Arkdaşlar şu leonardo davincimi ne onla gemide buluşcamız bölüm netten izledm hani şu en son yaşlı adamı öldürdümzden sonra bi at arabasyıla kaçıoRuz fln admalar peşimizde sonrada akşam bi gemide buluşuoruz o leonarda davinciyle işte o bölümde ünlem işaretine giderken bi tane kadın sar yanıodu gittim üstüne E ye bastım bi görev verdi ama yapamıoRum takılDı kocaman yeşil bi daire gösterıo haritada Kafayı yicem arkadaşlar lütfen yardım edin :(
Assassin's Creed 2 Takıldım Yardım Lütfen.
Bilen arkadaşlar lütfen yardım edin 2 saatir uraşıoRum Ya cinnet geçircem :S off bölüme yeniden başal die bi seçenekte yok Off :(
o yeşil dairedeki kadının kocasını bulup dövcen öyle atlıyor yeşil dairenin icinde arama yap illa çıkar sen yan görece girmişin yani hayır görevi bi tuş ezionun görme yeteneğini açıyodu onla dşman parlar beyaz bi şekilde çözüm budur arkadaşım odairedeki adamı bulcan zaten yaklaştımı adam haritada görünücektir mutlaka adamın kafasını gözünü kır görev tamamdır tabi başka bişeyse bilemem ama o yeşil dairedeki adamı bulman lazım o yeşil daire ilerde önemli görevlerdede çıkıcak amaç adamı bulmak..
@mert BAŞBUĞA bilader pcme format attığım çin oyunu kaybettim,sen kendi save dosyanı
onur.tuf@gmail.com adresine yollayabilrmisn
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4 save dosyası burda
Kardeşim eagle vision denen özellik boşuna verilmemiş sana yeşil ile gösterilen bölgeye gir ve orada e tuşuna basılı tutarak eagle vision özelliğini kullan (Tabi tuşları değiştirmediysen) Kadının kocası sarı bir biçimde gözükecek. Gidip onu döveceksin bu kadar.