Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri 3gb ram , 1gb nvidia ekran kart,3.2ghz işlemci
bunlar yeterli diye düşündüğüm için ayrıntılara girmedim , yani demek istediğim bu özelliklerle bu oyunu çalıştırabilirmiyim ?
Assassin's Creed oynayanlar ..
oyunun sistem gereksinimlerine bakıptamı sordunuz yoksa bakmadanmı
Tabi ekran kartın 8800GT ve üstü bir model (9600GT, ATI3870....)ise. Ekran kartı marka modelin nedir. Onun dışında saydığın özelliklerde oynayabilirsin.
8600GT gibi bir ekran kartında da oynarsın ama görüntü kalitesi çok iyi olmaz, donmalar olabilir.
nvidia 9600 gt
Ekran kartı ----> 7600 GTTDH
İşlemci ----> E6300 CONROE
Anakart ----> Intel DP965LT
Ram ----> 2 GB
Ben bu sistemle bir iki ayarını düşürerek gayet de rahat oynadım.
Tabii ki yüksek sistemlerde biraz daha iyi fraps yakalarsınız...
Kısacası sen saydığın sistemle oyunun şişhanesinden girer,abdesthanesinden çıkarsın...
Bilmem anlatabildim mi???
Sağol pirince , gayet iyi anladım :D
arkdaşlar kendi sistemimle assassin's creeed'i full ayarlarda oynadım arkdaşın eğer işlemcisi bir de çift çekirdekse hiç affetmezz yalnız diyeceğim şu ki assassin's creed oyunu hatalı bir oyundur orjinalini alıp kurmadıktan sonra sürekli oyundan atar sizi oyundaki kudüs şehrine asla giremezsiniz bir yerden sonra artık sinir boğuyor ben sildim attım artık siz ne yaparsınız bilemem
TanjuuuS bilgilendirmen için sağol.
tugberk_91AMD Athlon(tm) Proccesor 3000+1.si pek sanmıyorum , çünkü minimum 2gb ram le oynayabilirsin,benim arkadaşlarım da oynatamadı bu oyunu sistemleri seninkine çok yakın...2.si işlemcin düşük.3.sü de Crysis'in sistem gereksinimi Assassin's Creed 'den daha düşük.
1,74 GHz 1,00 gb ram
ati radeon x550 ekran kartibu sistemle oynayabilirmiyim bu oyunu(crysisi çalistirdim)
venom_venom3.sü de Crysis'in sistem gereksinimi Assassin's Creed 'den daha düşük.3.maddeye katılmıyorum aksıne Assasıs Creed daha dusuk sıstemlerde oynanabılırken aynı dusuk sıstemde Crysıs'ı oynamak sadece hayal olur..Elimde
AMD3200
3870 ve 2GB ram vardı Crysıs'te sapır sapır dökülüyordum. Ama Assasın'ı de rahat oynuyordum..
Borga-x3.maddeye katılmıyorum aksıne Assasıs Creed daha dusuk sıstemlerde oynanabılırken aynı dusuk sıstemde Crysıs'ı oynamak sadece hayal olur..Benim de arkadaşta tam tersi oldu Crysis'i beraber bitirdik,assassin's creed çalışmadı.Elimde
AMD3200
3870 ve 2GB ram vardı Crysıs'te sapır sapır dökülüyordum. Ama Assasın'ı de rahat oynuyordum..
8600 GT LERİ ÖNERMEM.BENDE 9500 GS MODELİ VAR.YANLIŞ ANLAMAYIN ÖVÜNMÜYORUM AMA 9500 GS 8600 GT DEN DAHA İYİ.YANİ 9500 GS DE BİLE A .C Yİ BEN ORTA AYARDA OYNUYORUM.AMA DİĞER OYUNLARDA FULL AYAR OYNUYORUM
kesinlkleçalışır kolay gelsinameliyattan sonraki bölüm ben geçenedim ama :) yinede güzel...
Arkadaşlar oynadım ve oyunu bitirdim :D rami 8gb yaptırdım yüksek ayarda oynadım,yardım isteyenler yazabilir.Ama en az 3gb ram lazım oyun için söyleyeyim.
Bugün saat tam 4.37 de gears of war'ı bitirdim.:D
arkadaşlar oyunu yükleyemiyorum.dvd yi takınca autorun a basıyorum ancak install seçeneğine basamıyorum. sorun setuptanmı acaba birileri yardımcı olursa çok sevinicem
Autorun dosyası yanlış kopyalanmış olabilir.Oyun korsan mı?Bir de sen sistemini yazarsan oyunu yüklesen de ilerkisi için yardımım dokunabilir.
Arkadaşlar oynadım ve oyunu bitirdim :D rami 8gb yaptırdım yüksek ayarda oynadım,yardım isteyenler yazabilir.Ama en az 3gb ram lazım oyun için söyleyeyim.Arkadaşlar kimse bişey demesin Hd4670 ekran kartım var..Dual Core 1.6 işlemcim var..
Ayrıca Ram 1 Gb 667 mhz çokta rahat takılmadan oynuyorum...