Arkadaşlar oyunu biraz değiştirmeye çalışmış ubisoft oynarken bunu farkedebiliyorsunuz ve oyunda sanki görüntü ara ara takılır gibi oluyor.Anlatmak öyle zorki görmelisiniz.
Nette baktım herkes bundan yakınıyor.
Sistemim 10 tane assassini aynı anda oynar,o derece iyi ona rağmen böyle saçma sapan bir görüntü sorunu var.
LA Noire,NFSU Run derken,şimdi de assassin başladı.
Oyun süper ama bir görüntü sorunu var.
Çözen arkadaşlar olursa assassin deki bu sorunu lütfen paylaşsın.
Assassin's Creed Revelations görüntü sorunu !
- 1
- 2
ben birazdan alicam .
bence crack degiştir direcx güncelle ve ekran kartini güncelle ondan sonra olmassa oyunun icinde belki ama belki bozuk dosya yada eksik dosya vardir dicem baya bi zor umarim yardim etmisismdir saygilar .
Arkadaşlar oyunu biraz değiştirmeye çalışmış ubisoft oynarken bunu farkedebiliyorsunuz ve oyunda sanki görüntü ara ara takılır gibi oluyor.Anlatmak öyle zorki görmelisiniz.
Sistemim 10 tane assassini aynı anda oynar,o derece iyi ona rağmen böyle saçma sapan bir görüntü sorunu var.
kardeşim profilindeki yazdığın sistem senin sisteminse o oyunu oynaman mucizeye kacar gercek sistemini yaz hem ben kendi sistemimle oynuyorum en yüksekte hic bi sorun yok
Herkes şikayetçi bu durumdan ama Ubisoft'un yaptığı bir oyunun bilgisayarda doğru dürüst çalışmamasına şaşırmamak gerek adamlar PC paltformuna düşman gözüyle bakıyor oyunda zerre optimizasyon yok. Paket çıkarmaları gerek oyunda bir kaç yerde texture sorunlarıda var
Herkes şikayetçi bu durumdan ama Ubisoft'un yaptığı bir oyunun bilgisayarda doğru dürüst çalışmamasına şaşırmamak gerek adamlar PC paltformuna düşman gözüyle bakıyor oyunda zerre optimizasyon yok. Paket çıkarmaları gerek oyunda bir kaç yerde texture sorunlarıda
Çok teşekkürler hocam aradığım cevap işte.Bu son zamanlarda çıkan oyunlarda var bu tuhaflıklar nedense.
Ubisoft yine yaptı yapacağını desenize.50 yılda 1 olacak bir şey gerçekleşiyor ve İstanbul dünyaca ünlü bir oyuna konu oluyor fakat Ubisoft'un oyunları hep sorunlu hep sorunlu..
ya aslında oynanmayacak derecede kötü değil.
ama çok hafif bir sorunda olsa insan rahatsız oluyor.
Assassins in önceki oyunlarında hiç problem yoktu.
Ama oyun süper olmuş onu söylemek lazım.
Arkadaşlar oyunu biraz değiştirmeye çalışmış ubisoft oynarken bunu farkedebiliyorsunuz ve oyunda sanki görüntü ara ara takılır gibi oluyor.Anlatmak öyle zorki görmelisiniz.Öncelikle Sana Driverlerini Güncellemeni Ve Bilgisiyarda Saatin Oldugu Bölümde Torrent Gibi Programları Kapatmanı Öneririm.Eğer Crack Kullandıysan Crackların Özelliklede İlk Çıkan Cracklarda Bunlar Gözükür Şimdilik İdare Etmeni Ve Orijinal Almanı yada Sağlam Crack Kullanmanı Öneririm.
Not:Oyunu Bügün Alicaktim Ama Olmadi Oyuna Güzel Demen Beni Daha Da Almaya Yönlendirdi.
Bende oyunu zaten oynayamam bu sistemle ama ocak gelsin konsolla bitiririm bunu :D
arkadaşlar sistemim bu oyuna yetermi ?
Ram:2gb
Ekran Kartı:512mb
Yogan Türü:Geforce G210
DAC Türü:Integrated RAMDAC
Bellek Boyutu:1024mb
Bağdaştırıcı Dizesi:Geforce G210
Bios Bilgileri:Version 70.18.3F.00.0C
valla ben 1920x1080 de oynuyorum en üst düzeyde ama brodherhood daha optimize edilmişti oyunda kasma yok yalnız görüntüde arkadaşın dediği gibi takılmalar oluyo oyunda cok hızlı calışıyo ama adamı hızlı döndürünce oluyo kasma yavaş hareket ağırlıktır öle bişey yok bende
Kardeşim Al İşte Bu linkten Oyunun Sistemine Uygun Degilmi Kasarmi kasmazmi Ögren Sonra Gel
http://www.systemrequirementslab.com/amd/1170
PASSED yazarsa Sorun YOK
bride arkadaşim oyuna her girişinde bence crackle bende cok kotu kasmalar oluyor ondan her girisimde crackliyorum :)
10 tane patch yayınlasınlar Benim pc'ye etki etmez hala aynı kasılma olur :D
Arkadaşlar bir sorum olacak. Assasins Creed Brotherhood u oynarken pc kaldırmıyordu full ayarlarda. Çözünürlüğü düşürüp öyle oynuyordum. Ama bu oyunu full ayarda 1920x1080 de oynuyorum çok rahat. Bilgisayarım erdi mi yoksa oyunla mı alakalı. :)
Sistemim şöyle:
İşlemci 17-2630QM
Ram 8GB DDR3
Ekran Kartı Nvidia GT550 M 2GB
İşletim Sistemi Windows 7 64bit
Marka Asus
Ayrıca sistemim bu oyunu normalde nasıl oynar ve Brotherhood da kasması normal miydi?
brotherhoodda sorun vardi panpa .
(panpa dedim kusura bakma :D)
o sorunla baya bir kişi karşılaşıyordu mesela ben revleationsu kasmadan oynuyorum ama brotherhoodu kasarak oynuyorum . sende kasma olursa yinede patch yap 100 100 geçiyormus dediler . saygılar !!!
Sağolasın panpa (yok ne kusuru ya:D) Yok Revelations ı sorunsuz oynuyorum şuan. Arada bir ekranda takılma oluyor arkadaşın dediği gibi. Ama onu pek problem etmiyorum.
işte bende o takılmaya sinir oluyordum ki,ubisoft bir patch ile imdadıma yetişti ;)
bu arada oyun çabuk bitti ama güzeldi.
anl90 LA Noire açılıyor mu sende ? Yani oynayabiliyor musun şu an sorunsuz ?
- 1
- 2