İlk Önce Herkeze Merhaba Bende Sizler Gibi Assassin's Creed Hayranıyım ve Bunu Herkez İle Paylaşmak İstedim 28.09.2011 Çarşamba Günü işe giderken Taksim/Beyoğlu'na Küçük Bayram Caddesinden Geçiyordum Ve Sabah The Hall Binasının Arkasında Kapılar Açıktı ve Önünde 4 Tane Koruma Vardı Kapılara Dikkatli Baktınmı Assassin'S Creed deki Sembölü Rahatlıkla gördüm ilk önce şaşırdım kapıdaki korumalar hizbandut gibilerdi dışardan içeriye bakmaya çalıştımgımda ne görüyim ezio auitorenin resimleri 1.ci seriden 4.cü seriye kadar son sistem bir koruma kapısı ile korunuyor içeriye girmek imkansız gibi fakat içeride ubisoft'un çalıştığını ve beyoğlu'nda keşif yaptıklarını söylüyebilirim. Güvenlik ile sohbet etmeye kalktığımda Hiç Bir Şekilde Bilgi Vermedi (Çok Gizliymiş ) Ama Evet Assasin's Creed Hakkında Çalışmalar Varmış En Azından Onu Öğrenebildim ve İçeri gireren çıkanlar epey bir üst taramasından geçiriliyor Gitmek İsteyen Olursa Gidip Bakabilir İçerisini Çok Merak Ettim Umarım Gidip İçeri Giren Arkadaşlar da Buradan Veya Başka Yerlerden Bizi Bilgilendirirse Sevinirim :)