Merhaba Arkadaşlar ben Assassins Creed II de neredeyse son bölüme geldim fakat şu ünlem işaretine girmek istediğimde izin vermiyor codex page bul diyor ama 23 tane bulabildim benden 30 tane istiyor haritadada kalmadı ne yapmam lazım
Assassins Creed II Takıldım... Yardım
Codexleri tamamlaman lazım.
Haritadan başka şehire gitmen gerekiyor.
"Fast Travel Station " yazan yere gidip başka şehire ulaşabilirsin.
Oyun ilk baştan oynadım codec olayını çözmen için.Resim ekledim.
Kardeş onu bilmiyorum da sana birşey soracağım ? Orjinalinimi aldın ? birde sisteminde rahat oynayabiliyor musun ? Sistemin özellikleri nasıl ?
Codexleri tamamlan lazım.Tamamda onu bende biliyorum fakat heryere gittim haritya bakıyorum codex page simgesiKardeş onu bilmiyorum da sana birşey soracağım ? Orjinalinimi aldın ? birde sisteminde rahat oynayabiliyor musun ? Sistemin özellikleri nasıl ?Bir siteden indirdim ve SKIDROW crack ile sorunsuz oynuyorumSistemim
Intel Core Quad 2.33 Ghz
NVIDIA 9600 GT 1 GB
2 GB RAM
500 GB HardiskSon Düzenleme: Fırat 92 ~ 02 Mayıs 2010 19:44
Korsan oynarsan olacağı budur.
Korsanda böyle yüzlerce hata var. Ve korsan içerik hakkında bilgi vermek ve istemek yasak. Konu en kısa sürede kilitlenecektir. Eğer orjinal oynayıpta aynı hatayla karşılaşan varsa çözümü tüm waypointleri toplayıp tüm haritaları tamamen açmaktır.
Korsan oyunlarda birçok dosya kırpılıyor.
Hayır oyun zaten kırıldı.Hata filan yok oyunda.
Arkadaş sadece eksik toplamış "codex" leri.Hepsi bu.
Oyun korsan olabilir ama,kalkıpta crack,yama gibi illegal paylaşım yapmıyoruz.
Takıldığı yeri geçmesi için rehber olmaya çalışıyoruz.Gayet doğal.
Yok zaten ben orda çözümü de söyledim. Skidrow işi girince ben crack değiştir diycektim de o da yasak diye öyle yazdım.
Oyun kırıldı ama oyunda hata yok diyemeyiz var hala. Bazen atıyormuş mesela. Tabiki bu kişinin sistemiyle de alakalı olabilir.
Onun yanında Razor bu oyuna niye hiç karışmadı onu da çok merak ettim.
Benq LED'i de ayın ortasında alıyorum bu arada Adem abi bakalım onunla nasıl olucak oyun keyfi? :)
Codexleri tamamlaman lazım.Teşekürler Bugün deniyeceğim,Crack olayına gelirsek de ben burda crack paylaşmadım sadece isim verdim.Hem oyunda sorun yok sorun bende önceden codexleri toplamadım ondan başıma böyle birşey geldi...Haritadan başka şehire gitmen gerekiyor.
"Fast Travel Station " yazan yere gidip başka şehire ulaşabilirsin.Oyun ilk baştan oynadım codec olayını çözmen için.Resim ekledim.
Orda kuş simgesine benzer şeyler var.Oraya gidip kulenin en üstüne çıkıcaksın.Sonrada E'ye basıp haritayı açıcaksın.O zaman codex page'leri görürsün.
@Fırat 92
Rica ederim kardeşim.Elbette takıldığın yeri soracaksın,kesinlikle yanlışın yok.
Oyun orjinal olsa dahi yardım etmeyecek miyiz?
View Point yapmadan da sanırım codex ler açılıyor diye biliyorum.(İlk bölümler hariç)
Evet Arkadaşım başında yapman gereken işi sona bıraktığın için (bende XD) zorlanacaksın bıkmadan usanmadan tüm kuleleri gezeceksin bu arada 15. bölümde bitiyor biçok arkadaşımız bunu geçemedikleri için 12 diyor tüm haritalarda arayacaksın ona gore sağdan soldan heykel kuş tüyü falan topla yoksa oyun tam %100 bitmiyo bunuda sona bırakma yatarsın XD
Saygılar
Merhaba Arkadaşlar ben Assassins Creed II de neredeyse son bölüme geldim fakat şu ünlem işaretine girmek istediğimde izin vermiyor codex page bul diyor ama 23 tane bulabildim benden 30 tane istiyor haritadada kalmadı ne yapmam lazıhocam harita kalmadı deme. neden dersen bende bir gün uğrştım. sonra hızlı seyahatt (fast travel) seçeneğini kullanarak tüm haritaları dolaştım ve tüm codex leri topladım ve kaldığım yerden devam ediyorum. oyunda ünlem işaretlerinin peşinden koşmayı doğru sandık maalesef. codex lerin önemini şimdi anlıyoruz. bu oyun ya türkçe olacaktı yada biz oynamadan oyun açıklamasını iyice okuyacaktık. sorunun dediğim yöntemle kesin çözülecektir çünkü bahsettiğin sorunu birebir yaşadım ve çözdüm. iyi oyunlar...
Bende Son 2 codex kaldı ama hiç bir haritada yok :S