Assassins Creed Revelations Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Lapucisee
03-09-2011, 00:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Öncelikle merhaba. Daha forumdaki ilk mesajım. Konuyu hangi sitede açıcağımı düşünüyordum ve en düzgün cevapları chip'in forumunda bulabileceğimi düşündüm.
İnternette biraz araştırdıktan sonra Assassins Creed Revelations çıkış tarihinin 15 Kasım olduğunu gördüm. Ön sipariş için sitelere baktım ve 49dolar gibi bana göre uçuk fiyatlar gördüm :) (Daha 13 yaşındayım kendin pişir kendin ye hesabı uyguluyorlar bana). İnternete baktım ama açıkçası hiçbir konu göremedim. Acaba bu oyunda da Crysis 2 gibi Türkiye'ye özel bi fiyat uygulaması olucakmı yoksa 100 TL yi paşa paşa vermek mi gerekecek? Açıkçası şunu söyliyim şu ana kadar 5 orjinal oyunum vardı. Fall Out(Öyle bişey :)) Far Cry, Far Cry 2, Assassins Creed 1 ve 2. Onun için pek anlamıyorum bu işlerden. Assassins Creed serisinide yeni keşfettim zaten :) 1 ve 2. oyunlarını 25 TL ye aldım. Gameplay videolarına filan baktım. Sanırım fazla uzun oldu :)

Sorum şu, Assassins Creed Revelations Türkiye'de 49,99$ mı olacak yoksa 49, 59 TL gibi mi? Yani Türkiye'ye para birimi yüzünden indirim yapılacakmı?

Şimdiden teşekkürler..

ekomar16
03-09-2011, 00:47   |  #2  
ekomar16 avatarı
Yıllanmış Üye
100 mesaj

Dolar olacak mecbur İstanbulda geçmesine rağmen Türkçe destekli bile değilde Türkiyeye özel fiyat mı uygulayacaklar AC ile ilgili sorularının cevabı için http://www.assassinscreed1092.com/forum/

Lapucisee
03-09-2011, 01:53   |  #3  
OP Taze Üye
16 mesaj

Açıkçası herkes biliyorki oyun oynayanların yarısından fazlası ya torrentle indiriyor oyunu yada korsan alıyor. Biz bu kadar anlayışsız olursak onların oyunu Türkçe çıkarması için bi neden olmaz. Yorumun için teşekkürler ama ben başka bi konuda Crysis 2'nin yurtdışı fiyatının uygulanmadığını öğrendim. Yani orta 49$ burda 49TL gibi. Sorumun amacıda buydu.