Merhaba Chip Ailesi ;
Arkadaşlar ALLAH 'aşkına bu oyunun tanıtım , öğrentim bölümümüdür nedir nasıl çıkıcam oradan. Oyun ekranın da yukarıda çizgiler yanıyor. Bu çizilerden ikitanesi kaldı yani görevi bitiremedim. Tanıtımı geçemedim. Yardımlarınız İçin Teşekkürler.
assassin's creed
Orada yapılması istenen hareketleri öğrenmiş olmanız amaçlanıyor ve ne söylerse yapmanız gerekiyor. Tam hatırlamıyorum şimdi, internette videoları filan olabilir.
Orasını anladımda bilmemne tuşuna basdiyo ne tuşu olduğunu göstermiyor tam olarak. Son iki görevdeyim. Olmadı o tuşların yerlerini değiştireyim bari. Ekranda bu hareket icin ( düğme) ye bas diyoda ne düşmesi yazmıyo :) Değiştiripte bir deneyim.
Hangi hareket? Bir "Low Profile" bir de "High Profile" hareketleri var, "High Profile" için sağ fare tuşunun basılı olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Ya Low yada high profilmi bilmiyorum dikkat etmedimde ama, Hareket Nasıl diyim Karşımda yan yana dizilmiş 10-12 civarı adam var adamların arkasındada yine o yuvarlak beyaz ışık yanıyor. Son iki görevdeyim. Yani eğitimde :) Yukarıdaki iki ışığıda yaktımmıydı tamam :) Daha oyunun başında takıldık. Gerçi, Bionic Comando'da da eğitimde takılmıştım ama eğitimden çıkmayı başardığımda oyunu bir gecede kapatmıştım :)
Onların arasından gizlenerek, din adamı gibi davranarak geçeceksin, "Space" tuşuna basarak yürü...