Arkadaşlar FX 6300 işlemcim ve HD 7870XT ekran kartım var. Oyunu full kalitede 1440 900 çözünürlükte oynuyorum ama yinede oyunun başında gemiden indiğim yerde 20 FPS alıyorum. Bazen altına bile iniyor. 1.05 güncellemesi yüklü. TR yama olduğundan 1.06 yı yüklemedim sorun çıkartma ihtimaline karşı. Bunun sebebi ne olabilir? Saygılar.
Assassins Creed 3 Düşük FPS sorunu
O oyunda bir sorun var sürekli fps düşer bende gtx 660 la oluyordu o kimi yerde 50 fps kimi yerde 20 fps ve altı kasmalar başlıyor oyun sorunlu dostum.
Arkadaşlar FX 6300 işlemcim ve HD 7870XT ekran kartım var. Oyunu full kalitede 1440 900 çözünürlükte oynuyorum ama yinede oyunun başında gemiden indiğim yerde 20 FPS alıyorum. Bazen altına bile iniyor. 1.05 güncellemesi yüklü. TR yama olduğundan 1.06 yı yüklemedim sorun çıkartma ihtimaline karşı. Bunun sebebi ne olabilir? Saygılar.okinkurt'a katılıyorum, oyun performansı düşük, sistem bileşenlerinin güçünü tam hesaplıyamıyor veya direk oyunun engine kökünde bir sorun olabilir.
Kusura bakmayın arkadaşlar geç dönüyorum ama biliyorsunuz bayram falan.. Bende bu sistemde bile kasıyorsa ben öleyim artık dedim :D Eyvallah. Bu arada GTA IV oynarken şu mesela açılışta ROCKSTAR GAMES simgesi çıkıyor ve Oyunu açtıktan sonra oyun yüklenirken karakterleri gösteriyor ya. Benim orada CPU fanından nedenini anlamadığım bir şekilde her seferinde aynı şekilde ses çıkıyor. Yani Aynı şekilde artıp azalıyor :D Bunun sebebi ne olabilir ? Stok fan kullanıyorum ama oyunda bu kadar ses çıkmıyor yahu.
İlk acılırken cpu ya yükleniyordur oyun fanda ona göre şiddetini arttırır soğutmak için :) .
Bir noktada cpu kullanımını %100 e vurduruyor muhtemelen kısa bir süre buda fanı tetikliyor sırf hdd yapmıyorki işi dostum istiyorsan playclaw 3 kur ac oyuna gir o cpu ve gpu ya binen yükü gösterir ayrıyetten video ve fotoda cekebiliyor hatta saati bile gösteriyor cok hamarat bir program :D