kapanmıyor istediğiniz gibi gezebiliyor şehirlere gidebiliyorsunuz. Yani mesela almadığımız eşyaları alabiliyoruz tüyleri,zırh için kilit parçalarını,tabloları,waypointleri,haritaları falan filan toplayabiliyoruz. Ama yine de masum vatandaşları çok öldürürsek desenkronize oluyoruz.
Şu tüyleri toplasam tamamen benim oyun biticek sanırım. Bi tek para kutuları kalıyor geriye ve The Truth. Onları databaseden bulup yapıcam ama çok üşeniyorum bu aralar görevler bitti ya hiç giresim gelmiyor artık.
Yok,tr yama çıskın öyle geçerim.Hatta şuan oyuna başlayabilirim.Evet karıştırmışsın:)
Ben o bölümde duvarları kullanmdan geçtim,suyun altına inip kapıdan sızdım.suyun altına indiğin yer burası değildi burda sadece dediğim şekilde geçiliyor ki burası Assasins mezarıdır yani senin oynamadığın 6 mezardan biri,
oynamadığın bir yeri nasıl oluyorda suyun altından beri geçiyorsun? zuhahah
Bari bize atma Adem
Hayır kapanmıyor istediğiniz gibi gezebiliyor şehirlere gidebiliyorsunuz. Yani mesela almadığımız eşyaları alabiliyoruz tüyleri,zırh için kilit parçalarını,tabloları,waypointleri,haritaları falan filan toplayabiliyoruz. Ama yine de masum vatandaşları çok öldürürsek desenkronize oluyoruz.Tamam teşekkürler.Bende biraz daha oynayım bakalım güzel oyun olmuş gerçekten.
Şu tüyleri toplasam tamamen benim oyun biticek sanırım. Bi tek para kutuları kalıyor geriye ve The Truth. Onları databaseden bulup yapıcam ama çok üşeniyorum bu aralar görevler bitti ya hiç giresim gelmiyor artık.
Anladığım kadarıyla birkaç yapılması gereken işler kalmış. Altair'in kıyafetini almamışım mesela..Gösterdiğim bulmaca ile ilk basamağını açmıştım.
The Truth nasıl açılıyor bilen var mı?
Şehirlerin çeşitli yerlerinde parıldayan simgeler var.(Duvarlarda) Bu simgelere gidip eagle vision'u açıyorsun ve günümüzle bir bağlantı kuruluyor.Sonra da bulmacayı çözüyorsun işte.
Database'e gir Karub orda yerlere bak yerlere bakarken üzerinde göz gibi kırmızı işaret olan yerlerde the truth simgeleri var. O simgelerin olduğu yerlere gidip Hero'nun dediği gibi duvardaki simgeyi bulucaksın ve eagle vision açıcaksın. Tüm hepsini topladığında bulmaca çözülüyor. Ha ben sabırsızım dersen gir Youtube'a Assassin's Creed 2 The Truth yaz izle videoyu. Ama bence kendin bulmak daha zevkli.
Bencede daha zevkli.Ya bu arada bir genel konu mu açsak ordan devam ederiz :)
Senaryoyu bekletiyorum şuan hep ıvır zıvırla uğraşıyorum.Mesela 4 tane hırsız yakaladım :)
Villa'da ki dükkanları, bankaları falan geliştirip geliri artırma olayı süper olmuş.
Bu arada 2. truth'umu Vieri'yi öldürmeye giderken buldum :)
Bir sorum olacak codex page ler ile ilgili.Örneğin Florensa'daki tüm page leri topladım.Villa'da da yaklaşık 4 tane falan vardı onları da aldım.Toplamda 15 tane falan codex page oldu ancak Villa'da bunlar gözükmüyor ?
Gidip Villa'da duvara yapıştırman lazım. Onun tuşunu unuttum. Tüm Codexleri toplayıp döndürdüğünde dünya haritası çıkıcak eagle vision ile. Bu da oyunun sonunda lazım olucak.
Hırsız yakalamanıza gerek yok bence. Onun dışında Villa'yı tamamen geliştirmeni tavsiye ederim,mesela en yüksek zırh olsa bile sende diğer zırhları almamışsan al,silahlar için de geçerli. Onlar da değerini arttırıyor.
Bu arada ben dışarı çıkıyorum bisikleti tamirden alıcam sonra biraz da dolaşırım. Akşam kaldığımız yerden devam edelim. :)
Tamam hallettim Leonardo'ya gidip analiz ettirmek gerekiyor muş .Şu an 17 tane var ve Villa çevresi ile Fiorence'de hiç codex kalmadı sanırım.
Oyunda keşke Leonardo'yuda bir şekilde kontrol edebilseydik.
Bu arada "Air Assasinate"i öğretti bana.Pek keyifliymiş :)
İlk mezarı da açmış bulunmaktayım.Senaryoyu olabildiğince geciktiriyorum artık.Ama keşke oyun biraz daha zor olsaydı.<
Evet azıcık daha zor olabilirmiş. Çerez niyetine oynuyormuşum gibi geldi bana şahsen.. Ama gerçekten çok güzel :)
Bu arada soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler. Yaz tatilinde kuzenim gelecek onunla oynarız artık sil baştan.. Bu zamana kadarda Türkçe yama çıkar umarım. _hEro'nun dediği gibi sanırım ilk önce senaryoyu askıya almak lazım daha doğrusu _hEro'nun yaptığı gibi :D